Άλλοτε βγάζει σωστη ποσότητα καφέ άλλοτε βγάζει λιγοτερη και κάποιες λίγες φορές περισσότερη.
< >
Ove20 έγραψε:Aγόρασα αυτή την εβδομάδα μία Nespresso κι έχω πνιγεί λίγο από την ποικιλία κάψουλας. Είχε προσφορά και 20+10 ευρώ σε κάψουλες για 2 μήνες με την μηχανή. Απλά έχει τόσα πολλά που δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να καταλάβει τόσο πολύ τις διαφορές. Εν πάσει περιπτώσει μπορώ να χρησιμοποιώ τις LOR από Σκλαβενίτη? Ποια η διαφορά μεταξύ των LOR Supremo, Forza και Lungo Profondo? Προσωπικά μου αρέσει o Lungo, η μέση ένταση στη γεύση και μεσσαία ποσότητα καφεϊνης.
Ποια μηχανη πηρες;
Ove20 έγραψε:Στους LOR η κάψουλα βγαίνει 0,25 λ. Επίσης έχει κάψουλες η Nespresso με 0,39 λ κτλ. Και το απέξω δεν είναι πανάκεια. Εχω πιει καμμένα νεροζούμια ένα σωρό.
9/10 που πινω εξω οι φθηνοι (<2 ευρω) ειναι αθλιοι. 1 η 2 στους 10 ειναι οκ. Καλο καφε εχει σε μαγαζια τυπου DaCapo αλλα απο 2.5 ε και πανω.

GTS έγραψε:Ove20 έγραψε:Στους LOR η κάψουλα βγαίνει 0,25 λ. Επίσης έχει κάψουλες η Nespresso με 0,39 λ κτλ. Και το απέξω δεν είναι πανάκεια. Εχω πιει καμμένα νεροζούμια ένα σωρό.
9/10 που πινω εξω οι φθηνοι (<2 ευρω) ειναι αθλιοι. 1 η 2 στους 10 ειναι οκ. Καλο καφε εχει σε μαγαζια τυπου DaCapo αλλα απο 2.5 ε και πανω.
Επίσης θέλω να πιω ένα εσπρέσσο γρήγορα στο σπίτι μου. Τι θα κάνω; Για αυτό όλα είναι χρήσιμα. Ας μην κοιτάμε μόνο την τιμή.
GTS έγραψε:Απο πιο μαγαζι την πηρες; Θελω να παρω και εγω μια και ακομα δεν ξερω αν θα ειναι dolce gusto η nespresso. Προτιμω την 2η νομιζω. Αλλα την θελω για το εξοχικο οποτε μπορω να περιμενω.Μόλις τσίμπησα την Nespresso inissia της krupps από από πλαίσιο στα 64.90
Πήγα σε νεαπρεσσο κάψουλες λόγω επειδή ποικιλίας όπως μου ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ εδώ στην φορουμαρα
Όντως παρατήρησα ΑΒ έχει πολλές περισσότερες επιλογές σε κάψουλες από dolce gusto
Από ότι είδα και από την εξέλιξη τιμής σε best price, skroutz αυτές οι entry level σε αυτην την τιμή παίζουν πάντα οπότε δεν νομίζω να βγει κάτι καλύτερο για γιορτές
Επέλεξα πλαίσιο γιατί κάνουν οι ίδιο την μεταφορά, μου έδωσαν παραλαβή 15/12
πχ Jacobs στον Σκλαβενίτη πολύ κοντά στα 2€ και Starbucks σε διαφορα Σ/Μ στα 2,80€
Απο Jacobs εχω σταμπαρει δυο ποικιλίες και παιρνω, ενω απο Starbucks εναν lungo το καφε κουτι, o οποίος κανει καλο φρεντο
Αποφευγω τις πλαστκες καψουλες για τον λογο ροης που ειπωθηκε παραπάνω.
Παντως τα τελευταια χρονια υπάρχει μεγαλη ποικιλια after market καφεδων και σε πολυ καλες τιμές.
Για ενα εσπρεσακι αναγκης μια χαρα ειναι
Ove20 έγραψε:Αυτόν λες; https://www.sklavenitis.gr/eidi-proinoy ... em-241417/ Ακριβουτσικος αλλά θα τον δοκιμάσω όμως.
ναι
τον εχουν κατα καιρους με έκπτωση ολα τα Σ/Μ (τουλάχιστον ΑΒ, my market και Σκλαβενιτης που πηγαινω)
Βγαινει στα 2,80€ οπότε παίρνω μερικα κουτια να εχω.
Θα προτεινα να παρεις ενα κουτι απο καθε ποικιλια να δοκιμασεις τι σου αρεσει, αυτος ειναι αρκετα δυνατος και φτιαχνει αποδεκτο fredo με μια καψουλα
Στην προηγουμενη καραντίνα ξοδευαμε πανω απο 10 καψουλες την ημερα.
Τωρα εμαθα στα παιδια τον Ελληνικό, οπότε ειμαστε στα μισα
mirage έγραψε:FYI οι Starbucks κάψουλες βγαίνουν από το ιδιο εργοστάσιο με τις Nespresso.
Nαι από όσο διάβασα η starbucks έχει εξαγοραστεί από την Nespresso. Επίσης στα 0,38 δεν την λες και προσιτή. Είναι πολύ κοντά στη τιμή των Nespresso οπότε δεν έχει πολύ νόημα. Και σε αξιολογήσεις γράφεται ότι παραείναι δυνατός και αρκετά καβουρντισμένος (μυρίζει καμμένο λένε χαρακτηριστικά).
https://stories.starbucks.com/press/201 ... lose-deal/