Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Pitt
italakias έγραψε:Ν απολαυσω το τζινακι μου αμαλαχειναουμε.

Εικόνα

:s_bye
Άβαταρ μέλους
By Kon5
#291456 Επειδή δεν βρήκα ανάλογη ενότητα και για να μην χαλάω την σχετική με τα ρολόγια το βάζω εδώ.

Kon5 έγραψε:
mirage έγραψε:Σε κουτί που μυρίζει κεδρο δε θα έβαζα πούρα. Γενικά σε κουτί που δεν είναι για πούρα δε θα έβαζα πουρα

< >

Άσχετο με το θέμα του topic αλλά Θανάση νομίζω ότι οι υγραντήρες είναι από ξύλο κέδρου. Αν και σε κουτί που δεν είναι για πούρα δεν βάζουμε πούρα. Επίσης άσχετο, δοκίμασα τελευταία το montecristo open master εξαιρετικό robusto!
Άβαταρ μέλους
By italakias
#291480 Ο κεδρος ειναι ενα ξυλο με πολυ ωραιο αρωμα το οποιο διωχνει διαφορα εντομα που μπορει να προσβαλουν το ξυλο.
Εχει καλη αντοχη στην υγρασια.
Άβαταρ μέλους
By italakias
Nikos! έγραψε:Πάντως, εφόσον δεν είδες νερό σε άλλο σημείο εκεί κοντά, θα σου έλεγα να το ξεχάσεις.

Για καλό και για κακό, ρίξε λίγο μπόλικο νερό με το λάστιχο.

Αν σου βάλει νερά, πούλα το και πάρε focus RS (να προσέχεις όμως το πίσω "διαφορικό"). :lol:

Μου θυμισες τον Νικο Αλεφαντο '' ενας καλος παικταρας''
Άβαταρ μέλους
By italakias
#293607 http://www.petrolheads.gr/viewtopic.php?f=23&p=293574#p293563

Ηθελα να ξερα γιατι χρησιμοποιητε τον ορο Budget για μια αγορα αυτοκινητου,ο οποιος εχει να κανει με επιχειρηματικες κινησεις και οχι καταναλωτικες αγορες.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#293664 Γιατί χρησιμοποιείται για οτιδήποτε έχεις ν' αγοράσεις, είτε είσαι επιχείρηση, είτε η θεία μου από το χωριό που πάει στον μπακάλη στην πλατεία. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By bill33
saxon_747 έγραψε:
italakias έγραψε:ο οποιος εχει να κανει με επιχειρηματικες κινησεις .

Says who?

...>.

Ιταλάκιας.
:rtfm:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#295943 γειτονας εχει γραψει σε χαρτι που το εχει βαλει πανω στο παρτερι του με τα λουλουδια.

οποιος ξανακοψει τα λουλουδια,να ψοφησει και να του τα βαλουν στον ταφο του. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

εκλαιγα για ωρες.