- 06 Φεβ 2017, 01:40
Πέτρο μην πέφτεις στη γερμανική παγίδα= υπάρχω όσο καταναλώνω. Ούτε τα λεφτά είναι η λύση σε όλα. Και ΠΑΝΤΑ υπάρχει κάποιος με περισσότερα. Όσα και να έχουμε.
Μην πάμε στο "τι είναι ευτυχία", γιατί θα μελαγχολήσουμε.
Είμαι με τη γυναίκα μου από φοιτητές. Περισσότερο ευτυχισμένοι είμασταν με το lancia Y στη γκαρσονιέρα μας, από ότι τώρα. Και δεν εννοώ προβλήματα στη σχέση μας. Στα 20 μου, δεν είχα cent στην τσέπη, αλλά όνειρα για μια ζωή. Και ανεμελιά, και 100% υγεία, και ΚΑΝΕΝΑ άγχος.
saxon_747 έγραψε:Εκτός από τύχη, πείσμα, ευστροφία κτλ παίζει ρόλο και το υπόβαθρο (οικονομικό, κοινωνικό, πολιτικό) παίδες. Αλλιώς να ξεκινάς από το μηδέν, αλλιώς από το +1.
Αυτό ισχύει για τα χρόνια μας. Πιο παλιά μπορούσες να αλλάξεις την τύχη σου.
KiloMeater έγραψε:καλυτερα να προσπαθήσεις και ας αποτύχεις και καμία φορά παρά να μη δοκιμάσεις καθόλου και να σκέφτεσαι τι θα γινόταν αν....
Όλες οι επιλογές καλές ειναι αρκεί να ειναι συνειδητές, και όλες έχουν ενα κόστος.
Μπράβο και στον 'ελβετο' αδερφό, άμα δε παρεις και (τα σωστά) ρίσκα δε προχωράς.
Ωραία τα λέτε, και μπράβο σας.... Αλλά σας έκατσε η μπίλια.
Άλλη άποψη έχει πρώην υπάλληλός μου.... Που ήταν πραγματικά καταπληκτική στη δουλειά της. Ήταν υπεύθυνη στο ένα κατάστημα, με απολαβές ενός χρόνου σε 4,5 μήνες. Έφυγε Γερμανία, για να κάνει την ίδια δουλειά. Γιατί είχε συγγενείς εκεί, και την πρίζωσαν . Άφησε το σπίτι της, βρήκε μαγαζί, και χρεώθηκε. Έκανε πολύ όμορφο χώρο. Έβαλε ότι είχε και χρεώθηκε σχεδόν 300.000€ η οικογένειά της, και το μαγαζί έκλεισε πριν το καλοκαίρι, γιατί άφηνε χρέη κανένα 10χίλιαρο το μήνα. ΕΥΤΥΧΩΣ βρήκε και το πούλησε. ΔΥΣΤΥΧΩΣ την εκμεταλλεύτηκε συμπατριώτης, και το πήρε περίπου για τα μισά που κόστισε. Αυτή τη στιγμή κάνει τη σερβιτόρα ανασφάλιστη στη Γερμανία(που ντεμέκ είναι όλα νόμιμα). Και ετοιμάζετε να γυρίσει, μόλις καταφέρει διακανονισμό που μπορεί να πληρώνει.
Θα χρωστάει για καμιά 15ρια χρόνια, όταν θα έχει ξεπεράσει τα 45 της. Ενώ ΑΝ έμενε, θα είχε κρατήσει το κομπόδεμά της και θα έκανε τη μέτρια(θεωρούσε τότε) ζωή της στο μπουρδέλο(όπως έλεγε).
Religion: The greatest bullshit ever told
Κανένα πρόβατο δε σώθηκε βελάζοντας