Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#172940 Αν το kilomeater δεν του αρέσει ο ήλιος, δεν είναι πρόβλημα. Το θέμα είναι πως αρέσει στους δικούς του! :lol:
Στα δικά μας, το ΣΚ έχουμε κανονίσει ιστιοπλοΐα μετά από πολύ καιρό και μ'αρέσει ΠΟΛΥ!
:inlove: :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
KiloMeater έγραψε:Μ'αρέσει ο χειμερινος καιρός!! Θερμοκρασίες κοντά στο μηδέν, συννεφιά, καμία ψιχαλα που και που. Νομίζω μικρός έφαγα τόσο ήλιο ελλαδα που έχω χορτάσει για μια ζωή (Οβελιξ φάση).

+1 :thumbsup:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
giannik1977 έγραψε::s_no
Νομίζω δεν θα την πάλευα καθόλου με τέτοιες καιρικές συνθήκες που περιγράφεις Kilo..
Και καλά , άντε το κρύο το υπομένω , δεν είμαι και κρυουλιάρης , την συννεφιά και την μουντάδα όμως με τπτ...
Άλλο πράγμα ο ήλιος , σου φτιάχνει την διάθεση , μόλις γύρισα από μία πρωινή βόλτα με το ποδήλατο (βασικά πήγα να τραβήξω λεφτά από το Α.Τ.Μ) , μόλις αντίκρυσα την θάλασσα στον Άλιμο ηρέμησα και πήρα δυνάμεις για την ημέρα ....

η λύση είναι απλή, αλκοόλ

τώρα που θα κρυώσει ο καιρός κι εδώ θα αυξήσω τη κατανάλωση πιο βαριών ποτών και θα περιορίσω τη μπύρα

το μόνο καλό με τον κρύο καιρό είναι ότι όταν χρειαστεί να ρίξεις κάνα μεγάλο περπάτημα δε στάζει ιδρώτας μες στα μάτια σου
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#172965 Υπάρχει καλύτερο πράγμα απ' το να ξυπνάς καθημερινή για δουλειά και μόλις ανοίξεις το παντζούρι να σκάσει ο ήλιος?? Σου φτιάχνει όλη τη μέρα! :inlove:

Μ' αρέσει γενικά ο καιρός που έχει κάνει τον Οκτώβριο. Ακόμα κι αυτές οι σύντομες μπόρες που ξεπλένουν λίγο και το αμάξι.
Άβαταρ μέλους
By mjacob
#172969 Αν ανοιγωντας τα παντζούρια μπαίνει ήλιος, πολύ αργά δεν ξυπνάς για δουλειά; :lol:

Εγώ προτιμώ να κοιμάμαι χωρίς παντζούρια και να ξυπνάω με το πρώτο φως :inlove: αν και τον τελευταίο καιρό ξυπνάω πριν από αυτό :(
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#172970 8:45 δεν είναι και πολύ νωρίς αλλά δεν είναι και αργά. Στην προηγούμενη δουλειά ήταν 9:15.

Επίσης αν ξυπνήσω απ' το φως μιλάμε για πολλά νεύρα μετά!! :rant:
Άβαταρ μέλους
By DAP
QsisVTS έγραψε:
Νομίζω δεν θα την πάλευα καθόλου με τέτοιες καιρικές συνθήκες που περιγράφεις Kilo..
Και καλά , άντε το κρύο το υπομένω , δεν είμαι και κρυουλιάρης , την συννεφιά και την μουντάδα όμως με τπτ...
Άλλο πράγμα ο ήλιος , σου φτιάχνει την διάθεση , μόλις γύρισα από μία πρωινή βόλτα με το ποδήλατο (βασικά πήγα να τραβήξω λεφτά από το Α.Τ.Μ) , μόλις αντίκρυσα την θάλασσα στον Άλιμο ηρέμησα και πήρα δυνάμεις για την ημέρα ....

τώρα που θα κρυώσει ο καιρός κι εδώ θα αυξήσω τη κατανάλωση πιο βαριών ποτών και θα περιορίσω τη μπύρα

Γιατι η λυση που δινεις μου φαινεται στραβη; Ισως που δεν αγαπαω το αλκοολ; ισως που βλαπτει το αλκοολ; ισως που εχει και καποιες ασχημες εξελιξεις η χρηση του σε συνδυασμο με αλλες ενεργειες;
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
Deleted User 1 έγραψε:
Επίσης αν ξυπνήσω απ' το φως μιλάμε για πολλά νεύρα μετά!! :rant:

Σιγα ρε βρυκολακα :lol:
Άβαταρ μέλους
By JasonLouk
mjacob έγραψε:

Εγώ προτιμώ να κοιμάμαι χωρίς παντζούρια και να ξυπνάω με το πρώτο φως :inlove: αν και τον τελευταίο καιρό ξυπνάω πριν από αυτό :(

Ακριβώς τα ίδια. Πάντα χωρίς πατζουρια και ανοιχτές κουρτίνες. Απόλαυση να ξυπνας από το φως του ήλιου.
Disclaimer : Δεν είμαι μεγάλος φαν του ύπνου

< >
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
DAP έγραψε:
QsisVTS έγραψε:

Γιατι η λυση που δινεις μου φαινεται στραβη; Ισως που δεν αγαπαω το αλκοολ; ισως που βλαπτει το αλκοολ; ισως που εχει και καποιες ασχημες εξελιξεις η χρηση του σε συνδυασμο με αλλες ενεργειες;

οι βόρειοι λαοί διαφωνούν μαζί σου
Άβαταρ μέλους
By kovathe
#172990 Κρύο και ηλιος,= ιδανικός συνδυασμός.
Κανεις και τις δραστηριότητες σου στη φύση χωρίς να ζεσταινεσαι κ παίρνεις και τη λιακάδα σου...
Υπνος παντα με τέρμα σκοτάδι, ερμητικά κλειστά πατζουρια και όλα τα φωτα , λαμπάκια, διακοπτακια κλπ.
Κοιμάσαι καλυτερα και πιο βαθιά και ξεκουραστα.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
QsisVTS έγραψε:
DAP έγραψε:
QsisVTS έγραψε:

οι βόρειοι λαοί διαφωνούν μαζί σου

Οι Βόρειοι λαοί χρησιμοποιούν το αλκοόλ για να αντέξουν την κατάθλιψη! :lol:
Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει σύνδεση μουντάδας/κακού καιρού με διάφορες ψυχικές ασθένειες. Έχει να κάνει και με την παραγόμενη βιταμίνη D από το δέρμα κατά την έκθεση στον ήλιο:
https://www.vitamindcouncil.org/about-v ... ody-needs/