Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#61938 Ναι κ εγω αυτο παρατηρησα οπου εψαξα.Ειδα βεβαια οτι βγηκε το 2011 το συγκεκριμενο μοντελο,οποτε πρακτικα δεν εχει νοημα να ψαχνεις σε καταστηματα,παρα μονο σε ebay.Βεβαια ουτε στο ebay υπαρχουν στο νουμερο σου,οποτε και να εμφανιστουν καποια στιγμη θα τα ακριβοπληρωσεις :thumbsdown:
Η μονη καλη εναλλακτικη που βρηκα,αν σ ενδιαφερει τοσο το ΖΧ8000 ειναι τα παρακατω :
http://www.size.co.uk/product/adidas-or ... ld/012550/
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#62201 Έχω παίξει 1-2 φορές με τα 11άρια σε κλειστό και τα βρήκα ΠΑΡΑ πολύ σκληρά, καμία σχέση με όοοοολα τα άλλα Jordans που είχα τόσα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό του μοντέλου ; Θα μαλακώσει κάποια στιγμή ; Παίζει να μην πήρα original ; :s_sad
Άβαταρ μέλους
By socratesn
royal_airness έγραψε:Έχω παίξει 1-2 φορές με τα 11άρια σε κλειστό και τα βρήκα ΠΑΡΑ πολύ σκληρά, καμία σχέση με όοοοολα τα άλλα Jordans που είχα τόσα χρόνια. Είναι χαρακτηριστικό του μοντέλου ; Θα μαλακώσει κάποια στιγμή ; Παίζει να μην πήρα original ; :s_sad

Γενικα στο ιντερνετ και κρινοντας κ απο ΝΒΑερς που τα φορανε συχνα πυκνα (και τα δικα σου φορεθηκαν στο ΝΒΑ ) θεωρουνται απο τα καλα retro για μπασκετ.
Αν σ ενοχλουν στα πλαινα ή τα νιωθεις πολυ bulky,μαλλον φταιει
το αρκετα σκληρο patent leather που εχουν και υποθετω αν τα βαλεις μερικες φορες ακομα,θα βελτιωθει η ανεση ή τουλαχιστον θα τα νιωσεις πιο ευλυγιστα.
Ο πατος δε νομιζω να σου φανηκε σκληρος σαν πατημα(π.χ ξερη απορροφηση κραδασμων),προσωπικα τουλαχιστον σκληρο θα τον χαρακτηριζα μονο απο αποψη ευλυγισιας στις πρωτες μερες αλλα στρωνει.

Περιεργο να βρισκεις τοσο τρομερη διαφορα σε σχεση με αλλα τζορνταν γιατι τα ΧΙ ειναι απο τα πιο ανετα και "μαχιμα" :hmmm: Το πιθανοτερο ειναι να χρειαζονται λιγα παιξιματα ακομα οπως τα περισσοτερα παπουτσια..Μουφα δε νομιζω να πηρες.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#62226 Σίγουρα θα μαλακώσουν όπως όλα τα παπούτσια αλλά γενικά νομίζω ότι ανέκαθεν τα άνευ εμφανούς αερόσολας ήταν κάπως πιο σκληρά. Εξαίρεση ίσως τα Lebron V που έχω που είναι από τα πιο μαλακά που έχω δοκιμάσει.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Deleted User 1 έγραψε:Σίγουρα θα μαλακώσουν όπως όλα τα παπούτσια αλλά γενικά νομίζω ότι ανέκαθεν τα άνευ εμφανούς αερόσολας ήταν κάπως πιο σκληρά. Εξαίρεση ίσως τα Lebron V που έχω που είναι από τα πιο μαλακά που έχω δοκιμάσει.

Αυτο δεν ισχυει ιδιαιτερα ,ολα απο κατω εχουν συγκεκριμενα συστηματα(air,podulon,lunarlon,zoom,max zoom κλπ) απλα για αισθητικους λογους σε αλλα μοντελα φαινεται κατι και σε αλλα οχι.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
#62234 Ισχύει αυτό που λες. Το παραπάνω είναι προσωπική μου παρατήρηση και εντύπωση. Ίσως και να είναι ιδεά μου αλλά πάντα αυτά με την εμφανή αερόσολα μου έβγαιναν ένα τσικ πιο μαλακά. Μπορεί γιατί το πλαϊνό μέρος της σόλας δεν είναι εννιαίο λάστιχο και είναι πιο ευκαμπτο όταν πέφτει εκεί το βάρος.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Deleted User 1 έγραψε:Ισχύει αυτό που λες. Το παραπάνω είναι προσωπική μου παρατήρηση και εντύπωση. Ίσως και να είναι ιδεά μου αλλά πάντα αυτά με την εμφανή αερόσολα μου έβγαιναν ένα τσικ πιο μαλακά. Μπορεί γιατί το πλαϊνό μέρος της σόλας δεν είναι εννιαίο λάστιχο και είναι πιο ευκαμπτο όταν πέφτει εκεί το βάρος.

Πιστευω ενας συνδιασμος ηταν.Λιγο η ψευδαισθηση που σου εδινε το οτι εβλεπες την αεροσολα,λιγο οτι για να φανει η αεροσολα ή το οποιοδηποτε συστημα καλυπτεται απο ενα λεπτο πλαστικο και αρα το συγκεκριμενο σημειο ειναι συνηθως λιγο πιο ευκαμπτο απο οτι οταν καλυπτεται με αλλα υλικα και λιγο η συμπτωση να πετυχες οντως ανετα παπουτσια τα οποια ειχαν air bubble :lol:
Οπως και να χει (και σχετικα και με το θεμα του royal) ολα θελουν το χρονο τους απο τη στιγμη που εμεις δε πιεζουμε τα παπουτσια με δυναμεις που βαζει ενας αθλητης.Απο το Break in και μετα,δυσκολα κατι συγχρονο να ειναι ενοχλητικα αβολο,αν και ειναι γεγονος οτι για μπασκετ υπαρχουν πιο συγχρονες και πολυ οικονομικοτερες επιλογες απο ενα Retro Jordan.
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Deleted User 1 έγραψε:Ισχύει αυτό που λες. Το παραπάνω είναι προσωπική μου παρατήρηση και εντύπωση. Ίσως και να είναι ιδεά μου αλλά πάντα αυτά με την εμφανή αερόσολα μου έβγαιναν ένα τσικ πιο μαλακά. Μπορεί γιατί το πλαϊνό μέρος της σόλας δεν είναι εννιαίο λάστιχο και είναι πιο ευκαμπτο όταν πέφτει εκεί το βάρος.

Ο ΓΚ των μπασκετικών παπουτσιών? :lol:
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#62585 Υπάρχει κάπου κάποιο κειμενάκι που να εξηγεί όλες αυτές τις τεχνολογίες ; air,podulon,lunarlon,zoom,max zoom κτλ
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#62616 Συγκεντρωτικα ,ολα μαζι δε τα εχω πετυχει καπου,ενδεικτικα ομως για το τι ειναι το καθενα βρισκεις αρκετα πραγματα .
Προσωπικα απ τα review των(του βασικα) Weartesters εχω μια ιδεα για το καθενα + ο,τι εχω διαβασει απο δω κ απο κει.
Για τα συστηματα της nike εχει μια μινι παρουσιαση για το καθενα στο nike.com.Ενδεικτικα :
http://help-en-us.nike.com/app/answers/ ... unarlon%3F
Μερικα πιο επεξηγηματικα λινκζ :
Zoom Air
Lunarlon
Στην ιδια ενοτητα με τα παραπανω "know your tech" εχει στοιχεια για ολα τα συστηματα διαφορων εταιριων.
:iconcool:
Άβαταρ μέλους
By Goldmund
#62622 Πήγα και δοκίμασα το νέο 2015 Air MAX και νομίζω ότι είναι πιο άνετο από του 2014! Έχετε άποψη; Το βρίσκετε πολύ καγούρικο με αυτά τα φλούο χρώματα το του ΄15;;;;
Άβαταρ μέλους
By socratesn
Goldmund έγραψε:Πήγα και δοκίμασα το νέο 2015 Air MAX και νομίζω ότι είναι πιο άνετο από του 2014! Έχετε άποψη; Το βρίσκετε πολύ καγούρικο με αυτά τα φλούο χρώματα το του ΄15;;;;

Δε θα το εβαζα, αν και ειναι αισθητα λιγοτερο καγκουρικο απο τα '13,'14.
Αν σ αρεσει εσενα ομως και θες να δωσεις τοσα χρηματα,γιατι οχι.Το θες για κασουαλ ή για τρεξιμο κλπ?
Αν το πρωτο,τοτε προτιμησε οσο πιο νορμαλ αποχρωσεις γιατι δε θα μπορεις να το συνδιασεις με τιποτα