Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By JimClark
Hellenic tifosi έγραψε:Πάντως ορισμένες δημοσιεύσεις-διαμάντια του παλιού φόρουμ καλό θα είναι να έρχονται σιγά σιγά εδώ. Κλασικό παράδειγμα τα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ οδοιπορικά του Jim Clark.

+ quote Chris (aka chroooooo) θα τα φέρω ναι! (ήδη προ πολλού τα έχω σώσει και σαν ιστοσελίδα, και σαν κώδικα .txt και σαν word κτλ κτλ) δε χάνεται τπτ :)

Βαγγέλη βάλε σωστό άβαταρς. Δώσε "βρακοφόρο στα βράχια" στο λαό!
Άβαταρ μέλους
By hrdoukas
#5579 Νταξ, μπορει καποιος να μπερδευτηκε με παλια νικ και καινουργια, ανθρωποι ειμαστε...
Ποσο ενδιαφερον εχουν ομως ολα αυτα πλεον;
Άβαταρ μέλους
By drdino
hrdoukas έγραψε:Νταξ, μπορει καποιος να μπερδευτηκε με παλια νικ και καινουργια, ανθρωποι ειμαστε...
Ποσο ενδιαφερον εχουν ομως ολα αυτα πλεον;

Το ενδιαφέρον είναι μόνο στο ότι ορισμένους από εμάς μας δουλεύουν κατάμουτρα και νομίζουν ότι είμαστε γεννημένοι χθες. Ως τώρα είχα αποφύγει να πάρω θέση και στο παρών και στο άλλο φόρουμ. Αλλά συμφωνώ πως δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η περαιτέρω ασχολία, block, delete, kickban και πάμε παρακάτω. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By socratesn
mikeerfol έγραψε:Δηλαδή ο mirage έγραψε για αυτό με τοv Realzeus και το κλείσανε ως τρολλάρισμα;;

Πλέον διαγράφονται ΚΑΙ από το μινιτσατ ποστς :s_dunno

Ναι σβησανε και αυτο και το "αγνη απορια" και κλειδωσανε το αλλο του G47 που κατι ρωτουσε ο red monster.Τραγικοι απλα
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
JimClark έγραψε:Βαγγέλη βάλε σωστό άβαταρς. Δώσε "βρακοφόρο στα βράχια" στο λαό!

Είπα να εξερευνήσω τη ρομαντική πλευρά του εαυτού μου :s_wink
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#5601 Πάω στοίχημα οτι αυτά τα λέτε επειδή δεν ήσασταν ευπρόσδεκτοι. :shifty:
Σαν κερατωμένες κάνετε :shifty:
Άβαταρ μέλους
By blackpug106
mirage έγραψε::s_cry

εισαι κ αισθηματικουλης....
Άβαταρ μέλους
By g47
socratesn έγραψε:
mikeerfol έγραψε:Δηλαδή ο mirage έγραψε για αυτό με τοv Realzeus και το κλείσανε ως τρολλάρισμα;;

Πλέον διαγράφονται ΚΑΙ από το μινιτσατ ποστς :s_dunno

Ναι σβησανε και αυτο και το "αγνη απορια" και κλειδωσανε το αλλο του G47 που κατι ρωτουσε ο red monster.Τραγικοι απλα

Mονο που το θεμα μου περι moderating δεν το κλειδωσαν απλα αλλα το ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ.
Επισης παρελαβα και αυτο αμεσως μετα

Εικόνα