Στα δικά μας, το ΣΚ έχουμε κανονίσει ιστιοπλοΐα μετά από πολύ καιρό και μ'αρέσει ΠΟΛΥ!
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει ο χειμερινος καιρός!! Θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν, συννεφιά, καμία ψιχαλα που και που. Νομίζω μικρός έφαγα τόσο ήλιο ελλαδα που έχω χορτάσει για μια ζωή (Οβελιξ φάση).
giannik1977 έγραψε::s_no
Νομίζω δεν θα την πάλευα καθόλου με τέτοιες καιρικές συνθήκες που περιγράφεις Kilo..
Και καλά , άντε το κρύο το υπομένω , δεν είμαι και κρυουλιάρης , την συννεφιά και την μουντάδα όμως με τπτ...
Άλλο πράγμα ο ήλιος , σου φτιάχνει την διάθεση , μόλις γύρισα από μία πρωινή βόλτα με το ποδήλατο (βασικά πήγα να τραβήξω λεφτά από το Α.Τ.Μ) , μόλις αντίκρυσα την θάλασσα στον Άλιμο ηρέμησα και πήρα δυνάμεις για την ημέρα ....

αν και τον τελευταίο καιρό ξυπνάω πριν από αυτό
QsisVTS έγραψε:giannik1977 έγραψε::s_no
Νομίζω δεν θα την πάλευα καθόλου με τέτοιες καιρικές συνθήκες που περιγράφεις Kilo..
Και καλά , άντε το κρύο το υπομένω , δεν είμαι και κρυουλιάρης , την συννεφιά και την μουντάδα όμως με τπτ...
Άλλο πράγμα ο ήλιος , σου φτιάχνει την διάθεση , μόλις γύρισα από μία πρωινή βόλτα με το ποδήλατο (βασικά πήγα να τραβήξω λεφτά από το Α.Τ.Μ) , μόλις αντίκρυσα την θάλασσα στον Άλιμο ηρέμησα και πήρα δυνάμεις για την ημέρα ....
η λύση είναι απλή, αλκοόλ
τώρα που θα κρυώσει ο καιρός κι εδώ θα αυξήσω τη κατανάλωση πιο βαριών ποτών και θα περιορίσω τη μπύρα
Deleted User 1 έγραψε:
Επίσης αν ξυπνήσω απ' το φως μιλάμε για πολλά νεύρα μετά!!
mjacob έγραψε:
Εγώ προτιμώ να κοιμάμαι χωρίς παντζούρια και να ξυπνάω με το πρώτο φωςαν και τον τελευταίο καιρό ξυπνάω πριν από αυτό

JasonLouk έγραψε:Disclaimer : Δεν είμαι μεγάλος φαν του ύπνου

DAP έγραψε:QsisVTS έγραψε:giannik1977 έγραψε::s_no
τώρα που θα κρυώσει ο καιρός κι εδώ θα αυξήσω τη κατανάλωση πιο βαριών ποτών και θα περιορίσω τη μπύρα
Γιατι η λυση που δινεις μου φαινεται στραβη; Ισως που δεν αγαπαω το αλκοολ; ισως που βλαπτει το αλκοολ; ισως που εχει και καποιες ασχημες εξελιξεις η χρηση του σε συνδυασμο με αλλες ενεργειες;
QsisVTS έγραψε:DAP έγραψε:QsisVTS έγραψε:giannik1977 έγραψε::s_no
Γιατι η λυση που δινεις μου φαινεται στραβη; Ισως που δεν αγαπαω το αλκοολ; ισως που βλαπτει το αλκοολ; ισως που εχει και καποιες ασχημες εξελιξεις η χρηση του σε συνδυασμο με αλλες ενεργειες;
οι βόρειοι λαοί διαφωνούν μαζί σου
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]