Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Serf
#828659 Έχει δίκιο για τον Μητσοτάκη. Το ίδιο μπορούν να πουν, όμως, πάρα πολλοί δανειολήπτες που για κάποιο χρονικό διάστημα δεν εξυπηρέτησαν δάνεια, μαζεύτηκαν τόκοι, και από κάποιο σημείο και μετά η επιχείρηση/νοικοκυριό βγάζει κέρδος προ τόκων. Πώς τους αντιμετωπίζουμε όλους αυτούς;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#828660 Π.χ., εγώ το εννοώ για τα κόμματα: να θυσιάσουν το όνομα τους και να ξεκινήσουν από το μηδέν. Δε βλέπω κάτι συμφεροτερο για τους πολίτες. Αλλά να επωμισθούν το ρεζίλι: νέα Νέα Δημοκρατία, νέο ΠΑΣΟΚ, κτλ .
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#828661 Το ΠΑΣΟΚ δεν είχε αλλάξει όνομα κάποια στιγμή; Ελιά κάτι;

Τα έχω μπερδέψει;
Τελευταία επεξεργασία από Χρήστος Λάππας και 01 Αύγ 2023, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
g8777 έγραψε:
Τρια.

Εικόνα

:s_roses
Άβαταρ μέλους
By rafi
#828664 Έτσι που μας έχετε καταστρέψει τη ζωή όλοι όσοι ψηφίσατε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ και ακόμα περισσότερο όσοι ψηφίζετε ακόμα σας εύχομαι το κακό που μας έχετε κάνει να σας γύρισει πίσω επί 10.
Πολύ θα το χαρώ και δεν έχω καθόλου τύψεις.
Σας εύχομαι τα χειρότερα!

.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#828666 Δεν χρειάζεται να έχεις τύψεις. Το τι εύχεσαι δεν έχει καμία σχέση με το τι θα συμβεί.

Άλλωστε είναι σχεδόν σίγουρο ότι πολλοί εδώ μέσα θα σου πουν ότι οι ευχές σου να πάθουν οι άλλοι κακό είναι απολύτως δικαιολογημένες.
Τελευταία επεξεργασία από Χρήστος Λάππας και 02 Αύγ 2023, 00:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Χρήστος Λάππας έγραψε:(Δεν ρωτάω κάποιον συγκεκριμένα) Τελικά ο Adriver έχει δίκιο για αυτά που έγραψε για τους ισολογισμούς ΝΔ επί Μητσοτάκη, αλλά και τον ισολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ;

Ξαφνικά, όταν υπάρχει περίπτωση να ειπωθεί κάτι καλό για τον Μητσοτάκη και το τσίρκο του, και κάτι κακό για τους ζαιους, αποκτάς ενδιαφέρον για την κουβέντα...
Πριν, ούτε να απαντήσεις δεν καταδεχόσουν.
Αν όμως τώρα έχει ενδιαφέρον, να συνεχιστεί η κουβέντα, αλλά χωρίς πέταγμα μπάλας στην εξέδρα όπως πριν.
Να δούμε δηλαδή ισολογισμούς και να κρίνουμε όλα τα μεγάλα κόμματα βάσει των οικονομικών τους.

ΥΓ: Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νέος καταπληκτικός (σύμφωνα με τον πθ) πτωχευτικός κώδικας και στα κόμματα;
:s_dance
Άβαταρ μέλους
By g8777
Lalfamaz έγραψε:
g8777 έγραψε:
Τρια.

Εικόνα

Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω τί άποψη έχω. Θα αναρωτηθώ όμως αν ο Γεώργιος Πατούλης επραξε σοφά ιεραρχωντας το κόμμα πάνω απ'όλα τα ( νοητικά) κελιά βιώνοντας το μάταιο της κίνησης σε ένα κόσμο βουτηγμένο στην ακινησία. :innocent:

Και μετά θα αναρωτησω και εσάς.

Οπότε βρες από τώρα κάτι περισπουδαστο από την αρχαία ελληνική γραμματεία να βάλεις ως υπογραφή

( i.e.
Πάνω στης Τροίας τα βουνά που ’ναι σαν :lipsealed: ωλομέρια
καθότανε ο Όμηρος με την ψ :lipsealed: λή στα χέρια).
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#828671 Μισό λεπτό γιατί θα τρελαθούμε εντελώς. Προηγουμένως 10 άτομα ρωτούσαν εμένα συγκεκριμένα που δεν έχω ιδέα από ισολογισμούς να πω την γνώμη μου για τον ισολογισμό της ΝΔ.

Τώρα χαλάστηκες επειδή αναρωτιέμαι αν έχει βάση αυτό που έγραψε κάποιος που φαίνεται όντως να ξέρει δυο πράγματα παραπάνω από μένα;

Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις εσύ, μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ πριν. Όταν δεν είμαι σίγουρος για κάτι, απλά δεν γράφω κάτι. Αν δεν ξέρεις π.χ. να αξιολογήσεις τον ισολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σε πιέσω να το κάνεις. Αν θέλει κάποιος όμως, θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και την άλλη άποψη.

Τελικά για να συνοψίσουμε, Τα χρέη της ΝΔ έρχονται πολύ πριν τον Κούλη ο οποίος όντως έχει συμμαζέψει αρκετά πράγματα σε βαθμό που θα είχε και πλεόνασμα αν δεν υπήρχαν οι τόκοι, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να πτωχεύσει η ΝΔ ούτως ή άλλως αφού είχε συσσωρεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη στο αμαρτωλό παρελθόν; Σωστά;

(Α, και να πάθουν κακό όσοι ψήφισαν τον Μητσοτάκη, βασικό αυτό :s_roses )

Αλήθεια, αν ο Κουλής στις επόμενες εκλογές έκλεινε τη ΝΔ και άνοιγε ένα άλλο κόμμα στη θέση της όπως έκαναν οι νεοναζιστές, λέγοντας στους ψηφοφόρους του Δεν θα ψηφίσετε ΝΔ, αλλά Δημοκρατία Τα Πάντα Όλα ξέρω 'γώ, θα ήταν οκ; Wipe the slate clean και ούτε χρέη, ούτε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#828677 Δεν γνωρίζω τις προθέσεις του Μητσοτάκη, όπως επίσης δεν γνωρίζω τις συμφωνίες που έχει κάνει με τις τράπεζες. Θα μπορούσα όμως να υποθέσω ότι τις τράπεζες τις συμφέρει πολύ περισσότερο να συνεχίσει να υπάρχει η ΝΔ και να πληρώνει ό,τι μπορεί, παρά να βαρέσει κανόνι και να χάσουν και αυτά που παίρνουν τώρα.

Υπάρχει οποιοσδήποτε αρχηγός κόμματος, εκτός από τον Τραμπ ίσως, που θα μπορούσε να αποπληρώσει τέτοια χρέη όσο και αν το ήθελε;
Άβαταρ μέλους
By Lalfamaz
g8777 έγραψε:
Lalfamaz έγραψε:
g8777 έγραψε:
Τρια.
Εικόνα
Εικόνα

Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω τί άποψη έχω. Θα αναρωτηθώ όμως αν ο Γεώργιος Πατούλης επραξε σοφά ιεραρχωντας το κόμμα πάνω απ'όλα τα ( νοητικά) κελιά βιώνοντας το μάταιο της κίνησης σε ένα κόσμο βουτηγμένο στην ακινησία. :innocent:

Και μετά θα αναρωτησω και εσάς.

Οπότε βρες από τώρα κάτι περισπουδαστο από την αρχαία ελληνική γραμματεία να βάλεις ως υπογραφή

( i.e.
Πάνω στης Τροίας τα βουνά που ’ναι σαν :lipsealed: ωλομέρια
καθότανε ο Όμηρος με την ψ :lipsealed: λή στα χέρια).

https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/xaris-romas-to-paidi-tou-giorgou-kai-tis-marinas-patouli-dexetai-mpoulingk-me-ayta-pou-grafontai/1179703/

Ο Περιφερειάρχης είναι στο πλευρό όλου του κόσμου γιατί είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος που δέχεται και βλέπει πολύ κόσμο όλη την ημέρα

224IMDb

Αν η κατάθλιψη ήταν ταινία, θα ήταν αυτή.

Τα λέγαμε. :s_howdy