Η μονη καλη εναλλακτικη που βρηκα,αν σ ενδιαφερει τοσο το ΖΧ8000 ειναι τα παρακατω :
http://www.size.co.uk/product/adidas-or ... ld/012550/
royal_airness έγραψε:Έχω παίξει 1-2 φορές με τα 11άρια σε κλειστό και τα βρήκα ΠΑΡΑ πολύ σκληρά, καμία σχέση με όοοοολα τα άλλα Jordans που είχα τόσα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό του μοντέλου ; Θα μαλακώσει κάποια στιγμή ; Παίζει να μην πήρα original ;
Το πιθανοτερο ειναι να χρειαζονται λιγα παιξιματα ακομα οπως τα περισσοτερα παπουτσια..Μουφα δε νομιζω να πηρες.
Deleted User 1 έγραψε:Σίγουρα θα μαλακώσουν όπως όλα τα παπούτσια αλλά γενικά νομίζω ότι ανέκαθεν τα άνευ εμφανούς αερόσολας ήταν κάπως πιο σκληρά. Εξαίρεση ίσως τα Lebron V που έχω που είναι από τα πιο μαλακά που έχω δοκιμάσει.
Deleted User 1 έγραψε:Ισχύει αυτό που λες. Το παραπάνω είναι προσωπική μου παρατήρηση και εντύπωση. Ίσως και να είναι ιδεά μου αλλά πάντα αυτά με την εμφανή αερόσολα μου έβγαιναν ένα τσικ πιο μαλακά. Μπορεί γιατί το πλαϊνό μέρος της σόλας δεν είναι εννιαίο λάστιχο και είναι πιο ευκαμπτο όταν πέφτει εκεί το βάρος.
Deleted User 1 έγραψε:Ισχύει αυτό που λες. Το παραπάνω είναι προσωπική μου παρατήρηση και εντύπωση. Ίσως και να είναι ιδεά μου αλλά πάντα αυτά με την εμφανή αερόσολα μου έβγαιναν ένα τσικ πιο μαλακά. Μπορεί γιατί το πλαϊνό μέρος της σόλας δεν είναι εννιαίο λάστιχο και είναι πιο ευκαμπτο όταν πέφτει εκεί το βάρος.

Goldmund έγραψε:Πήγα και δοκίμασα το νέο 2015 Air MAX και νομίζω ότι είναι πιο άνετο από του 2014! Έχετε άποψη; Το βρίσκετε πολύ καγούρικο με αυτά τα φλούο χρώματα το του ΄15;;;;
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]