Και να κοστίζουν και χώμα.
Και να κοστίζουν και χώμα.
g8777 έγραψε:Ναι Ντριφτη, πήγαινε πάρε ενα σακουλάκι λευκή σκόνη και κυκλοφορα στην Ολλανδία. Παρτην και στα βαπόρια. Ποσότητα ε; Μην ξεμεινεις μεσοπέλαγα.
Να τον ακούς τον Ντρινντεντζ.
Medical
Boric acid can be used as an antiseptic for minor burns or cuts and is sometimes used in dressings or salves. Boric acid is applied in a very dilute solution as an eye wash. Dilute boric acid can be used as a vaginal douche to treat bacterial vaginosis due to excessive alkalinity,[21] as well as candidiasis due to non-albicans candida.[22] As an antibacterial compound, boric acid can also be used as an acne treatment. It is also used as prevention of athlete's foot, by inserting powder in the socks or stockings, and in alcohol solution can be used to treat some kinds of otitis externa (ear infection) in both humans and animals. The preservative in urine sample bottles in the UK is boric acid.
Boric acid solutions used as an eye wash or on abraded skin are known to be toxic, particularly to infants, especially after repeated use; this is because of its slow elimination rate.[23]
EDDIE_147 έγραψε:Αστειεύομαι.
Απλά δεν είναι ίδια.
giannik τι άρωμα ψάχνεις;
Το πιασες το νόημα του ποστακιου μου στον αέρα ..Καλά για το edit mod δεν συζηταω.. Απλα δεν πρεπει να τα σβήνουν οι mod αυτά τα μνημεία .
NickTG έγραψε:red_monster έγραψε:πήρα σχεδόν ίδια (για να μην πω τα ίδια και ακουστό γραφικός) από τον Σκλαβενίτη στα 25 ευρά
Με έκπτωση ή κανονική τιμή?

trident1971 έγραψε:Ναι, καλο το ακριβο παπουτσι, αλλα τα νουμερα που συζητουνται εδω ειναι για τη μουρη και μονο.
Αντιστοιχα με αυτα που ψαχνει ο Στεφανος εχω παρει με 40€, no name. Μια χαρα. Αντε να το κανω 80€ για να παρετε "καλυτερα". Τα υπολοιπα 200€ που πανε?
Τρια κατοσταρικα για μποτακια ερημου του 2ου ΠΠ? NEIN! που θα ελεγε και ο Ρόμμελ.![]()
.

dimitrisB έγραψε:Ιμιτασιόν χύμα άρωμα, παρασκευασμένο σε κατάστημα, δεν θα αγόραζα.
Εχω ξαναγράψει πως, αν θέλετε κάτι οικονομικό αλλά να διαρκεί και με πολύ καλό άρωμα, δοκιμάστε τα μπουκαλάκια αρωμάτων του ΖΑRΑ στα 8-12€.
Εχω τη γνώμη πως κάποιο θα σας ικανοποιήσει.

giannik1977 έγραψε:και ο hondos κάνει καλές προσφορές κατά καιρούς.
trident1971 έγραψε:Το νταβαντουρι το μεγαλο ειναι η συνθεση του αρωματος. Απαξ και βγει, μετα δε χρειαζεται να εχεις ΤΟ ταλεντο για να κανεις την κοπια. Σαν τη μουσικη ενα πραμα.
Αμα στην τελικη ειναι 90% ιδιο, η διαφορα εναι πολυ μικρη, και γινεται ακομα μικροτερη αν σκεφτεις οτι καθε αρωμα συμπεριφερεται διαφορετικα σε καθε δερμα και η καθε μυτη που το μυριζει ειναι διαφορετικη. Εχουμε και εδω στην περιοχη ενα μαγαζι, ενας φιλος ορκιζεται οτι με 10€ γινεται μαγκας.
rx8_drifter έγραψε:trident1971 έγραψε:Το νταβαντουρι το μεγαλο ειναι η συνθεση του αρωματος. Απαξ και βγει, μετα δε χρειαζεται να εχεις ΤΟ ταλεντο για να κανεις την κοπια. Σαν τη μουσικη ενα πραμα.
Αμα στην τελικη ειναι 90% ιδιο, η διαφορα εναι πολυ μικρη, και γινεται ακομα μικροτερη αν σκεφτεις οτι καθε αρωμα συμπεριφερεται διαφορετικα σε καθε δερμα και η καθε μυτη που το μυριζει ειναι διαφορετικη. Εχουμε και εδω στην περιοχη ενα μαγαζι, ενας φιλος ορκιζεται οτι με 10€ γινεται μαγκας.
Mα εδώ είναι το θέμα, στα υλικά και στην ποσότητα.
Θα μου πεις βεβαια μπορεί να παίζει σοβαρή δουλειά στη μίμιση με φασματογράφους κλπ κλπ, τί να πω
Δεν το έβγαλαν μόνοι τους! Πήραν εντολή από τον R[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]
Υπάρχει και το Μπατούμι στη Γεωργία που είναι το α[…]
Δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αλλά νομίζω το στ[…]
Βλέπετε SKY και εκστασιάζεστε και εγώ που πέρασα σ[…]