Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Thomas_C200K
#415468 Ελαιόλαδο εκτός αμαξιού, βασικά αν γίνεται όλα ξεφόρτωμα. Επίσης στην Αυστρία δεν ε΄χετε το χοντρό το μακαρόνι για παστίτσιο? Εδώ Γερμανία όλες οι εταιρείες έχουν.
Άβαταρ μέλους
By DAP
#415475 Νομιζω οτι τα γλυκα του κουταλιου ειναι τα πλεον ανετα για ταξειδι αλλα και ο καφες αν τυλιχτει καλα να μην μυριζει.

Τα υπολοιπα αφησε τα στη μανουλα για να τα περιποιηθει οπως εκεινη ξερει... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#415742 Μιας και λέμε για λάδια κλπ πού μπορώ να βρω τέτοια νταμιτζάνα να βάζω το λάδι; (για φυσική αγορά όχι online)

Εικόνα

Σε τέτοιο μέγεθος περίπου για να χωράει κάτω από το νεροχύτη και ν'αντικαταστήσω την ψεύτικη πλαστικούρα που είναι έτοιμη να διαλυθεί.
Άβαταρ μέλους
By blinkys
Dimitris_P έγραψε:Μιας και λέμε για λάδια κλπ πού μπορώ να βρω τέτοια νταμιτζάνα να βάζω το λάδι; (για φυσική αγορά όχι online)

Σε τέτοιο μέγεθος περίπου για να χωράει κάτω από το νεροχύτη και ν'αντικαταστήσω την ψεύτικη πλαστικούρα που είναι έτοιμη να διαλυθεί.

Στην περιοχή μου τουλάχιστον πουλάνε τέτοια γεωπόνοι κυρίως ενα δυο βέβαια που έχουν λίγο πιο μεγάλα καταστήματα.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
#415833 Τέτοιες νταμιτζανες βρίσκεις σε καταστήματα που έχουν σχέση με το μάζεμα της ελιάς ή για κρασί.

Στην Αθηνάς πιθανά να βρεις κοντά Μοναστηράκι

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Dimitris_P έγραψε:Μιας και λέμε για λάδια κλπ πού μπορώ να βρω τέτοια νταμιτζάνα να βάζω το λάδι; (για φυσική αγορά όχι online)

Για ποιό λόγο ακριβώς την θέλεις την νταμιτζάνα; Σου φέρνουν χύμα λάδι; Αυτή είναι μεγάλη, για 5λιτρη την κόβω.
Είναι δύσκολο να χύνεις λάδι στην σαλάτα απευθείας από αυτήν, άρα θα μάλλον θα γεμίζεις μικρότερα μπουκάλια μ΄αυτήν, σωστά;
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Νίκος Παππάς έγραψε:Τέτοιες νταμιτζανες βρίσκεις σε καταστήματα που έχουν σχέση με το μάζεμα της ελιάς ή για κρασί.

Στην Αθηνάς πιθανά να βρεις κοντά Μοναστηράκι

Από το Redmi Note 4

και σε μαγαζια που πουλανε πιατα/μαχαιροπηρουνα και γενικα οικιακο εξοπλισμο.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#415900 Ευριπίδου στην Αθήνα, όπως την ανεβαίνεις και πριν φτάσεις στην οδό Αθηνάς, στο αριστερό σου χέρι έχει ένα μεγάλο μαγαζί με προμήθειες εστίασης.
Δεν θυμάμαι όνομα να το γουγλάρω και να σου βρω τηλέφωνο για να πάρεις να ρωτήσεις.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#416290 Smirnoff mule γιατι σταματησε?
Η μονο στην Ελλαδα κοπηκε?

Μου μυρισε και ηθελα να πιω
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Smirnoff mule γιατι σταματησε?
Η μονο στην Ελλαδα κοπηκε?

Μου μυρισε και ηθελα να πιω

τι μου θύμησες τώρα :inlove:
Άβαταρ μέλους
By dimik
Geo f1 έγραψε:Αστα απο χθες ειμαι με τις αναμνησεις..καπου 97 98 την πιναμε?

.

Σε κάτι κλαμπ με ξύλινη επένδυση παντού, τα γκομενάκια με ψηλοκάβαλα στενά τζιν και λευκά εσώρουχα, μουσική μιξ

με

και

:inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: