Τα έχω μπερδέψει;
Νίκος Παππάς έγραψε:Τα χρέη της ΝΔ είναι αγιασμός
Και οι πορδες του Κουλη μυριζουν σα θυμιαμα
Πολύ θα το χαρώ και δεν έχω καθόλου τύψεις.
Σας εύχομαι τα χειρότερα!
.
Άλλωστε είναι σχεδόν σίγουρο ότι πολλοί εδώ μέσα θα σου πουν ότι οι ευχές σου να πάθουν οι άλλοι κακό είναι απολύτως δικαιολογημένες.
Χρήστος Λάππας έγραψε:(Δεν ρωτάω κάποιον συγκεκριμένα) Τελικά ο Adriver έχει δίκιο για αυτά που έγραψε για τους ισολογισμούς ΝΔ επί Μητσοτάκη, αλλά και τον ισολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ;
Ξαφνικά, όταν υπάρχει περίπτωση να ειπωθεί κάτι καλό για τον Μητσοτάκη και το τσίρκο του, και κάτι κακό για τους ζαιους, αποκτάς ενδιαφέρον για την κουβέντα...
Πριν, ούτε να απαντήσεις δεν καταδεχόσουν.
Αν όμως τώρα έχει ενδιαφέρον, να συνεχιστεί η κουβέντα, αλλά χωρίς πέταγμα μπάλας στην εξέδρα όπως πριν.
Να δούμε δηλαδή ισολογισμούς και να κρίνουμε όλα τα μεγάλα κόμματα βάσει των οικονομικών τους.
ΥΓ: Γιατί δεν εφαρμόζεται ο νέος καταπληκτικός (σύμφωνα με τον πθ) πτωχευτικός κώδικας και στα κόμματα;
Lalfamaz έγραψε:g8777 έγραψε:
Τρια.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω τί άποψη έχω. Θα αναρωτηθώ όμως αν ο Γεώργιος Πατούλης επραξε σοφά ιεραρχωντας το κόμμα πάνω απ'όλα τα ( νοητικά) κελιά βιώνοντας το μάταιο της κίνησης σε ένα κόσμο βουτηγμένο στην ακινησία.
Και μετά θα αναρωτησω και εσάς.
Οπότε βρες από τώρα κάτι περισπουδαστο από την αρχαία ελληνική γραμματεία να βάλεις ως υπογραφή
( i.e.
Πάνω στης Τροίας τα βουνά που ’ναι σαν
ωλομέρια καθότανε ο Όμηρος με την ψ
λή στα χέρια).
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
Τώρα χαλάστηκες επειδή αναρωτιέμαι αν έχει βάση αυτό που έγραψε κάποιος που φαίνεται όντως να ξέρει δυο πράγματα παραπάνω από μένα;
Δεν είσαι υποχρεωμένος να απαντήσεις εσύ, μπορείς να κάνεις αυτό που έκανα και εγώ πριν. Όταν δεν είμαι σίγουρος για κάτι, απλά δεν γράφω κάτι. Αν δεν ξέρεις π.χ. να αξιολογήσεις τον ισολογισμό του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα σε πιέσω να το κάνεις. Αν θέλει κάποιος όμως, θα είχε ενδιαφέρον να ακούσουμε και την άλλη άποψη.
Τελικά για να συνοψίσουμε, Τα χρέη της ΝΔ έρχονται πολύ πριν τον Κούλη ο οποίος όντως έχει συμμαζέψει αρκετά πράγματα σε βαθμό που θα είχε και πλεόνασμα αν δεν υπήρχαν οι τόκοι, αλλά εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να πτωχεύσει η ΝΔ ούτως ή άλλως αφού είχε συσσωρεύσει εκατοντάδες εκατομμύρια χρέη στο αμαρτωλό παρελθόν; Σωστά;
(Α, και να πάθουν κακό όσοι ψήφισαν τον Μητσοτάκη, βασικό αυτό
)Αλήθεια, αν ο Κουλής στις επόμενες εκλογές έκλεινε τη ΝΔ και άνοιγε ένα άλλο κόμμα στη θέση της όπως έκαναν οι νεοναζιστές, λέγοντας στους ψηφοφόρους του Δεν θα ψηφίσετε ΝΔ, αλλά Δημοκρατία Τα Πάντα Όλα ξέρω 'γώ, θα ήταν οκ; Wipe the slate clean και ούτε χρέη, ούτε τίποτα.
Υπάρχει οποιοσδήποτε αρχηγός κόμματος, εκτός από τον Τραμπ ίσως, που θα μπορούσε να αποπληρώσει τέτοια χρέη όσο και αν το ήθελε;
g8777 έγραψε:Lalfamaz έγραψε:g8777 έγραψε:
Τρια.
Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου απαντήσω τί άποψη έχω. Θα αναρωτηθώ όμως αν ο Γεώργιος Πατούλης επραξε σοφά ιεραρχωντας το κόμμα πάνω απ'όλα τα ( νοητικά) κελιά βιώνοντας το μάταιο της κίνησης σε ένα κόσμο βουτηγμένο στην ακινησία.![]()
Και μετά θα αναρωτησω και εσάς.
Οπότε βρες από τώρα κάτι περισπουδαστο από την αρχαία ελληνική γραμματεία να βάλεις ως υπογραφή
( i.e.
Πάνω στης Τροίας τα βουνά που ’ναι σανωλομέρια
καθότανε ο Όμηρος με την ψλή στα χέρια).
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/media/xaris-romas-to-paidi-tou-giorgou-kai-tis-marinas-patouli-dexetai-mpoulingk-me-ayta-pou-grafontai/1179703/
Ο Περιφερειάρχης είναι στο πλευρό όλου του κόσμου γιατί είναι ένας αεικίνητος άνθρωπος που δέχεται και βλέπει πολύ κόσμο όλη την ημέρα
224IMDb
Αν η κατάθλιψη ήταν ταινία, θα ήταν αυτή.
Τα λέγαμε.