- 10 Ιούλ 2023, 21:29
elvet έγραψε:Red Garland έγραψε:Ο bebes μας είπε ότι κάτι κάνει καλά ο άνθρωπος.
Εσύ μας λές πόσοι χιλιάδες τον ψήφισαν -> άρα υπερατού
Και απαντώ, το εστί Μπέος το έχουμε κατά νου ή να χαμε να λέγαμε?
Απλά είναι τα πράγματα
Ο bebes είπε (και συμφωνώ μαζί του) ότι κάτι κάνει καλά γιατί επανεκλέγεται και μάλιστα χωρίς επίσημη κομματική στήριξη (ούτε πουλάει κάποια ιδεολογία προσθέτω εγώ)
Εσύ απαντάς με κρεμάλα/ απαγχονισμό (ή ότι είναι αυτό το εικονίδιο) και το συμπέρασμα (δικό σου) ότι ο Μπέος είναι πρότυπο δημάρχου. Αυτό μου φαίνεται επίθεση στον χρήση bebes, που είπε τη γνώμη του, για να ολοκληρώσεις την επίθεση λέγοντας «που να σφίξουν οι ζέστες» (τι άλλο θα ακούσεις από τον bebes)
Οκ, θες να λειτουργήσεις ως αυτόκλητος δικηγόρος, έξοχα.
Η ουσία είναι ότι ο Μπέος είναι το Χ κουμάσι της Ελλάδας.
Το να λες(όχι εσύ) ότι "κάτι κάνει καλά για να επανεκλέγεται" και να τονίζεις "να μαμά χωρίς χέρια a.k.a χωρίς κομματικά χρώματα", είναι καθ όλα θεμιτό,
αλλά οι λέξεις και οι στάσεις έχουν συνέπειες. Αυτό λοιπόν που κάνει ο bebes λέγεται επικρότηση του συγκεκριμένου ατόμου.
Η κρεμάλα λοιπόν υποδηλώνει τον αποτροπιασμό μου σε φράσεις που επικροτούν έμμεσα/άμεσα(διαλέγεις και παίρνεις) τέτοιους ανθρώπους.
Προφανώς όλος ο κόσμος δεν κρέμεται από τα χείλια του Μπέου, οπότε θέλετε ή δε θέλετε υπάρχει και ο αντίλογος,
γιατί είμαστε όλοι αρκετά μεγάλοι για να υποκρινόμαστε ότι υπάρχει ακόμα αθωότητα στις μέρες μας και βγήκαμε στο μεϊντάνι
πρώτη φορά και τον κύριο αυτόν δεν τον έχουμε ακουστά.
Στο ίδιο μοτίβο βγάζεις το συμπέρασμα ότι ο Μπέος είναι υπερατού από αυτά που γράφω εγώ, μόνο που δεν είπα κάτι τέτοιο. Είπα ότι για να τον ψηφίζουν χιλιάδες πολίτες κάτι κάνει σωστά.
Εγώ το δεύτερο σου έγραψα, δεν ξέρω πώς κατάλαβες το πρώτο να πω την αλήθεια. Ιδού => "Εσύ μας λές πόσοι χιλιάδες τον ψήφισαν -> άρα υπερατού"
Όπως καταλαβαίνεις δεν λες και τίποτα.
Μέχρι τώρα δεν έχει θέμα νομιμότητας ως Δήμαρχος και οι πολίτες τον εμπιστεύονται, άρα κάτι ξέρουν και ζουν από κοντά.
Εσύ μπορείς να ξέρεις καλύτερα από τους χιλιάδες Βολιώτες ποιοι και γιατί τον ψηφίζουν ή τι μέρος του λόγου είναι, αλλά το να επιτίθεσαι σε όσους έχουν άλλη γνώμη, επίσης δείχνει κάτι. Απλά πράγματα.
Τα χέρια του είναι καθαρά και ξανά υπερατού οι χιλιάδες ψήφοι και η δημοφιλία.
Πολύ όμορφα. (το εύκολο είναι να σου αραδιάσω δεκάδες παραδείγματα στην παγκόσμια ιστορία που δεν σημαίνει και πολλά τι
ψηφίζουν" οι εκάστοτε "Βολιώτες" )
Στάσεις ζωής είναι αυτά, ο καθείς το σαρκίο του. Αυτά από εμένα.