Τα σχόλια έχουν απενεργοποιηθεί γι αυτό το βιντιου.
Οπότε ΜΌΚΟ.
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
corsair έγραψε:g8777 έγραψε:
Οποτε δεν γραφω και γω τιποτα.![]()
για μένα το έτος μέριμνας προσωπικού θα σήμαινε:
1) Σοβαρό κράνος, αλεξισφαιρο, άρβυλα, χειμερινή στολή, σακίδια αδιάβροχα... και εκπαιδευση στα όπλα.
2) αύξηση απο τα 8 ευρώ στα 50 ευρώ χαρτζιλίκι και ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ
3) αύξηση αδειών (παντα σε συνάρτηση με τον χρόνο θητείας προφανώς)
Βεβαια οκ... αυτα που θεωρω εγω μεριμνα κοστίζουν κάτι μύρια, αυτα που εννοουν αυτοι κοστίζουν κανα 10χιλιαρο για ολη την χωρα (ρουτερακια + συνδρομες)
QsisVTS έγραψε:corsair έγραψε:g8777 έγραψε:
Οποτε δεν γραφω και γω τιποτα.![]()
για μένα το έτος μέριμνας προσωπικού θα σήμαινε:
1) Σοβαρό κράνος, αλεξισφαιρο, άρβυλα, χειμερινή στολή, σακίδια αδιάβροχα... και εκπαιδευση στα όπλα.
2) αύξηση απο τα 8 ευρώ στα 50 ευρώ χαρτζιλίκι και ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΕΝΣΗΜΑ
3) αύξηση αδειών (παντα σε συνάρτηση με τον χρόνο θητείας προφανώς)
Βεβαια οκ... αυτα που θεωρω εγω μεριμνα κοστίζουν κάτι μύρια, αυτα που εννοουν αυτοι κοστίζουν κανα 10χιλιαρο για ολη την χωρα (ρουτερακια + συνδρομες)
Οι κανονικές άδειες ίδιες μου του εργαζόμενου δεν είναι;
Zorz έγραψε:trident1971 έγραψε:Μου φαινεται αδυνατο να πιστεψω οτι χρησιμοποιηθηκαν οπλιτες. Ηθοποιοι υπαρχουν, ξερουν πως και τι να πουν, πως να σταθουν.
Τέτοια μεγαλεία μόνο με πασοκ:
QsisVTS έγραψε:Οι κανονικές άδειες ίδιες μου του εργαζόμενου δεν είναι;

panos2171 έγραψε:Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του ΔΕΑ αλλά το 9 μήνες vs 13 μήνες ζορίζει. Οι δύσκολοι 2 μήνες της εκπεύδεσης επίσης ζορίζουν. Η μετέπειτα καλοπέραση επί πληρωμή, με 5νθήμερο, 8ωρο, απαλλαγές και 500+€ περνάει στα ψιλά γράμματα...
Αλλά λογικό είναι ο μέσος Έλληνας 24χρονος που στην καλύτερη μόλις βγήκε από το φοιτητιλίκι να θέλει χαιδέματα.

red_monster έγραψε:panos2171 έγραψε:Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του ΔΕΑ αλλά το 9 μήνες vs 13 μήνες ζορίζει. Οι δύσκολοι 2 μήνες της εκπεύδεσης επίσης ζορίζουν. Η μετέπειτα καλοπέραση επί πληρωμή, με 5νθήμερο, 8ωρο, απαλλαγές και 500+€ περνάει στα ψιλά γράμματα...
Αλλά λογικό είναι ο μέσος Έλληνας 24χρονος που στην καλύτερη μόλις βγήκε από το φοιτητιλίκι να θέλει χαιδέματα.
Μπορεί απλά να έχει αλλεργία στους ηλίθιους. Να σκέφτεται ποιος θα τον χαρτζιλικώνει για να κάνει γύρους στο στρατόπεδο στις 4 τα ξημερώματα. Κλπ κλπ
Δεν είναι όλα άσπρο μαύρο
socratesn έγραψε:Ο μέσος Έλληνας 24χρονος είναι με πιθανότητα 50% άνεργος και με 1 πτυχίο ίσως και μεταπτυχιακό, φυσικά το μόνο πρόβλημά του είναι ότι του λείπουν τα χαϊδέματα όταν σερβίρει στη λέσχη π.χ. ή όταν κόβει χόρτα για να κάθεται ο κάθε ΕΠΟΠ και ο κάθε ΔΕΑ μίας και τους ανέφερες![]()
Πάνο αν θες τη γνώμη μου και μία ζωή να με αφήναν φαντάρο, δεν είναι η καλοπέραση που θα μου έλειπε ούτε χάιδεμα θα ήθελα. Σιγά το δύσκολο πράγμα, μία ακόμα δημόσια υπηρεσία είναι όπως όλες που συναλασσόμαστε καθημερινά ,απλά με λίγο πιο έντονο το υποκριτικό κομμάτι λόγω εθνικοφροσύνης που σου πουλάνε και λόγω έντονης της ιεραρχίας.
Το ότι το πιστεύω το άνωθεν ή το ότι προσωπικά "δεν πέρασα άσχημα" δεν σημαίνει πως δεν έχω τη διαύγεια να δω ότι ο στρατός απλά εκμεταλλεύεται εργασιακά τους νέους στην πλειοψηφία τους.
panos2171 έγραψε:Υπάρχει βέβαια και η επιλογή του ΔΕΑ αλλά το 9 μήνες vs 13 μήνες ζορίζει. Οι δύσκολοι 2 μήνες της εκπεύδεσης επίσης ζορίζουν. Η μετέπειτα καλοπέραση επί πληρωμή, με 5νθήμερο, 8ωρο, απαλλαγές και 500+€ περνάει στα ψιλά γράμματα...

Γιατί υπάρχει αυτός στο γκριντ ; https://x.com/tr[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]