Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#202421 Ο καναπές θα χωριστεί, το κομμάτι που βγαίνει θα πάει σε άλλο δωμάτιο και για να μη μείνει "κουλός" ο καναπές, έλεγα αν γίνεται να μπει μπράτσο στη κενή πλευρά...
Άβαταρ μέλους
By vice246
Dodger έγραψε:Ο καναπές θα χωριστεί, το κομμάτι που βγαίνει θα πάει σε άλλο δωμάτιο και για να μη μείνει "κουλός" ο καναπές, έλεγα αν γίνεται να μπει μπράτσο στη κενή πλευρά...

αντι για μπρατσο… πιο ευκολα μπορεις να τοποθετήσεις ενα τετραγωνο χαμηλο τραπεζακι στο υψος και το βαθος του καναπέ…
Άβαταρ μέλους
By famas
#216264 100% Ελληνική εταιρεία.
Έψαχνα κι εγώ κάτι φθηνό(μονό στρώμα μέχρι 250€), αλλά να έχει κάποια ποιότητα και τεχνολογία.
http://www.mediastrom.com/?gclid=Cj0KEQ ... AkBp8P8HAQ
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#216374 Στη Δελφών, κινούμενος προς κέντρο λίγο μετά την 25ης Μαρτίου έχει ένα μαγαζί με (ελληνικά) στρώματα και πολύ καλές τιμές. Τσέκαρέ το.
Άβαταρ μέλους
By rocsta
#216501 Θα το τσεκάρω, ευχαριστώ!
Σήμερα είδαμε candia, media και dunlopillo. Media μου φάνηκαν πιο ακριβά από candia, ενώ για dunlopillo καλό το λάτεξ αλλά ξεφεύγουν σε τιμές.
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#216519 www.grecostrom.gr μπες στο site και βρες τα σημεια πωλησης. Το εργοστάσιο είναι στη Μάνδρα Αττικής. Πρέπει να έχουμε πάρει οικογενειακώς από εκεί κάπου 12 στρώματα (σπίτια και εξοχικά).
Άβαταρ μέλους
By rx8_drifter
rocsta έγραψε:Πού πάμε για στρώμα ύπνου; Κατά προτίμηση κάτι ελληνικό...
Θεσσαλονίκη ε!

Αν έχεις σκοπό να δώσεις κάποια (αρκετά) λεφτά παραπάνω, cocomat.

Τα καλύτερα λεφτά που έχω δώσει για ο,τιδήποτε αγορασα για το σπίτι. Ελληνική εταιρία απ την ξάνθη, κοντοχωριανοί σας :lol:
Άβαταρ μέλους
By Dodger
#216529 Χωρίς να έχει ιδία άποψη, μιας και φίλος καλός είχε αντιπροσωπεία της cocomat, μου είχε πει πως ήταν όντως κορυφαία.

edit:

διθέσιος, ήρθε :yahoo:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
By sknipper
#216618 H media είναι ενοχλητικά ακριβή (και σνομπ) χωρίς να προσφέρει κάτι ιδιαίτερο.
Από την greco έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος και από την elite.
Από την cocomat που είναι επίσης ακριβή (και βαριά) σχεδόν όλοι είναι ικανοποιημένοι.
Επειδή πρόσφατα ξαναμελέτησα το θέμα είδα ότι το λατεξ είναι πολύ καλό πράμα (αλλά για να το βρεις όσο σκληρό θα το ήθελα δεν θα είναι αγνό) αλλά μάλλον φτάνει να το βάλεις στην επιφανειακή στρώση. Πολύ καλύτερο από το memory foam που και αργεί να ανταποκριθεί και σε ζεσταίνει. Το λατεξ είχε σαφή διαφορά στο πόσο σε ζεσταίνει που το καταλάβαμε και στο μαγαζί, ότι αυτό με το λάτεξ το ένιωθες να μη σε ζεσταίνει. Επίσης είναι αντιαλλεργικό και άλλα καλά. Οι διαβαθμίσεις του είναι natural latex, pure latex (80+20% συνθετικό) και σκέτο. Το όνομα Dunlopillo βγαίνει από το όνομα της διαδικασίας παραγωγής συνθετικού λάτεξ Dunlop (όπως και μία άλλη που μου διαφεύγει πιο ακριβή αλλά όχι καλύτερη απλά διαφορετικού προσανατολισμού).
Όπως είναι προφανές συνιστώ λάτεξ επιφανειακή στρώση σε συνδυασμό με πολλά ελατήρια σε ξεχωριστά θηκάκια, αντιαλλεργικό και αντιβακτηριακό ύφασμα κλπ.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
rocsta έγραψε:Πού πάμε για στρώμα ύπνου; Κατά προτίμηση κάτι ελληνικό...
Θεσσαλονίκη ε!

http://matt-royal.gr

Χειροποιητα, ποιοτικά και ελληνικά. Το εργοστάσιο είναι Θεσσαλονίκη, ο ιδιοκτήτης είναι γνωστός μου και φυσικά έχω πάρει 2 στρώματα και είμαι απολυτα ικανοποιημένος. Αν σε ενδιαφέρει, να σου στείλω πμ για το ποιόν θα βρεις...

...>.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
ArrowsFA1 έγραψε:Καρέκλα γραφείου, υφασμάτινη ή δερμάτινη; Τι λέτε;

αμα ειναι για να την βλεπουν, δερμα
αμα ειναι για να καθεσαι, ΚΑΛΟ ΥΦΑΣΜΑ και μηχανισμος, παιζει μεχρι και μαλλι στις ακριβες. Με το δερμα θα ιδρωσεις.
Άβαταρ μέλους
By ArrowsFA1
#220335 Κι εγώ αυτό σκέφτομαι, και μια ζωή σε υφασμάτινες καθόμουν. Απλά έλεγα μήπως είναι ιδέα μου ή υπάρχει σημαντική διαφορά στην αντοχή του ενός ή του άλλου υλικού.
Λέω γι' αυτήν.

Είδα και τις διάφορες των μαγαζιών τύπου Praktiker, Πλαίσιο και δεν μου άρεσαν (ιδίως του τελευταίου). Είδα και της Offirama και του Δρομέα, είχε κάποιες καλές αλλά ξέφευγαν πολύ στην τιμή, ενώ αυτές που είχαν γύρω στα 200 € δεν με έπεισαν.