Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824825 Πόσα ακόμη ν'αντεξει αυτή η χώρα;
Να μαζέψουμε υπογραφές να γίνει άρση της ποινής, η χώρα έχει ανάγκη από φωνές σαν αυτόν, δεν βλέπετε πόσο αγαπάει ο λαός την ακροδεξιά;
Με τον Θάνο!
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#824826 Και θυμάμαι κάτι έρωτες εδώ μέσα για τον Θάνο όταν ακόμα οι πρωταγωνιστές δεν είχαν γίνει ποτάμι κι η Πειραιώς είχε παγώσει τις προσλήψεις στα κεντρικά…

Μπόρα ήταν, πέρασε
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Anonymous Founder έγραψε:Λοβέρδος φεύγει από το ΠΑΣΟΚ, δεν αντέχει άλλο μακριά από τους φίλους του στην ΝΔ.
https://www.news247.gr/politiki/andreas ... 04309.html

Δε βγήκε στη νέα Βουλή …
Ε δε βλέπει μέλλον κ για αρχηγία , κάτι που το ποθούσε πολύ . Πολιτικά σκεπτόμενος εκεί δεν είχε μέλλον .

Πολλοί τα προηγούμενα χρόνια βλέποντας το ΠΑΣΟΚ να βυθίζεται , την έκαναν προς ΝΔ κ κυρίως προς ΣΥΡΙΖΑ για να έχουν ελπίδες να εκλέγονται .
Δε θα κάνει εντύπωση αυτός .
Άβαταρ μέλους
By vagmag
Vagnar έγραψε:Το Twitter μπλόκαρε τον Θάνο Τζήμερο
https://www.tlife.gr/eidhseis-nea/to-Twitter-mplokare-ton-thano-tzimero/1425084/
ανάθεμα την ώρα κατάρα τη στιγμή
εσκοτώσε ο έλονας το γελαστό παιδί

Τι μπορεί να έγραψε κ με τον μπλόκαραν ; :lol:
Υποτίθεται ότι τώρα το twitter ήταν πιο …
Άβαταρ μέλους
By vagmag
#824836 Κ ο Καμμενος να επιστρέψει στη ΝΔ θέλει ;

Δε συμφώνησε για τη συμφωνία των Πρεσπών , δελέασαν τον τσιπρα με το Νόμπελ ειρήνης (ήταν δελεαστική πρόταση , μπροστά στα συμφέροντα του λαού ) κ έθεσε ο καμμενος τις βάσεις για τη συμφωνία με τους Αμερικανούς !!! ( ποιοι Ρώσοι τώρα )

https://youtu.be/fC3LKDYElts

Το βίντεο προέρχεται από μέσο που υποστηρίζει την κυβέρνηση όπως λέγεται .

Τον βλέπω να επανέρχεται κ αυτόν .
Είδε κάποιο κενό στη ΝΔ ;
Είδε κάποιο κενό στη Βουλή ;
Έτοιμος . Κ όπως όλοι οι πολιτικοί … για το καλό μας .

Σε αλλά νέα κάτι για γάμους διάβαζα … από το συντηρητικό μέτωπο . Ράδιο αρβύλα ; Απλά επικοινωνιακό κ αυτό ;
Ίσως το ανακοίνωσε μετά τις εκλογές για να μη χαθούν ψήφοι .
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
#824860 Ο Καμένος στην ΝΔ;

Πείτε μου ΕΝΑ λόγο για τον οποίο θα τον δεχόντουσαν εκεί. Για να πυροβολήσουν το πόδι τους τώρα που όλα τους πάνε πρίμα;

Μην υιοθετείτε κάθε χαζομάρα που διαβάζετε δεξιά και αριστερά.

Από την συνέντευξη Καμμένου, εγώ κρατάω αυτό:

«Η πρόταση Βαρουφάκη ήταν τότε να αποδεχθούμε την επόμενη μέρα την πρόταση της Γερμανίας, του Σόϊμπλε και της Μέρκελ για την έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωπαική Ένωση. Το είχε συμφωνήσει ο Βαρουφάκης με τους Γερμανούς » είπε ο Πάνος Καμμένος"
https://www.iefimerida.gr/politiki/kamm ... ton-tsipra
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824862 Εγώ οτιδήποτε λέει ο Π. Καμμένος θα το σκεφτόμουν 3 φορές πριν το υιοθετήσω. Επίσης, δεν υιοθετούμε ό,τι μας συμφέρει στο αφήγημα: ή πιστεύουμε όλα όσα λέει, ή όχι. Δεν γίνεται διαφορετικά.
Αν τον θεωρούμε αξιόπιστο, τότε όλα όσα είπε είναι αλήθεια, σωστά;
Δεν γίνεται ολίγον έγκυος: ή είναι αξιόπιστος ή όχι.

ΥΓ: Εγώ λέω όχι. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By g8777
#824863 Εδώ ο Καμμένος παραγγέλνει τα διχτακια με τους γερμαδες ΜΌΝΟ ον λαην πλέον (σκέψου) , ποιος σας είπε ότι σκοπεύει να ξανασχοληθει με την πολιτική; Να ναι καλά το ΥΠΕΘΑ.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:Εγώ οτιδήποτε λέει ο Π. Καμμένος θα το σκεφτόμουν 3 φορές πριν το υιοθετήσω. Επίσης, δεν υιοθετούμε ό,τι μας συμφέρει στο αφήγημα: ή πιστεύουμε όλα όσα λέει, ή όχι. Δεν γίνεται διαφορετικά.
Αν τον θεωρούμε αξιόπιστο, τότε όλα όσα είπε είναι αλήθεια, σωστά;
Δεν γίνεται ολίγον έγκυος: ή είναι αξιόπιστος ή όχι.

ΥΓ: Εγώ λέω όχι. :s_bye

Αν βγει αύριο ο Τσίπρας και πει όντως έτσι έγινε, θα εξακολουθήσεις να το λες αυτό; Δηλαδή για να δεχτούμε ότι ο Τσίπρας λέει τώρα την αλήθεια, θα πρέπει να δεχτούμε ότι πάντα έλεγε την αλήθεια;

Μπορείς φυσικά να αρνείσαι για πάντα ότι φτάσαμε μισό βήμα πριν τον γκρεμό, αλλά όταν το επιβεβαιώνει ο ένας από τους δυο κυβερνητικούς εταίρους (όσο ηλίθιος και αν είναι) εγώ θα δώσω πολύ περισσότερη βάση σε αυτά που λέει αυτός που τα έζησε από μέσα παρά στο τι λέει ένας τυχαίος σε ένα forum.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824867 Δώσε βάση όπου θέλεις, αδιαφορώ να πω την αλήθεια. Απλώς είναι λίγο αστείο επειδή μας βολεύει στο αφήγημα που έχουμε στην κεφάλα μας, να απομονώνουμε μια φράση μόνον και ν'αγνοούμε τις υπόλοιπες.
Πχ στην αρχή της συνέντευξης, είπε για την στροφή στις ΗΠΑ, τα εξοπλιστικά κλπ. Είπε δηλαδή ακριβώς ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτά που έλεγες εσύ πριν λίγες μέρες, πως οι ζαίοι δεν αγόρασαν αρκετά όπλα και πως ο Τσίπρας έπαιρνε ρίσκα.
Προφανώς, αυτά, δεν βολεύουν το αφήγημα, άρα τα κάνεις γαργάρα.

Οπότε, αντιλαμβάνεσαι πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος, τόσο τον Π. Καμμένο, όσο και κάποιον που διαλέγει το τι είπε κατά πως τον βολεύει.
Άβαταρ μέλους
By Χρήστος Λάππας
Anonymous Founder έγραψε:Δώσε βάση όπου θέλεις, αδιαφορώ να πω την αλήθεια. Απλώς είναι λίγο αστείο επειδή μας βολεύει στο αφήγημα που έχουμε στην κεφάλα μας, να απομονώνουμε μια φράση μόνον και ν'αγνοούμε τις υπόλοιπες.
Πχ στην αρχή της συνέντευξης, είπε για την στροφή στις ΗΠΑ, τα εξοπλιστικά κλπ. Είπε δηλαδή ακριβώς ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ από αυτά που έλεγες εσύ πριν λίγες μέρες, πως οι ζαίοι δεν αγόρασαν αρκετά όπλα και πως ο Τσίπρας έπαιρνε ρίσκα.
Προφανώς, αυτά, δεν βολεύουν το αφήγημα, άρα τα κάνεις γαργάρα.

Οπότε, αντιλαμβάνεσαι πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος, τόσο τον Π. Καμμένο, όσο και κάποιον που διαλέγει το τι είπε κατά πως τον βολεύει.

Κάνεις λάθος. Ο Καμμένος όντως έκανε στροφή προς τις ΗΠΑ και αυτό δεν το αρνήθηκε ποτέ κανένας.

Ανάμεσα στο δεν αγοράζω τίποτα "και το ρισκάρω", στο αγοράζω κάποια όπλα, στο αγοράζω περισσότερα όπλα, και στο αγοράζω αρκετά όπλα ώστε να μπορώ να κάνω τον εχθρό μου να σκεφτεί δυο φορές πριν κάνει την μ@λακία, υπάρχει διαφορά. Πιθανόν εσύ να μην μπορείς να την καταλάβεις, αλλά την καταλαβαίνουν οι Τούρκοι οι οποίοι έχουν λυσσάξει.
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#824877 Νομίζω το πρόβλημα στην αντίληψη είναι άλλου, όχι δικό μου.
Εσύ μίλησες για ρίσκα πρώτος και όπως σου έγραψα, οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΔΕΝ πήραν κάποιο ρίσκο, μια χαρά αγόρασαν όπλα και μάλιστα τηρουμένων των αναλογιών, πήραν και μπόλικα. Η αναβάθμιση των F16 είναι δική τους υπογραφή.
Καταλαβαίνω πως το δεξιόστροφο ακροατήριο θέλει κι άλλα όπλα (και αστυνομικούς, ποτέ δεν φτάνουν), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν αγόρασαν αρκετά, ή πως δεν ήταν (το λιγότερο) φιλικοί απέναντι στους προστάτες ΗΠΑμερικανούς οι συγκεκριμένοι. Ακριβώς το αντίθετο.
Αντιλαμβάνομαι επίσης πως αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτό που θέλει να πουλήσει ο Μητσοτάκης στο πόπολο, πως μόνον αυτός ενίσχυσε την άμυνα της χώρας, χρεώνοντάς μας με ακόμη περισσότερα δις, αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική.
Δεν σου αρέσει, το καταλαβαίνω, αλλά αυτό είναι δικό σου πρόβλημα, ούτε δικό μου, ούτε της πραγματικότητας.

Από εκεί και μετά, πίστευε και όποιον γουστάρεις, προκειμένου να νιώσεις καλύτερα. Φαίνεται πως όταν πρόκειται για τον Βαρουφάκη, ο Καμμένος είναι αξιόπιστος, ενώ συνήθως είναι για γέλια. Γιατί όχι, ως γνωστόν ο λαός μίλησε δις, άρα σαφώς και έχει και δίκιο, καλά δεν λέω;
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#824878 Η αναβάθμιση των F16 σε Viper είχε υπογραφεί επί Τσίπρα. Καλός πελάτης, γι'αυτό τον κάλεσαν και στην Ουάσινγκτον και συναντήθηκε με τον Τράμπ.
ops με πρόλαβε ο admin μας.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#824881 Ντούκου πέρασε η χουντική λογοκρισία στο τουίτσερζ του Τζήμερου Ξανά!
Μετά το ΖΑΡΑ, δεύτερο θύμα λογοκρισίας.
:(