Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#603387 "Άμα μου βρείτε 3 γκαρντ, θα τα βάλω" - Σκουρτοπουλος.

Δεν υπάρχουν λόγια
Άβαταρ μέλους
By mousatos
Asimov έγραψε:"Άμα μου βρείτε 3 γκαρντ, θα τα βάλω" - Σκουρτοπουλος.

Δεν υπάρχουν λόγια

Στο 7 λεπτό

Άβαταρ μέλους
By mousatos
#603640 Τον Μάντζαρη τι τον πήρες ρεεεεεε . Τώρα έπρεπε να τον βάλεις , στη ζώνη.
90% τον ήπιαμε
Τελευταία επεξεργασία από mousatos και 09 Σεπ 2019, 12:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By diplomat
mousatos έγραψε:Βγάλτον έξω τον παπάρα τον παπανικολή. Ώξω ρε

Μα κλείνει μέσα στην άμυνα ενώ η πάσα έχει φύγει ΗΔΗ έξω για ελεύθερο (στην υγειά του) τρίποντο.

Δεν κερδάς έτσι.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#603645 καλύτερα να βαράει τρίποντα ο Αθανάσιος παρά ο παπανικολής . αμάν πχιά , μας έσκασε και στην άμυνα και στην επίθεση.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
Deleted User 1 έγραψε:Οι Τσεχοί είναι η κλασική ομάδα-πυροτέχνημα της μίας διοργάνωσης. Δεν έχουν λογική αυτά που κάνουν. Είναι καθαρά θέμα τύχης και μομέντουμ.

Αυτό. Αλλά τους πάει περιέργως καλά η διαιτησία. Εντάξει με κανόνες FIBA γίνεται το τουρνουά, αλλά τόση αυστηρότητα και ακόμα και κακά σφυρίγματα εις βάρος αυτών που δεν είναι συνηθισμένοι με αυτούς τους κανόνες είναι παράλογη.
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#603649 Εγω αναλογικα με το ταλεντο τους μια χαρά τους βρίσκω τους Τσέχους..Μαχητικοτατοι, αξιοπρεπεις άμυνες, συνηθως ομορφες free flowing επιθεσεις, δεν μπουκωνουν, φυσικα δεν βγαζουν ματια αλλα δεν σε πονανε και τα ματια...
Δεν μπορω να πω το ιδιο για τη δικη μας εθνική ομως.. Γιάννης και περιφέρεια χωρις αξιόπιστο σουτ = πονος στα ματια απο το κακο spacing, καμια τυχη για κατι καλο