Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#405647 Πριντεζης στους τελκικους (εντος πεδιας)

1ος αγ. 5/16
2ος αγ. 5/17
3ος αγ. 4/11
4ος αγ. 3/6
5ος αγ. 2/14 (το δευτερο το εβαλε μετα τη διακοπη)
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
diplomat έγραψε:-Απίστευτη ανοχή στην άμυνα του Θρύλου... οι μισές άμυνες που έβγαιναν περιείχαν ένα με δύο ασφύρικτα φάουλ (μίνιμουμ).

Πολύ σωστός. Ειδικά 4η περίοδο που πήγατε να το κάνετε ροντέο μπας και γυρίσει, άφησαν πολύ ξύλο. Βέβαια οι επιστήμονες είχαν διαφορετική άποψη...

Επίσης ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ αλλο να βλέπω τον κορυφαίο εν ενεργεία Ευρωπαίο παίχτη να κάνει βήματα σε ΚΑΘΕ υποδοχή της μπάλας. Ναι το ξέρω ότι δεν του τα σφυράνε ούτε στην Ευρωλίγκα, το ξέρω ότι το κάνουν κι άλλοι, αλλά πραγματικά δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Το γεγονός ότι το κάνει πολύ μακρία από το καλάθι δε σημαίνει ότι δεν αποκτά πλεονέκτημα από αυτή την κίνηση. Και χώρο κερδίζει και μπορεί έτσι να αποφασίσει προς τα που θα κινηθεί, ανεξάρτητα από το πως πήρε τη μπάλα.
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
bibendum έγραψε:Πριντεζης στους τελκικους (εντος πεδιας)

1ος αγ. 5/16
2ος αγ. 5/17
3ος αγ. 4/11
4ος αγ. 3/6
5ος αγ. 2/14 (το δευτερο το εβαλε μετα τη διακοπη)

Άρα πρέπει να διακόπτεται ο αγώνας πιο συχνα :s_tongue
Άβαταρ μέλους
By gianik
KWSN-Men έγραψε:
Geo f1 έγραψε:ο ΓΙΑΝΙΚ που είναι???

Έξω από το σπίτι του Μπουρούση με καπνογόνο.

Α, νάτος, γύρισε.

Ανανεώνουμε διαρκείας????? :protest:
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Deleted User 1 έγραψε:
diplomat έγραψε:-Απίστευτη ανοχή στην άμυνα του Θρύλου... οι μισές άμυνες που έβγαιναν περιείχαν ένα με δύο ασφύρικτα φάουλ (μίνιμουμ).

Πολύ σωστός. Ειδικά 4η περίοδο που πήγατε να το κάνετε ροντέο μπας και γυρίσει, άφησαν πολύ ξύλο.
.

Όπως γίνεται δλδ επι 40 λεπτα σε ΟΛΑ τα ματς στην απέναντι ρακέτα...
Οτι να ναι όμως.

Ο Πρίντεζης έχει φαει άπειρο ξύλο και σε κάθε ποσταρισμα του γίνονταν 2-3 φάουλ που δε δόθηκαν ποτε.
Λογικό να κλαταρει.

< >
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#405655 Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ.
Ήταν ανώτερος τελικά σε όλη τη σειρά των τελικών. Ίσως θα έπρεπε να μην έχουμε πάει σε 5ο παιχνίδι.
Κάθε επόμενο παιχνίδι ο ΟΣΦΠ ήταν όλο και χειρότερος ενώ ο ΠΑΟ έδειχνε να παίρνει τα πάνω του, να παίζει μπάσκετ, να του βγαίνουν συστήματα και αυτοματισμοί.
Αντιθέτως ο Ολυμπιακός έδειχνε κατεστραμμένος. Πόνεσαν τα μάτια μου με το μπάσκετ που (δεν) έπαιξε ο Ολυμπιακός.

Όσο για τα επεισόδια, εγώ δεν είμαι τέτοιος Ολυμπιακός και δεν έχω καμία σχέση με αυτό το αληταριό που αρνείται να χάσει και να παραδεχθεί την ανωτερότητα μιας άλλης ομάδας. Λυπάμαι να έχω κάτσει στα ίδια σανίδια με τέτοιους σκατάδες που θέλουν να λέγονται και φίλαθλοι του Ολυμπιακού μας.

Πήγε πολλά χρόνια πίσω η ομάδα σε πολλά επίπεδα με το χθεσινό παιχνίδι.

Συγχαρητήρια και πάλι σε όλη την ομάδα του ΠΑΟ, ακόμη και στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο που έδειξε ότι είναι εξτραβαγκάνζα και βγήκε από πάνω κιόλας.
Γιατί μια ομάδα ήθελε να παιχτεί μπάσκετ και αυτή ήταν ο Παναθηναϊκός. Αν ήμουν φίλαθλος του ΠΑΟ, θα ήμουν πολύ περήφανος σήμερα.

Αυτά είχα να πω. Με λένε Γιάννη και είμαι ο ίδιος άνθρωπος που έγραψε πριν και μετά το Final 4 του 2017.
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 1
kovathe έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:

Πολύ σωστός. Ειδικά 4η περίοδο που πήγατε να το κάνετε ροντέο μπας και γυρίσει, άφησαν πολύ ξύλο.
.

Οτι να ναι όμως.

Ο Πρίντεζης έχει φαει άπειρο ξύλο και σε κάθε ποσταρισμα του γίνονταν 2-3 φάουλ που δε δόθηκαν ποτε.
Λογικό να κλαταρει.

< >

Ρε μεγάλε αφού δεν το χεις. Δε σε αφήνει ο οπαδισμός να δεις τι γίνεται. Γιατί το παιδεύεις και ξεφτιλίζεσαι έτσι? :hmmm:

Ο Πρίντεζης δε έχει πάθει λίγο Ρούντι τώρα τελευταία και σε κάθε άγγιγμα έχει τίναγμα 220 Volt. Λογίκο, έχει σκάσει ο άνθρωπος. Παίζει 3-4 χρόνια τη θέση μόνος του.
Άβαταρ μέλους
By gianik
#405658 Σωστός ο bussos... :inlove:
Αντρίκιος , παντελονάτος...

Μεγάλη νίκη χτες , επίτηδες δεν έγραψα τπτ , δεν μπορείς να γράψεις εξάλλου και πολλά..
Μεγάλο credit για την ομάδα η παραδοχή των Ολυμπιακών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος..Αυτό ειναι το μεγαλύτερο παράσημο..
Πέρσυ ήμουν μέσα στα βήματα του Σπανούλη που του έδωσαν το πρωτάθλημα και δεν πετάχτηκε ούτε 1 αναπτήρας...
Και ναι ρε παιδιά , δεν έχει καμμία σχέση το μπασκετικό κοινό της μιας με της άλλης ομάδας...
Σε όποιο μπασκετικό site και αν διαβαζες , ο μοναδικός που αναφέρθηκε στην διαιτησία ήταν ο Kovathe.. :lol: (ντάξει και αυτός κατά βάθος πλάκα κάνει.. :iconcool: )

Ξεκινάει η αγαπημένη μου περίοδος (μεταγγραφική..) ...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
Deleted User 1 έγραψε:
kovathe έγραψε:
Deleted User 1 έγραψε:

.

Οτι να ναι όμως.

Λογικό να κλαταρει.

< >

Ρε μεγάλε αφού δεν το χεις. Δε σε αφήνει ο οπαδισμός να δεις τι γίνεται. Γιατί το παιδεύεις και ξεφτιλίζεσαι έτσι? :hmmm:

.

Ρε μεγάλε ποιος το χει εσύ?
Φερτο πίσω λέμε να το βρούμε κι οι υπόλοιποι... Λολεν ρε γκουρού των καναπεδων....
Η πλάκα είναι οτι σφαξανε και το αεκακι στους ημιτελικους αλλά μια χαρά το καταπιατε κι αυτό... Αρκεί να μας σας τα κανει ο ΟΣΦΠ απ τους υπολοιπους δε σας χαλάει, μπορεί να σας αρέσει κιόλας.

< >
Άβαταρ μέλους
By skous
#405699 Tι χιούμορ, τι γέλιο και πλάκα μαζί :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Είναι ωραίο να κάνεις τους άλλους να γελάνε μαζί σου........ αλλά θλιβερό το οτι είσαι για γέλια...
Άβαταρ μέλους
By kovathe
skous έγραψε:Tι χιούμορ, τι γέλιο και πλάκα μαζί :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Είναι ωραίο να κάνεις τους άλλους να γελάνε μαζί σου........ αλλά θλιβερό το οτι είσαι για γέλια...

Εσύ είσαι για λυπηση είπαμε... Κρίμα είναι να σου απαντήσω.

< >
Άβαταρ μέλους
By KWSN-Men
KWSN-Men έγραψε:Εικόνα

Σε αυτήν εδώ τη φάση λοιπόν, δε σφηρίχτηκε φάουλ.

Για να ξέρουμε τι λέμε.

'Αλλη γωνία

Εικόνα

Οι γαύροι πρέπει να είναι λοιπόν περήφανοι, οι παίκτες τους έκαναν αυτό που τους ζητούσαν.

Το κρέας, κρέας όμως.