Fiat Panda 7,6l/100km
Fiat Panda 7,6l/100km
Νίκος Παππάς έγραψε:Μα δεν χρειαζεται να λαδωσεις 30, 10 φτανουν. Μετα αυτοι οι 10 θα αρχισουν να κουβεντιαζουν με αλλους για πολιτικη σταθεροτητα κτλ, αλλοι θα ψιλιαστουν πως κατι παιζει και θα ψαχτουν μονοι τους και η δουλεια θα γινει.
Asimov έγραψε:Πρώην συνεργάτης ΚΑΙ των δύο και ναι είναι λογικοτατο. Μόνο λαμογια κάνουν τέτοιες δουλειές και το ότι είναι λαμογια το έχουν αποδείξει όλοι οι εμπλεκομενοι. Εγώ λέω μάλιστα ότι τα χάλασαν στα λεφτά.
Γιαταγάνα: «Ο Αποστολόπουλος είναι ακόμα συνεργάτης του Καμμένου»
http://www.protothema.gr/politics/artic ... -kammenou/
Νίκος Παππάς έγραψε:Μα δεν χρειαζεται να λαδωσεις 30, 10 φτανουν. Μετα αυτοι οι 10 θα αρχισουν να κουβεντιαζουν με αλλους για πολιτικη σταθεροτητα κτλ, αλλοι θα ψιλιαστουν πως κατι παιζει και θα ψαχτουν μονοι τους και η δουλεια θα γινει.
spiros έγραψε:δηλαδη ο Σαμαρας εβαλε γνωστο του Καμμενου για να δωροδοκησει για λογαριασμο του;
trident1971 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Μα δεν χρειαζεται να λαδωσεις 30, 10 φτανουν. Μετα αυτοι οι 10 θα αρχισουν να κουβεντιαζουν με αλλους για πολιτικη σταθεροτητα κτλ, αλλοι θα ψιλιαστουν πως κατι παιζει και θα ψαχτουν μονοι τους και η δουλεια θα γινει.
Καλα ενταξει ρε παιδια δεν ειναι και σχολειο να δει ενας μαθητης οτι πηρε 17 στα προφορικα και μετα να ζητανε και οι αλλοι...
Νίκος Παππάς έγραψε:trident1971 έγραψε:Νίκος Παππάς έγραψε:Μα δεν χρειαζεται να λαδωσεις 30, 10 φτανουν. Μετα αυτοι οι 10 θα αρχισουν να κουβεντιαζουν με αλλους για πολιτικη σταθεροτητα κτλ, αλλοι θα ψιλιαστουν πως κατι παιζει και θα ψαχτουν μονοι τους και η δουλεια θα γινει.
Καλα ενταξει ρε παιδια δεν ειναι και σχολειο να δει ενας μαθητης οτι πηρε 17 στα προφορικα και μετα να ζητανε και οι αλλοι...
Mπορει να ειναι και χειροτερα απο σχολειο.
Πριν αρκετα χρονια χτυπαει το τηλεφωνο στο μαγαζι: Κυριε Παππα ειμαι η κυρια ταδε σας παιρνω για το Μερσεντες, θα μπορουσατε να μας κανετε δωρο το δερματινο σαλονι ;
Κυρια ταδε καλημερα σας κανατε λαθος στο τηλ, εγω ειμαι ο Παππας που κανει κορνιζες![]()
Παρεπιπτοντως τα πραγματα σας ειναι ετοιμα.
Α, ευχαριστω πολυ θα περασω και συγνωμη για το μπερδεμα....![]()
Δεν κανω πλακα.
fubar.gr έγραψε:spiros έγραψε:δηλαδη ο Σαμαρας εβαλε γνωστο του Καμμενου για να δωροδοκησει για λογαριασμο του;
Να θυμίσω οτι ο Καμμένος δέν είναι ουρανοκατέβατος, γέννημα θρέμμα ΝΔ είναι.
Νέα τροπή στην υπόθεση
Χαϊκάλης: Εδωσα 5.000 ευρώ για να μου τα παίζει στο εξωτερικό
spiros έγραψε:fubar.gr έγραψε:spiros έγραψε:δηλαδη ο Σαμαρας εβαλε γνωστο του Καμμενου για να δωροδοκησει για λογαριασμο του;
Να θυμίσω οτι ο Καμμένος δέν είναι ουρανοκατέβατος, γέννημα θρέμμα ΝΔ είναι.
α μαλιστα τωρα εξηγουνται ολα!
ο Καμμενος τα εχει βρει με τον Σαμαρα και δωροδοκει τους ιδιους του τους βουλευτες για να ψηφισουν για προεδρο, την ιδια στιγμη που ο Καμμενος δημοσια εδω και μηνες λεει οτι δεν θα ψηφισει για προεδρο και οι βουλευτες του ψηφισαν "κατα" στην 1η ψηφοφορια!
δε μας το ελεγες απο την αρχη οτι ειναι τοσο απλο;;;
Anonymous Founder έγραψε:Δεν έχω δει τίποτε απολύτως είναι η αλήθεια και φυσικά σε καμία ιδιαίτερη υπόληψη δέσω εδώ τους Καμένους Έλληνες ή τον Χαϊκάλη.
Απλώς, μου φαίνεται πως κάποιοι τρώτε τον παπά που σερβίρουν τα παπαγαλάκια.
Ανεξάρτητα του τι λέει ο Χαϊκάλης ή ο Καμμένος, εσείς τι πιστεύετε.
Asimov έγραψε:Ο Σαμαράς (Μουρούτης) ειναι 2-3 βδομάδες τωρα που εχει αμολύσει τα παπαγαλάκια και τα έμμισθα τρολάκια να βγάζουν βρώμες για τις οφ-σορ του Καμμένου και να διαρρέουν σενάρια εν όψει προεδρικής εκλογής. Πιθανοτατα λεφτα προτάθηκαν και στον ιδιο τον Καμμένο, που μάλλον τα αρνήθηκε και γι' αυτό πλησίασαν τον καθυστερημένο αλλα γνωστό τάληροφονια Χαϊκάλη και άλλους πανέξυπνους οπως ο Μελάς. Τις οφσορ του Καμμένου αποκλείεται να τις έβγαζαν στη φόρα έτσι κι αλλιώς γιατι τους κρατάει κι αυτός με τις δικές τους βρωμιές.
Τίποτα νέο: η γνωστή διαχρονική σαπίλα της συγκεκριμένης παράταξης στης οποίας το τιμόνι (και της χώρας δυςτυχως) πλεον βρίσκονται τα χειρότερα κατακάθια.
Μιας και λέμε για παπαγαλάκια ο Μαυριδης του capital είχε βγει προχθές στο... "Κόκκινο"!
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]