Χρήστος Λάππας έγραψε:Από το παραπάνω λινκ:
Αξιόπιστη ενημέρωση
Κάνε την έρευνα σου , εδώ είμαστε να μας την παρουσιάσεις.
Απορώ όμως. Πώς εσύ ανέχεσαι τέτοιες λαμογιες.
Αξιόπιστη ενημέρωση
Αξιόπιστη ενημέρωση

Ειδικότερα, ο κ. Παπαθανάσης, μιλώντας το Σάββατο το πρωί στον ΑΝΤ1, έκανε λόγο για «ψεύδη» και υποστήριξε ότι «δεν χρωστάω τίποτα στο Δημόσιο», ότι «δεν έχω ποτέ καταδικαστεί» και ότι «δεν έχω πάρει κανένα δάνειο, το δάνειο που έχω πάρει για το σπίτι μου, το εξυπηρετώ κανονικά».
ADVERTISING
Επιπλέον, ανέφερε τα εξής: «Είμαι εγγυητής σε εταιρεία, στην οποία ήμουν μικρομέτοχος και από την οποία αποχώρησα το 2005. Μετά, η τράπεζα πήρε ακίνητα της εταιρείας και ήθελε να κάνει ανάκληση της γονικής παροχής, η οποία έκλεισε με την έφεση που έκανα. Δεν καταδικάστηκα, δεν τελεσιδίκησε. Παραμένω υπεύθυνος για την εγγύηση, δεν γνωρίζω τίποτα για το δάνειο, γιατί δεν έχω σχέση με την εταιρεία».
Σε σχετικό ερώτημα, ο κ. Παπαθανάσης απάντησε πως «αν η εταιρεία δεν εξυπηρετήσει το δάνειο, θα το εξυπηρετήσω εγώ» και τόνισε: «Δεν γνωρίζω, όμως, τι κάνει η εταιρεία και τι χειρισμούς κάνει με την τράπεζα. Είναι πολύ δύσκολη η επικοινωνία, ένας από τους μετόχους έχει πεθάνει».
Σε άλλο σημείο της συνέντευξης δήλωσε: «Επρόκειτο για εταιρεία κατασκευαστική, που πήρε το δάνειο για ανάπτυξη, το οποίο δόθηκε με κάλυψη 120%. […] Σε ανύποπτο χρόνο ήρθε η τράπεζα, ύστερα από πέντε χρόνια, να αμφισβητήσει τη γονική παροχή». Ερωτηθείς αν δέχθηκε όχληση από την τράπεζα για το υπόλοιπο του δανείου, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης & Επενδύσεων απάντησε: «Ξέρω ότι εκπλειστηριάστηκαν ακίνητα, υπάρχει ένα υπόλοιπο ποσό και αν δεν πληρωθεί το ποσό, θα το πληρώσω εγώ. Παραμένω υπεύθυνος για το συγκεκριμένο δάνειο. Μου είπαν ότι υπάρχει ένα υπόλοιπο, αυτοί μου είπαν ότι είμαι εγγυητής σε όλο το ποσό, στα 1,8 εκατ. ευρώ».
Serf έγραψε:Χρήστος Λάππας έγραψε:Από το παραπάνω λινκ:
Αξιόπιστη ενημέρωση
![]()
![]()
![]()
Αμφισβητείς τα νούμερα;; Ή λέμε για να λέμε;;
Ποιο κομμάτι των δυο άρθρων που έβαλα σε κόκκινο κύκλο δεν φαινόταν καλά στην εικόνα; Χρήστος Λάππας έγραψε:Από το παραπάνω λινκ:
Αξιόπιστη ενημέρωση
Serf έγραψε:Προφανώς και τα είδα!!! Το ερώτημα είναι για ποιο λόγο σχολιαζεις περί αντικειμενικής ενημέρωσης άρθρο που παραθέτει τα επίσημα στοιχεία ισολογισμού της νέας Δημοκρατίας κάνοντας highlight παραπομπές σε άλλα άρθρα του ίδιου site;

Χρήστος Λάππας έγραψε:Μου τράβηξαν το μάτι κατευθείαν τα συγκεκριμένα και τα επεσήμανα
Χρήστος Λάππας έγραψε:Μου τράβηξαν το μάτι κατευθείαν τα συγκεκριμένα και τα επεσήμανα. Το πρώτο είναι clickbait. Το δεύτερο είναι ένα μείγμα κακού video editing και γωνίας λήψης της φωτογραφίας (από τα σχόλια βέβαια προκύπτει ότι κάποιοι δεν κατάλαβαν κάν τι βλέπουν).Έστω ότι ο προβληματισμός σου είναι σωστός. Ανέβασα screenshot από την ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας. Κάποιο σχόλιο για αυτό;
Δεν υπάρχει λόγος να χτυπιέστε σαν μουσουλμάνοι που τους έκαψαν το κοράνι. Αν θεωρείτε ότι ότι το newsbreak που φιλοξενεί τέτοια άρθρα και Tweets παρέχει αξιόπιστη ενημέρωση, εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Χρήστος Λάππας έγραψε:Κανένα απολύτως.Σαν αντικειμενικός αναλυτής με κριτική άποψη όπως αυτοπλασαρεσαι, φανατικος υπέρμαχος της ελεύθερης αγοράς πιστεύω ολο το φόρουμ περιμένει να κάνεις ένα σχόλιο.
Πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο για τα δάνεια της ΝΔ;
Χρήστος Λάππας έγραψε:Πρέπει να κάνω κάποιο σχόλιο για τα δάνεια της ΝΔ;
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
Σε αυτό το σκηνικό με τις ταμπέλες του SC αλλά SC […]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]