Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#824882 Έχω μπερδευτεί …

Ο Μητσοτάκης είναι με τους Αμερικανούς κ τους ευρωπαίους ; Κ όχι με τους Ρώσους
Ο Τσίπρας ήθελε τους Ρώσους αλλά ήταν με τους Αμερικανούς κ τους ευρωπαίους ;

Αφήνω στην άκρη με ποιους είναι ο καμμενος, ο Βαρουξάκης κλπ κλπ

Είμαστε όλοι μια ευχάριστη παρέα
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
mousatos έγραψε:Η αναβάθμιση των F16 σε Viper είχε υπογραφεί επί Τσίπρα. Καλός πελάτης, γι'αυτό τον κάλεσαν και στην Ουάσινγκτον και συναντήθηκε με τον Τράμπ.
ops με πρόλαβε ο admin μας.
Αυτό του εξηγώ και του το έχω γράψει και παλιότερα. Αλλά για τον ΧΛ, δεν φτάνουν, έπρεπε να ξοδέψουν κι άλλα. Στην τελική, μπορούσαν να κάνουν κι άλλη οικονομία από ΕΣΥ και ΕΚΑΒ ξέρω γω, ή να βάλουν κι άλλους φόρους, γιατί όχι;
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
EDDIE_147 έγραψε:Ντούκου πέρασε η χουντική λογοκρισία στο τουίτσερζ του Τζήμερου Ξανά!
Μετά το ΖΑΡΑ, δεύτερο θύμα λογοκρισίας.
:(

viewtopic.php?p=824821#p824821
Δεν διαβάζεις προσεκτικά. Γνωστό βέβαια, αλλά απλώς το αναφέρω.
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#824885 Είχαμε τον Σουλτάνο που έβγαζε βόλτες τα ερευνητικά στην Κύπρο και άπλωνε το ζωνάρι για καυγά.
Άβαταρ μέλους
By dimviii
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μπορείς φυσικά να αρνείσαι για πάντα ότι φτάσαμε μισό βήμα πριν τον γκρεμό,

ειχαμε πεσει ηδη στο γκρεμο με τις κυβερνησεις Νεας Δημοκρατιας και Πασοκ.
μισο τρις γκρεμος,αλλα μαλλον δεν το πηρες χαμπαρι προφεσορα.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
dimviii έγραψε:
Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μπορείς φυσικά να αρνείσαι για πάντα ότι φτάσαμε μισό βήμα πριν τον γκρεμό,

ειχαμε πεσει ηδη στο γκρεμο με τις κυβερνησεις Νεας Δημοκρατιας και Πασοκ.
μισο τρις γκρεμος,αλλα μαλλον δεν το πηρες χαμπαρι προφεσορα.
Ο Πορτοσαλτε πάντως δεν το αρνείται

https://twitter.com/varvaroktonos/statu ... GBvPA&s=19
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#824889 κι έβαλαν τον Τσίριζα να βγάλει το φίδι απ΄την τρύπα . και τώρα ο κόζμος υποσυνείδητα ταυτίζει τον Τσίριζα με την τρόϊκα αφού έλεγε σε όλα ναι ---> πηδήξτε τους στους φόρους . και απλά ρωτούσε , "πόσο ψηλα να πηδήξουμε ; " yes Sir !
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
Anonymous Founder έγραψε:
EDDIE_147 έγραψε:Ντούκου πέρασε η χουντική λογοκρισία στο τουίτσερζ του Τζήμερου Ξανά!
Μετά το ΖΑΡΑ, δεύτερο θύμα λογοκρισίας.

viewtopic.php?p=824821#p824821
Δεν διαβάζεις προσεκτικά. Γνωστό βέβαια, αλλά απλώς το αναφέρω.

Ναι διάβασα ότι κλειδώθηκε το προφίλ.
Δεν διάβασα ότι αυτό ήταν προϊόν χουντικής λογοκρισίας όπως του ΖΑΡΑ.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824891 Εξαιρετική σύγκριση, αντίστοιχη μιας αντικειμενικής© ανάλυσης. Προφανώς και ο Τζήμερος θα έπρεπε να συγκρίνεται με τον Ζαραλίκο, ο τελευταίος ως γνωστόν είναι κωμικός και ό,τι λέει είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, ο Τζήμερος είναι γατάκι εμπρός του.
:s_yes
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#824896 Η Ορμπανόχουντα δεν κάνει διακρίσεις.
Λογοκρίνει ότι δεν συμμορφώνεται.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824897 Ακριβώς EDDIE_147.
Μου θύμισες το εξαιρετικό επιχείρημα του Προκόπη Δούκα το πρωί: αφού ο Μητσοτάκης θα φέρει νόμο για το γάμο των ΛΟΑΤΚΙ, δεν είναι Όρμπαν. Ξεπλένονται δηλαδή αυτομάτως όλα τα υπόλοιπα (υποκλοπές, αστυνομική αυθαιρεσία, μονοκρατορία στα ΜΜΕ, κρυφή και φανερή χρηματοδότηση των ΜΜΕ, φυλακές για τους πρόσφυγες και μετανάστες, pushbacks, κλπ κλπ).
:s_laughat

Η προσπάθειά σου (και κυρίως η επιμονή σου) είναι εξαιρετική, τα συγχαρητήριά μου. :s_thumbsup
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#824901 Εγώ λέω το αντίθετο - ότι η Ορμπανόχουντα είναι αδίστακτη και δεν σταματάει πουθενά.

Εικόνα

Μια ευγενική πάσα από Βαθυ Luben

Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#824905 Μιλάμε για κάτι καινούργιο ή για το πέσιμο που έφαγε ο Ζαραλίκος στο twitter από Έντιδες επειδή του την έπεσαν live μπράβοι στην παράσταση; Γιατί ο Ζάρας κέρδισε και κάποια δικαστήρια με αυτό. Κατανοώ Έντι ότι το πέσιμο του λογαριασμού του Ζάρα για κάποιες ώρες σου ξυπνάει όμορφες αναμνήσεις με το εξτραδάκι που πήρατε :)
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824907 Ναι, μάλλον γι'αυτό το πέσιμο λέει ο EDDIE_147. Είναι μια μεγάλη στιγμή του κινήματος, δικαίως το πανηγυρίζει.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#824909 Το πέσιμο του ακαου του ΖΑΡΑ πρέπει να γιορτάζεται.
Σε αυτό συμφωνούμε.