Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
markvag έγραψε:
Serf έγραψε:Ο υπουργός Παππάς είπε στην τηλεόραση οτι ο περιορισμός έχει να κανει κυρίως με την οικονομική βιώσιμοτητα των σταθμών. Σύντομα θα βάλουν περιορισμό και στα σουβλατζίδικα. Η αγορά δεν μπορεί να αυτόρυθμιστεί, οπότε φροντίζουν αυτοι για εμας.

Μήπως να ορίσει η κυβέρνηση και πόσες φορές μπορούμε να χέζουμε τη μέρα για να μην σκιστεί ο κώλος μας;;;;; :rant:

Από τη στιγμή που τηρούνται οι νόμοι (στα πάντα, από χρηματοδότηση, έως τεχνικά, εργασιακά, φορολογικά, κτλ) δεν έχει καμία δουλειά το κράτος να θέτει εμπόδια χωρίς ΚΑΝΕΝΑ λόγο, πέρα από το στόκο που έχει πήξει στα κεφάλια του υπουργικού συμβουλίου...

ΙΔΙΩΣ τη στιγμή που μιλάμε για κάτι τόσο ζωτικό σε μία δημοκρατία όσο η πληροφόρηση των πολιτών...

Αλλά ναι... σε δημοκρατία... :(

Στόκο; Ποιο στόκο;

Το θέμα είναι να φάμε τον Πορτοσάλτε και τον Πρετεντέρη που πάνε αντίθετα στη γραμμή της Πραβ... Αυγής.

Είπαμε, 4 κανάλια.

ΕΡΤ 1
ΕΡΤ 2
AVGI TV
TVXS
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
italakias έγραψε:
QsisVTS έγραψε:η τηλεόραση σα μέσο έχει μετρημένα ψωμιά, ποιος νοιάζεται;

Επειδη δε βλεπεις εσυ τηλεοραση ολα αυτα ετσι.

δεν πιάνω καν εμένα που είμαι σχεδόν 32 πλέον , από 30 και κάτω δε νομίζω ότι βλέπει κανείς

ίσως να την έχουν ανοικτή να κάνει λίγο φασαρία στο παρασκήνιο

σα μέσο δεν έχει μέλλον, προφανώς βέβαια όχι τα επόμενα άμεσα χρόνια για τα οποία γίνεται και ο κακός χαμός αλλά μακροπρόθεσμα θα πάει στα αζήτητα μαζί με άλλα παραδοσιακά μέσα όπως οι εφημερίδες

τουλάχιστον με τη μορφή που τη ξέρουμε τώρα, η όλη φάση θα γίνεται μέσω internet και για να βλέπεις πράγματα συνδρομητικά on demand ή τσάμπα με διαφημίσεις

σιγά μην περιμένεις να στηθείς στη τηλεόραση στις 9 το βραδύ να προλάβεις το παραπέντε και να βλέπεις παθητικά στο σαλόνι σου το προτοσάλτε :lol: αυτά θα τελειώσουν
Άβαταρ μέλους
By pik.
QsisVTS έγραψε:
italakias έγραψε:
QsisVTS έγραψε:η τηλεόραση σα μέσο έχει μετρημένα ψωμιά, ποιος νοιάζεται;

Επειδη δε βλεπεις εσυ τηλεοραση ολα αυτα ετσι.

δεν πιάνω καν εμένα που είμαι σχεδόν 32 πλέον , από 30 και κάτω δε νομίζω ότι βλέπει κανείς

ίσως να την έχουν ανοικτή να κάνει λίγο φασαρία στο παρασκήνιο

σα μέσο δεν έχει μέλλον, προφανώς βέβαια όχι τα επόμενα άμεσα χρόνια για τα οποία γίνεται και ο κακός χαμός αλλά μακροπρόθεσμα θα πάει στα αζήτητα μαζί με άλλα παραδοσιακά μέσα όπως οι εφημερίδες

τουλάχιστον με τη μορφή που τη ξέρουμε τώρα, η όλη φάση θα γίνεται μέσω internet και για να βλέπεις πράγματα συνδρομητικά on demand ή τσάμπα με διαφημίσεις

σιγά μην περιμένεις να στηθείς στη τηλεόραση στις 9 το βραδύ να προλάβεις το παραπέντε και να βλέπεις παθητικά στο σαλόνι σου το προτοσάλτε :lol: αυτά θα τελειώσουν

πολλα πραγματα δεν εχουν μελλον,ομως τα ακολουθουμε και τα κανουμε .Σε αυτον τον κοσμο υπαρχουν ανθρωποι που δεν εχουν την ικανοτητα να ανοιξουν ,πληροφορηθουν και να αλληλεπιδρασουν απο το ιντερνετ.
ΕΚΤΟΣ αν νομιζεις οτι ,με το ιδιο σκεπτικο,και οι ανω των 60 δεν εχουν μελλον οποτε ποιος τους χεζει.
Αν αυτο εννοεις γενικα,τοτε το σκεπτικο σου αν και δεν το ασπαζομαι,το σεβομαι.
Ελευθερια εχουμε.

Τωρα που επιτελους μπαινει μια ταξη στα ΜΜΕ( :lol: ),μηπως να γινει και στο ιντερνετ ενα ξεκαθαρισμα και να εχουμε προσβαση σαν ελληνες σε συγκεκριμενα sites/forums που θα αναδεικνυουν την θεοσταλτη μας κυβερνηση και θα ελεγχουν ποιος γραφει τι;
καλη ιδεα....ευκαιρια...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#218552 οι άνω των 60 μια χαρά μέλλον έχουν, βασικά αυτοί είναι το μέλλον και η ραχοκοκαλιά της χώρας

απλά κάποια στιγμή δε θα υπάρχουν :(
Άβαταρ μέλους
By pik.
QsisVTS έγραψε:οι άνω των 60 μια χαρά μέλλον έχουν, βασικά αυτοί είναι το μέλλον και η ραχοκοκαλιά της χώρας

απλά κάποια στιγμή δε θα υπάρχουν :(

και τα αυτοκινητα με βενζινη και diesel δεν θα υπαρχουν σε 20 χρονια.(σε χωρες ανεπτυγμενες)
Τι λες,να τα καταργησουμε; :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#218556 ψήνομαι για τα diesel, κανονικά πρέπει να καίμε μόνο 100αρες

επίσης οι λεγομένες ανεπτυγμένες χώρες της ευρώπης δε θα τα καταργήσουν ποτέ

το θέμα του αυτοκινήτου στο μέλλον είναι μια πονεμένη ιστορία.. θα πηγαίνουμε με ηλεκτροκίνητους κουβάδες της google και της apple, όλοι οι hipsters αυτό περιμένουν :omg:
Άβαταρ μέλους
By vice246
bibendum έγραψε:Πισω απ οτι |λογοκρισία| συμβαινει στον τοπο επι Τσιπρα θαρρω οτι υπαρχει ο Παππας. Τα χει πει απο μερες ο Ασιμοφ οτι τον εχει καπελωσει...

Αυτο στην πολιτικη ειναι κανόνας… :iconcool:
Άβαταρ μέλους
By markvag
pik. έγραψε:

Τωρα που επιτελους μπαινει μια ταξη στα ΜΜΕ( :lol: ),μηπως να γινει και στο ιντερνετ ενα ξεκαθαρισμα και να εχουμε προσβαση σαν ελληνες σε συγκεκριμενα sites/forums που θα αναδεικνυουν την θεοσταλτη μας κυβερνηση και θα ελεγχουν ποιος γραφει τι;
καλη ιδεα....ευκαιρια...

Τσίπρας approves of that! :tomato: :tomato:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#218587 πόσο πάει για να γίνεις τρολ του σύριζα στα social media αν είναι να κοιτάξω μια καριέρα με μέλλον (να διοριστώ κάπου και αργότερα)

νομίζω ότι θα ήμουν πολύ καλός

#eisteoloifasistakia :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By fokion
#218652 Σημείωση ΠΡΙΝ διαβαστετε το παρακατω.
ΔΕΝ το υοθετω απαραίτητα ως αποψη, απλά ως μια "άλλη" αποψη που ψαρεψα στο fb.

"Δεν ξέρουν που τους παν τα 4 κανάλια. Απλά για να ξέρετε τι γίνεται με τις 4 άδειες. Όλα τα μεγάλα κανάλια είναι έτοιμα να πάνε Κύπρο και να εκπέμπουν - αναμεταδίδουν απο εκεί. Θα εκπέμπουν δηλαδή κανονικότατα , και θα λειτουργούν σαν Κυπριακές εταιρείες με παραρτήματα εδώ. Ουσιαστικά αυτό που κάνει η κυβέρνηση τους βολεύει, γιατί
1)θα μειώσουν το μισθολογικό κόστος , αφού θα κλείσουν σαν εταιρείες στην Ελλάδα και θα ξαναπροσλάβουν στο Ελληνικό παράρτημα με νέους μισθούς
2) Μια και θα κλείσουν , θα κάνουν ειδικές ρυθμίσεις στα δάνεια τους"
Άβαταρ μέλους
By dimik
fokion έγραψε:Σημείωση ΠΡΙΝ διαβαστετε το παρακατω.

"Δεν ξέρουν που τους παν τα 4 κανάλια. Απλά για να ξέρετε τι γίνεται με τις 4 άδειες. Όλα τα μεγάλα κανάλια είναι έτοιμα να πάνε Κύπρο και να εκπέμπουν - αναμεταδίδουν απο εκεί. Θα εκπέμπουν δηλαδή κανονικότατα , και θα λειτουργούν σαν Κυπριακές εταιρείες με παραρτήματα εδώ. Ουσιαστικά αυτό που κάνει η κυβέρνηση τους βολεύει, γιατί
1)θα μειώσουν το μισθολογικό κόστος , αφού θα κλείσουν σαν εταιρείες στην Ελλάδα και θα ξαναπροσλάβουν στο Ελληνικό παράρτημα με νέους μισθούς

Ο Alpha ήδη έχει έρθει Κύπρο, ψάχνει προσωπικό και ξεκινάει να εκπέμπει τον Απρίλη. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μπορεί να εκπέμπει και Ελλάδα και εάν αυτό δεν θα απαιτεί τηλεοπτική άδεια.
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
dimik έγραψε:
fokion έγραψε:Σημείωση ΠΡΙΝ διαβαστετε το παρακατω.

Ο Alpha ήδη έχει έρθει Κύπρο, ψάχνει προσωπικό και ξεκινάει να εκπέμπει τον Απρίλη. Δεν ξέρω όμως κατά πόσο θα μπορεί να εκπέμπει και Ελλάδα και εάν αυτό δεν θα απαιτεί τηλεοπτική άδεια.

Ποσά κανάλια παγκυπριακης εμβελειας υπαρχουν;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
Alxnks έγραψε:Ποσά κανάλια παγκυπριακης εμβελειας υπαρχουν;

Κατάλογος τηλεοπτικών σταθμών της Κύπρου