Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#151859 Σας ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι έπαθα, αλλά σήμερα σκέφτηκα να πήγαινα νοσοκομείο.
Ευτυχώς για την ώρα έχει υποχωρήσει ο πυρετός.
Διάρροια είχα, πολύ υψηλό πυρετό, κεφάλι καζάνι, πόνο σε όλο το σώμα(κλειδώσεις-κόκαλα)...
Όλα μια χαρά. Το μεσημέρι έφαγα για πρώτη φορά κοτόσουπα που δεν ήταν αυγολέμονο.
Το βράδυ πάω για φιδέ!
Ζωάρα!
Άβαταρ μέλους
By bill33
Giuseppe Busso έγραψε:Σας ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι έπαθα, αλλά σήμερα σκέφτηκα να πήγαινα νοσοκομείο.
Διάρροια είχα, πολύ υψηλό πυρετό, κεφάλι καζάνι, πόνο σε όλο το σώμα(κλειδώσεις-κόκαλα)...
Όλα μια χαρά. Το μεσημέρι έφαγα για πρώτη φορά κοτόσουπα που δεν ήταν αυγολέμονο.
Το βράδυ πάω για φιδέ!
Ζωάρα!

Mάτι,μάτι!!! :ninja:

Περαστικά σου. :)
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Giuseppe Busso έγραψε:Σας ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι έπαθα, αλλά σήμερα σκέφτηκα να πήγαινα νοσοκομείο.
Το βράδυ πάω για φιδέ!
Ζωάρα!

Σε ματιασαμε για τα ρουχα και τα ρολογια :( . Περαστικα.

Μπας και την πατησες απο κανα air-condition?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#151866 Ε τον φάγατε ρε ζηλιάρηδες με την τσαντούλα του :lol: Περαστικά!
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#151879 Έτσι όπως τα λες ιογενη γαστρεντερίτιδα έχεις,σέρνεται μια καλή τέτοια στα μέρη μας δεν ξέρω για εκει που βρίσκεσαι.Περαστικά όπως και να έχει!

.
Άβαταρ μέλους
By GeorgT
#151897 Προσωπικά θα ελεγα καλα θα ηταν να πας σε κανεναν γιατρό να σε ριξει μια ματιά!! Δεν εχεις να χασεις κ τίποτα! Περαστικά βέβαια!
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
#151898 Μισό λεμόνι και μισό κουταλάκι ελλ.καφέ σε ένα φλυτζανάκι καλό ανακάτεμα και με τη μια κάτω, ούτε ενεργό άνθρακα ούτε τίποτα, το καλύτερο φάρμακο, σε διάστημα 1-2 ωρών πίνεις 2-3 τέτοια και η γαστρεντερίτιδα πάει από εκεί που ήρθε.

Έχω ιστορία δική μου στις Ινδίες στο Μαντράς από δηλητηρίαση στο βαπόρι, ήμουνα έξω για μπουρδελότσαρκα και όταν γύρισα τα μεσάνυχτα έφαγα χωρίς να το σκεφτώ ομελέτα με λουκάνικο που ήταν από το μεσημέρι έξω από το ψυγείο με θερμοκρασία περιβάλλοντος 40c+ και γλύτωσα από το λεμόνι με τον καφέ, είχα πέσει στο πάτωμα και ξερνούσα σαν γατί, με το ζόρι σηκωνόμουνα από το πάτωμα της κουζίνας έφτιαχνα το ζουμί και ξανάπεφτα κάτω, ήπια 6-7 μέχρι το πρωϊ και συνήρθα, όλη νύχτα δεν έτυχε να έρθει κανείς στην κουζίνα να με δεί και δεν είχα κουράγιο ούτε να φωνάξω, την έβγαλα μόνος μου και το πρωϊ δούλεψα κανονικά.

Το φάρμακο ? αυτό μου το έμαθε ο πατέρας μου, όσες φορές τυχαίνει να φάμε κάτι έξω και μας ενοχλεί κάτι εμάς ή τα παιδιά μας έτσι την βγάζουμε, και ο μικρός στον Στρατό την έπαθε για τα καλά και την γλύτωσε με το λεμόνι και τον καφέ, σωτήριο και χωρίς παρενέργειες, απλά είναι λίγο σοκαριστική η γεύση, αλλά εντάξει.
Άβαταρ μέλους
By NickTG
#153432 Μου αρέσει που ξεκινάω αυτό αύριο:
http://www.sealab.gr/pages/viewpage.act ... d=16482465

Δεν μου αρέσει που είναι 4 μέρες τη βδομάδα από 4 ώρες την ημέρα!
Άβαταρ μέλους
By otso
#153603 καλυτερα στην δουλεια γιωργο , ειναι ζουγκλα εκει εξω στις διακοπες.
βρεθηκα κοντα σου (αθικια) πεταχτηκα λουτρακι , μου αρεσε αλλα και με μελανχολησε .
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#153604 Γιατι μελαγχολησες βρε Οτσο?
Καλα τα αθικια ειναι μελαγχολικο χωριο..
Ποτε ησουν σε μας??
Άβαταρ μέλους
By otso
#153607 γιατι εκει πηγαιναν οι δικοι μου απ οταν ηταν εγγυος η μανα μου μεχρι τα 15 μου που σταματησα να πηγαινω με τους δικους μου. ε δεν καταλαβαινεις ; απο τα πρωτα μολυβενια στρατιωτακια , τα πρωτα μικυ μαους, μεχρι τις πρωτες γκομενες τις πρωτες ντισκο (ο βουδας υπαρχει ακομα απιστευτο). και επειδη ημουν νιος και γερασα.
περασμενη πεμπτη παρασκευη.
Άβαταρ μέλους
By Focusman91
#153715 Ποση ωρα θελει να πληρωσεις ενα παραβολο εγγραφης ασκουμενου?
10 λεπτα? 20? Μιση ωρα?
ΟΧΙ. 1ΜΙΣΗ ΩΡΑ!
Καθόλου δε μ αρεσε η πρωτη μου επαφη με το Δικηγορικο Συλλογο Αθηνων. Μαλλον η υπομονή θα πρέπει να ναι στον στανταρ εξοπλισμό.
Παλι καλα δεν εσπασε το ρεκορ που κατεχει η αλλαγη λαμπων σε Opel Corsa που ειναι 3 ωρες.

.