Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:Ειμαι περηφανος για σενα ωρε Ντιμη :s_yes

Μακαρι να ποσταρω κι εγω το ιδιο πραγμα σε καποια φαση!

θεληση θελει Γιωργη.
Το ειχα σκεφτει πολλες φορες,αλλα πραγματικα ποτε δεν το ηθελα.
Εφτασε η ωρα που το θελησα.
Καπως ετσι ηταν και με το εβο.Το ειχα σκεφθει και αλλες φορες να το δωσω,αλλα εαν δεν ωριμασει η ιδεα μεσα σου να το θελεις πραγματικα,δεν μπορεις να προχωρησεις.
ειμαι στα 54 πλεον,και ενω ειμαι στα 76 κιλα στο 1,82 ,επιανα τον εαυτο μου να εχει λαχανιασει ελαφρως για να ανεβω εναν οροφο,ενω καθομουν 1 ωρα στην πολυθρονα πριν.Το εβλεπα το βραδυ που ειχε πληρη ησυχια και ακουγες την ανασα σου.
Μακαρι να τα καταφερω.Θα δειξει.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
g8777 έγραψε:

("Μητσος ο Ρεζιλης". Τυχαιο; :iconcool: )

:lol: :lol: :lol: :x
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
dimviii έγραψε:

θεληση θελει Γιωργη.
Καπως ετσι ηταν και με το εβο.Το ειχα σκεφθει και αλλες φορες να το δωσω,αλλα εαν δεν ωριμασει η ιδεα μεσα σου να το θελεις πραγματικα,δεν μπορεις να προχωρησεις.
ειμαι στα 54 πλεον,και ενω ειμαι στα 76 κιλα στο 1,82 ,επιανα τον εαυτο μου να εχει λαχανιασει ελαφρως για να ανεβω εναν οροφο,ενω καθομουν 1 ωρα στην πολυθρονα πριν.Το εβλεπα το βραδυ που ειχε πληρη ησυχια και ακουγες την ανασα σου.
Μπράβο ,εγώ δεν τα εχω καταφέρει ... Το μόνο που έχω καταφέρει είναι να μεταβώ από το τσιγάρο στο IQOS . Και είδα διαφορά . Αλλά κάποια στιγμή θα πρέπει και αυτό να φύγει

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
#843186 Μπράβο Ντιμη!!! Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έκανες. Φίλη, 70 + το έκοψε έτσι αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Έχει ΧΑΠ, πλέον 4 ου σταδίου = κυκλοφορεί με μηχάνημα οξυγόνου και στον ύπνο της πάλι με οξυγόνο. Είναι απίστευτα δύσκολο να λειτουργείς με τέτοιες συνθήκες.

.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
224v έγραψε:Μπράβο Ντιμη!!! Είναι μεγάλη επιτυχία αυτό που έκανες. Φίλη, 70 + το έκοψε έτσι αλλά με μεγάλη καθυστέρηση. Έχει ΧΑΠ, πλέον 4 ου σταδίου = κυκλοφορεί με μηχάνημα οξυγόνου και στον ύπνο της πάλι με οξυγόνο. Είναι απίστευτα δύσκολο να λειτουργείς με τέτοιες συνθήκες.

.

υπαρχουν και χειροτερα δλδ :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By 224v
#843189 Ναι και γινεται χειρότερο λόγω ηλικίας σιγα σιγα που σε σπρώχνει σε κοινωνική απόμονωση
Και δεν υπάρχει ελπίδα βελτίωσης. Κάθε βαθμίδα που φτάνει κάποιος δεν μπορεί να βελτιωθεί στο μέλλον.

.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
dimviii έγραψε:

θεληση θελει Γιωργη.

Το ιδιο υψος εχουμε και σου ριχνω καμια 20αρια κιλα. Ειμαι στα χειροτερα επιπεδα της ζωης μου. Εσυ τουλαχιστον εισαι γκομενος σαν τον Κουλη :inlove:

Οσο για τις ανασες μη μου λες κουβεντα. Τελευταια πηγα καμποσες φορες στην ταρατσα επειδη τσεκαρω τον ηλιακο και καθε φορα αισθανομουν οτι ανεβηκα στο Εβερεστ :lipsealed:

Α μην ξεχασω να σου πω... ΠΡΟΣΕΧΕ τη διατροφη σου τωρα. Λιγο θα τρως χωρις να το καταλαβαινεις, λιγο οτι μαμιεται ο μεταβολισμος, μπαινουν πολυ χαλαρα τα κιλα. Και μετα θα σου τρωει ο Μπουσσο ολα τα πιπινια και θα παρακαλας να σου δωσει λιγο ματι να δεις τι δουλεια κανει το πουρο του :shifty:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
George_Prix έγραψε:
Α μην ξεχασω να σου πω... ΠΡΟΣΕΧΕ τη διατροφη σου τωρα. Λιγο θα τρως χωρις να το καταλαβαινεις, λιγο οτι μαμιεται ο μεταβολισμος, μπαινουν πολυ χαλαρα τα

μεχρι τωρα δεν βλεπω καποια διαφορα στην ορεξη.Θα εχω το νου μου παντως γιατι το εχω ακουσει απο πολλους αυτο. Ειμαι και εγω του φουλ τηγανητου/κοκκινιστου/σουβλακια/πιτσες/καρμποναρες,οποτε πρεπει να το τσεκαρουμε.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#843194 dimviii, την τελευταία φορά που βρεθήκαμε, κάπνιζες ακόμη. Εγω το έχω κόψει από τον Φεβρουάριο του 2020 και έκτοτε ούτε έχω δοκιμάσει καν.
Μια απόφαση είναι, έχεις πάρει την πιο σημαντική ήδη, τώρα μην ξανασκεφτίς να ο βάλεις στο στόμα σου.
Σε λίγες μέρες, δεν θα αντέχεις καν την μυρωδιά. Στείλε στο μπαλκόνι την γυναίκα σου αν γίνεται όταν καπνίζει, βοηθά πολύ ο ακαπνος χώρος.
Εννοείται ο μεταβολισμός θα φάει κατραπακιά αλλά έχεις περιθώρια, με λίγη προσοχή δεν θα έχεις θέμα.
Έτσι και ξανακυλήσεις θα έχει ban.
:adminpower:
Άβαταρ μέλους
By otso
#843198 εγω μια χαρα μετα 17 χρονια το ξαναρχισα και δεν το χορταινω και το ευχαριστεμαι .
οσο σκεφτομαι την κακομοιρα την γυναικουλα του που θα την εχει τρελανει στα φιλια για να παρει τζουρες νικοτινη.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
otso έγραψε:εγω μια χαρα μετα 17 χρονια το ξαναρχισα και δεν το χορταινω και το ευχαριστεμαι .
οσο σκεφτομαι την κακομοιρα την γυναικουλα του που θα την εχει τρελανει στα φιλια για να παρει τζουρες νικοτινη.
Αυτομπαναρισου! Άκου 17!!!

Έκλεισα 6 χρόνια χωρίς ατμισμα και σχεδόν 7 χωρίς τσιγάρο.
Δεν πιστεύω ότι τα κατάφερα μέχρι εδώ.
Έχω πάρει 5-6 κιλά τα οποία δεν φεύγουν με τίποτα. Γεροντοπαχα.

.
Άβαταρ μέλους
By edmond
#843205 Από το 2005 το μπούλο.
Είχα θέματα με ιγμόρια και δεν μπορούσα να το μυρίσω καν σε ακτίνα χιλιομέτρου και άρα το έκοβα αναγκαστικά.
Το ξανάρχιζα δειλά δειλά και μετά από κανά δίμηνο το ξανάκοβα. Μη φανταστείς, μισό πακέτο τη μέρα και στον τελευταίο χρόνο στριφτά.
Ε, μετά από κάποια ιγμορίτιδα είχα κουραστεί και δεν το ξανάρχισα ποτέ.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#843206 Περσι το μάιο εγω. Ειχα δοκιμασει παρα πολλες φορες, δεν τα καταφερνα με τπτ. Απο 3-4 χρονια την πρωτη φορα που δοκιμασα να το κοψω μεχρι ουτε 2 ωρες την τελευταια φορα. Ειχα κατι αυτοκολλητα νικοτινης για μηνες μεσα στο σπιτι και δεν τολμουσα. Ενα πρωι εκανα διαφορες δουλειες απο δω κι απο κει, δεν ειχα κανει κανενα και ειχαν περασει 3-4 ωρες, οποτε σκεφτηκα, δεν κολλαω τη νικοτινη? Ε, εκει καταλαβα οτι ειναι μονο ψυχολογικο το θεμα, γιατι τις 3-4 προηγουμενες ωρες ουτε που το ειχα σκεφτει, και με το που κολλησα τη νικοτινη, δηλαδη μπηκα σε φαση το κοβω, μεχρι να περασει η νικοτινη στο αιμα, κανα μισαωρο δλδ, ο οργανισμος μου το γυρισε σε συνδρομο στερησης :lol: Μολις περασε βεβαια τελειωσαν ολα, καμια βδομαδα μετα ξεχασα ενα πρωι να βαλω το αυτοκολλητο και τελος.Πρωτη φορα που το κοβω και νιωθω τοση αδιαφορια, με εχουν εντυπωσιασει τα αυτοκολλητα
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#843210 Τελικά το κάπνισμα δεν πρέπει να είναι δύσκολο να το κόψεις. Αρκεί να τα βρεις μόνο με τον εαυτό σου.
Το πιο δύσκολο είναι να κόψεις το παθητικό κάπνισμα. Πρέπει να τα βρεις με χιλιάδες εαυτούς.

< >