Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By italakias
mousatos έγραψε:Το ανοίγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί διαφορετικά με τον καιρό χαλάνε-θολώνουν τα ποτήρια.

To πλυντηριο τα χαλαει τα ποτηρια με τις θερμοκρασιες και τα απορυπαντικα.
Άβαταρ μέλους
By Morx
italakias έγραψε:
mousatos έγραψε:Το ανοίγουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί διαφορετικά με τον καιρό χαλάνε-θολώνουν τα ποτήρια.

To πλυντηριο τα χαλαει τα ποτηρια με τις θερμοκρασιες και τα απορυπαντικα.

Εξαρταται τα ποτηρια...

Ενα συγκεκριμενο ποτηρι που εχει επιβιωσει, το πιο παλιο που εχω, παιζει να ειναι του 2007 (νομιζω το ειχα αγορασει απο ΙΚΕΑ...) δεν εχει παθει το παραμικρο. Ομοιως ΟΛΑ τα υπολοιπα που μετρανε 2-3 χρονια στα πλυσιματα.

Μεγαλυτερη ζημια κανεις με την πρασινη μερια απο τα σφουγγαρακια κουζινας πλενοντας στο χερι.
Άβαταρ μέλους
By Morx
italakias έγραψε:Πανε πεστα στα καφε που τα ποτηρια τους ειναι ολο σημαδια.

Tα ποτηρια στα καφε, τα αγοραζουν με το κιλο (οσα δεν τους κανουν δωρο οι προμηθευτες...) και η ποιοτητα τους ειναι αντιστοιχη.
Άβαταρ μέλους
By italakias
#384760 Και σε σπιτι που τα πλενουν στο πληντυριο,παλι εχουν γδαρσιματα .
Μην στεκεσαι στα δικα σου ποτηρια που μπορει να αντεχουν,ο κανονας ειναι αυτο που λεω εγω.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
italakias έγραψε:Και σε σπιτι που τα πλενουν στο πληντυριο,παλι εχουν γδαρσιματα .
Μην στεκεσαι στα δικα σου ποτηρια που μπορει να αντεχουν,ο κανονας ειναι αυτο που λεω εγω.

Τα δικά μου δεν έχουν οχτώ χρόνια τώρα!

Από το Redmi Note 4
Άβαταρ μέλους
By JBT
#385855 Ιδέες για ωραία ταμπελιτσα που να υποδεικνύει το βεσε;

Σε ιατρείο θα μπει ε!
Άβαταρ μέλους
By DAP
JBT έγραψε:Ιδέες για ωραία ταμπελιτσα που να υποδεικνύει το βεσε;

Σε ιατρείο θα μπει ε!

Eνα πιτσιρικα να κατουραει σε ενα γκιγκιο.....Με δυο παραλλαγες...Η μια χωρις το γκιογκιο και η αλλη χωρις τον πιτσιρικα.....
Άβαταρ μέλους
By JBT
#385926 Όχι όχι μιλώ για ταμπελακι που θα λέει ότι εκεί βρίσκεται ο θρόνος (που θα είναι ένας βέβαια, δεν είναι καφετέρια)

Κάτι σαν το "χώρος βαθειάς περισυλλογής και έμπνευσης" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
#385940 Να το βρισκουν ευκολα θελεις, ή δεν σε νοιαζει να τα κανουν και καποιοι επανω τους μεχρι να λυσουν το γριφο ή δεν κατεχουν τη αγγλικη; :lol:
Τελευταία επεξεργασία από Y.V και 17 Απρ 2017, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#385941 Για να είσαι και μέσα στη μόδα:Εικόνα