Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimik
DAP έγραψε:Στην εποχη τη δικια μου το μεγα γνωμικο στο στρατο ηταν "Προσπαθησε να μην γινεις ευκολομνημονευτος απο καθε ανωτερο σου." .
Νομιζω οτι για τον περι ου ο λογος η φημη του θα προηγειται της οποιας μεταθεσης του και η μουστακα θα βοηθα να του γινει η στρατιωτικη καθημερινοτητα λιγοτερο ανιαρη απο το συνηθες.....

Αυτό ακομα ισχύει... είναι δε μέγα tip θητείας.

Η μετάθεση του το πιθανότερο θα είναι στην Μαλ στην Κρήτη μεταξύ συντεκνων.

Btw χλωμό να είναι δικό του το κείμενο, από το προφίλ του στα social φαίνεται να μην έχει τέτοιες συγγραφικες ικανότητες (ποδοσφαιριστης, barman κλπ).

Μάλλον δικηγόρος, συγγενής, φίλος το έγραψε.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Και στην ΣΧΑΛ να ήταν από την άνεση του φαίνεται τουλάχιστον 4ο 5ο άλμα οπότε είναι κρίμα να τον διώξεις.

Έχουν εκδιωχθεί τεταρτοετείς Ευέλπιδες για λιγότερα...

dimik έγραψε:Είναι θαρρώ μια παλιά παράδοση και δη της μοίρας στην Κρήτη.

Ο κανονισμός αν δεν κάνω λάθος λέει ότι το μυστακιον πρέπει να τελειώνει στα άκρα των χειλιών.

Δεν κάνεις λάθος. Επιτρέπεται βέβαια "κατ' εξάιρεση" στους Αξκους. Στα ΤΘ ήταν βδέλυγμα και δεν το επέτρεπε κανείς όμως.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#571826 Άλλο Εύελπις άλλο στρατιώτης θητείας.
Διαφορετικά standards και απαιτήσεις.

Εγώ βέβαια κι σε ένα περιποιημένο μούσι δεν θα έλεγα όχι.

< >
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Εγώ βέβαια κι σε ένα περιποιημένο μούσι δεν θα έλεγα όχι.

Να πάτε στο ΠΝ κύριε.

Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
#571832 Και οι Ταλιμπαν μούσια έχουν...

Πότε πολέμησαν οι Δανοί τελευταία φορά; :lol:

Να τους δω να φοράνε μάσκα ΡΒΧΠ θέλω. :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By dimik
REALZEUS έγραψε:Φαντάζομαι γνωρίζεις τι ποστάρες.

Η 1η φωτό είναι 2-3 ώρες δουλίτσα... :vava:
Ναι μεν αλλά πες μου την τελευταία φορά που πάτησε νάρκη ελληνικό άρμα.

@cabala το ντοκυμαντερ Armadillo το έχεις δει?

< >
Άβαταρ μέλους
By drdino
cabala10 έγραψε:το να εισαι το hub για τα logistics δεν νομιζω οτι μπορεις να το κατηγοριοποιησεις σαν "πολεμο"
Gatekeeping και στον πόλεμο.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
REALZEUS έγραψε:Δεν κάνεις λάθος. Επιτρέπεται βέβαια "κατ' εξάιρεση" στους Αξκους. Στα ΤΘ ήταν βδέλυγμα και δεν το επέτρεπε κανείς όμως.

εγώ πάντως θυμάμαι στο κέντρο έναν επίλαρχο με μουστακάρα τσιγκελωτή και μαλλί ξυρισμένο σε σημείο που φαντάρος θα έτρωγε καμπάνα

και φουλ καβλωμένος καθόταν και μας έβγαζε μεγάλους λόγους στην αναφορά για να μας τονώσει το ηθικό (μιλούσε από σπαρτιάτες, μέχρι και γερμανούς και πόσο πειθαρχημένα έκαναν παρέλαση :dizzy: ) , τον τύπο τον φανταζόμουν καβάλα στο κανόνι του άρματος να μπαίνει στην Πόλη :lol:

επίσης έχω δει και κρητικούς αστυνομικούς με το μουστάκι του τύπου στο αλεξίπτωτο
Άβαταρ μέλους
By REALZEUS
dimik έγραψε:Οι μάσκες ΡΒΧΠ μας τελείωσαν μαζί με το σύμφωνο της Βαρσοβίας

Ούτε καν για αστείο αυτό να μην το λες. Και άντε μέσα στο άρμα δεν υπάρχει θέμα, γιατί έχει σύστημα καθαρισμού αέρα και φίλτρο ΡΒΧΠ, αλλά όποιος νομίζει ότι δεν υπάρχει πια αυτή η απειλή, θα πεθάνει με φρικτούς πόνους!!! :rtfm:

QsisVTS έγραψε:εγώ πάντως θυμάμαι στο κέντρο έναν επίλαρχο με μουστακάρα τσιγκελωτή και μαλλί ξυρισμένο σε σημείο που φαντάρος θα έτρωγε καμπάνα

Υπάρχουν, αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο. Στην καριέρα μου θυμάμαι μόνο τον Τόσκα και έναν νέο Υπίλαρχο (με όνομα βουκολικό και κάτοχο αλόγων - άξιος Αξκος του Όπλου του Ιππικού-ΤΘ σε αυτό!!!), όταν εγώ ήμουν παλαιός Ανθυπίλαρχος, πριν την προαγωγή. Στους 100, ο ένας έφερε μύστακα στα ΤΘ. ήταν και προβληματικός μέσα στο άρμα με την κάσκα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By corsair
dimik έγραψε:Οι μάσκες ΡΒΧΠ μας τελείωσαν μαζί με το σύμφωνο της Βαρσοβίας

Με αρεσει η αθωοτητα σου :inlove:
Εγω πάντως αν περνουσε απο το χέρι μου θα εκανα φουλ χρήση χημικών και ΔΕΝ με νοιάζει ποιον θα επαιρνε ο χάρος αρκεί να ειναι απο την πλευρα του αντίπαλου. Οπερ σημαινει και αερια μουστάρδας και κετσαπ και τυροκαυτερης και οτι διαολο περιλαμβάνει το μενου.

Αααα εννοειται θα πυροβολουσα και τους αλεξιπτωτιστες προτου σκάσουν στο έδαφος :iconcool:
Κοινώς θα έκανα οτι χρειαζόταν, θα επαιζα οσο βρωμικα γίνεται προκειμένου να νικήσω.

Οποιος νομίζει οτι ο πόλεμος έχει κανόνες, he is in for a surprise.
Άβαταρ μέλους
By dimitrisB
REALZEUS έγραψε:
dimik έγραψε: ΣΧΑΛ ........είναι κρίμα να τον διώξεις.
Έχουν εκδιωχθεί τεταρτοετείς Ευέλπιδες για λιγότερα...

Δεν έχεις δίκιο και το αντιστρέφω:
ΔΕΝ εχουν εκδιωχθεί Ευέλπιδες, ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ παραπτώματα .

https://faros-24.gr/site/%CE%BF-%CE%B2% ... B5-%CE%B1/

Εδώ -> https://www.zougla.gr/greece/article/stagonidia αναλυτικότερες και ακριβείς οι περιγραφές για το θέμα, άσχετα με τα βίντεοΖ στο λινκ.

Conclusion: Όταν εχεις "πατρώνους" ... δε σε πιάνει τίποτε. Καθαρίζουν άλλοι για σένα! :superman: