Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
elteo έγραψε:Κατα λάθος μαζί με το σορτς πλύθηκε και η χρεωστική κάρτα στο πλυντήριο (50°C). :lol: :oops:
Eίναι η παρακάτω. Λέτε να επιβίωσε; Εξωτερικά φαίνεται άθικτη.

Εικόνα

Δοκίμασε να ψωνίσεις κάτι απλό από κατάστημα γιατί αν την βάλεις στο ΑΤΜ και την κρατήσει, υποθέτω η καθυστέρηση έκδοσης νέας είναι μεγαλύτερη από το να πας στην τράπεζα εσύ και να ζητήσεις αλλαγή λόγω καταστροφής.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#404957 Είναι η φωτογραφία της δικιάς σου;;;

Για στείλε και το Pin μ΄ένα pm να σου πω... :shifty: :shifty: :innocent: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Άβαταρ μέλους
By markvag
elteo έγραψε:Ναι με λένε ΤΟ ΟΝΟΜΑ SAS. :s_biggrin

Α, δεν ξέρω... :lol: :lol:

Άμα θες πάντως βοήθεια, η προσφορά συνεχίζει να ισχύει... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By elteo
Χρήστος Λάππας έγραψε:

Koίτα σύμπτωση....τώρα παίζει η ταινία στο ΣΚΑΪ. :lol:
Άβαταρ μέλους
By dimviii
#409104 σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεια,εχουν μια επαφη στην μπαλκονοπορτα,για να μην δουλευει το ερκοντισιο με ανοιχτη πορτα.
Πως μπορούμε να το παρακαμψουμε αυτό? Θελω ερκοντισιο με ανοιχτη πορτα.
Εάν εχω μαζι μου την αντιστοιχη επαφη που εχουν πανω στην πορτα,και το ακουμπήσω πανω στην άλλη επαφη με το καλωδιο που είναι στο κουφωμα/τοιχο,δεν θα δουλευει?
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεια,εχουν μια επαφη στην μπαλκονοπορτα,για να μην δουλευει το ερκοντισιο με ανοιχτη πορτα.
Εάν εχω μαζι μου την αντιστοιχη επαφη που εχουν πανω στην πορτα,και το ακουμπήσω πανω στην άλλη επαφη με το καλωδιο που είναι στο κουφωμα/τοιχο,δεν θα δουλευει?

Μαγνήτης δεν είναι αυτό; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#409111 Ναι. Δοκίμασε με ένα καλώδιο ή σύρμα αλλά δεν ξέρω αν περνάει ρεύμα κατά το κλείσιμο κυκλώματος! Γιατί θες ανοιχτή μπαλκονόπορτα; Θα μπαίνουν κουνούπια!
Άβαταρ μέλους
By Pitt
dimviii έγραψε:Εάν εχω μαζι μου την αντιστοιχη επαφη που εχουν πανω στην πορτα,και το ακουμπήσω πανω στην άλλη επαφη με το καλωδιο που είναι στο κουφωμα/τοιχο,δεν θα δουλευει?

Θα δουλεύει! Είναι απλοί μαγνητικοί διακόπτες (reed switch).
Άβαταρ μέλους
By dimviii
saxon_747 έγραψε:
dimviii έγραψε:σχεδόν σε όλα τα ξενοδοχεια,εχουν μια επαφη στην μπαλκονοπορτα,για να μην δουλευει το ερκοντισιο με ανοιχτη πορτα.

Μαγνήτης δεν είναι αυτό; :hmmm:

μαγνήτης πιστευω και εγω ότι είναι,για αυτό λεω ότι εάν εχω ένα τετοιο μαγνητακι/επαφη μαζι μου, και το ακουμπαω πανω,οτι θα δουλευει το ερκοντισιο με ανοιχτη πορτα.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Dimitris_P έγραψε:Γιατί θες ανοιχτή μπαλκονόπορτα; Θα μπαίνουν κουνούπια!

θελω ερκοντισιο με ανοιχτο παραθυρο γιατι μετα από ωρα με ενοχλεί με κλειστη πορτα.
Ετσι το κανω και στο αυτοκινητο.Με σκαστο παραθυρο