Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By junior gt
QsisVTS έγραψε:παιδιά μάκρη, επειδή δεν έχω καταφέρει να επικοινωνήσω ακόμα, τι κατάσταση επικρατεί;

Ε τι να επικρατεί. Στο Νότιο κομμάτι της παραλίας και απάνω Ν. Βουτζάς κρανίου τόπος.
Εγώ δεν πήγα γιατί είπανε να μην κυκλοφορεί κόσμος. Μου είπαν τα παιδιά μου που πήγαν με τα μηχανήματα για να βοηθήσουν είναι γ@μησέ τα.
Τους είπαν να παραμερίζουν τα καμμένα αυτοκίνητα και σκύβανε δειλά-δειλά μέσα να δούνε αν έχει κανέναν καμμένο.
Ήρθαν πριν από λίγο στο γραφείο μαύροι από την κάπνα και κίτρινοι από το σοκ. :( :( :(
Δεν μπορούσαν να μιλήσουν καλά καλά.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#525074 μίλησα κι εγώ με δικό μου γνωστό και μου είπε ότι έφτασε ένα χλμ από το σπίτι του, αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι που ξέρω από κει είναι καλά
Άβαταρ μέλους
By drdino
#525078 Ο δήμος Ραφήνας έχει ανοίξει έναν λογαριασμό, καθώς για ο ερυθρός σταυρός.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
drdino έγραψε:Ο δήμος Ραφήνας έχει ανοίξει έναν λογαριασμό, καθώς για ο ερυθρός σταυρός.

http://3vita.gr/wra-allileggiis-pyrkagia-42504
Άβαταρ μέλους
By diplomat
#525081 Πέραν του οικονομικού, υπάρχουν εκκλήσεις από το εθνικό κέντρο αιμοδοσίας αλλά και από άλλους οργανισμούς για αίμα. 'Οποιος μπορεί...
Άβαταρ μέλους
By Andreasdik
#525082 Έχω πάθει σοκ...
Μια ξαδέρφη μου έμενε στο Μάτι με τον άντρα της και τον γιο τους 4 χρονών.
Κάηκε το σπίτι και το αυτοκίνητό τους. Τελευταία στιγμή σώθηκαν, πήγαν στην παραλία.
Έχουν φίλους και γείτονες που αγνοούνται...

Κουράγιο σε όλους
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#525083 74 οι νεκροι λενε τωρα.
Ετσι οπως παει θα εχουμε τριψηφια νουμερα :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By babakos
markvag έγραψε:Ειλικρινά από το πρωί δεν μπορώ να διανοηθώ τι έχει συμβεί... Ιδίως η είδηση του ότι βρέθηκαν απανθρακωμένα παιδιά, αγκαλιά με τους γονείς τους :help: :( μου έχει κάνει το στομάχι κόμπο. Ελπίζω (αν και δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος) πως αφενός δεν θα υπάρξουν άλλοι νεκροί και πως αφετέρου πως θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που υπάρχουν (που και σε αυτό δεν είμαι αισιόδοξος)... Κρίμα στους ανθρώπους, κρίμα στις ζωές που χάθηκαν :( και (πολύ πιο κάτω) στις περιουσίες που χάθηκαν...

Τους άθλιους του στυλ Αμβρόσιου δεν θέλω καν να σκέφτομαι πως υπάρχουν...

Δυστυχώς έχουν επιβεβαιωθεί 74 νεκροί και πλέον κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει ο τρόμος, με δεδομένο οτι οι αγνοούμενοι αγγίζουν τριψήφιο νούμερο..
Άβαταρ μέλους
By axel12p
Άβαταρ μέλους
By xenos
#525086 Σε πολλα σπιτια βρισκουν αρκετο κοσμο καμμενο δυστυχως. Προτιμησαν να μεινουν μεσα μηπως γλιτωσουν.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#525087 Η χώρα του ΤΙΠΟΤΑ ρε πστ μου...

Να χάνονται ολόκληρες οικογένειες, παιδιά, αθώες ζωές. Το ότι χάθηκαν τόσα γυναικόπαιδα ένα δείχνει. Ότι άφησαν τον καθένα στο έλεος του κ δυστυχώς δεν τα κατάφεραν...

Καραγκιόζηδες... κ δεν εννοώ απαραίτητα τον Σύριζα, αυτούς που έπρεπε να οργανώσουν καλύτερα την επιχείρηση.

Και 30 χρόνια εθνικό πένθος να ορίσεις, πως θα κοιμηθεί ο πατέρας αυτών των παιδιών που κάηκαν χθες; το κράτος εγγυάται την ασφάλεια υποτίθεται... π@π@ρι@ κράτος...

< >
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 24 Ιούλ 2018, 18:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By elteo
#525092 EIMAI ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΣ! Δεν έχω ξαναζήσει κάτι τέτοιο. Η μητέρα μου έκλαιγε σαν μικρό παιδί. Εχω χάσει φίλους. Απίστευτο ότι και να πω να μην το ζήσει κανείς.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#525093 Κι εγώ από το πρωί έχω έναν κόμπο στο στομάχι αλλά δεν χρειάζονται κραυγές και υστερίες.

Είχε πολλά γυναικόπαιδα γιατί από ότι καταλαβαίνω ήταν παραθεριστικο μέρος με πολλά εξοχικά, παππούδες με εγγόνια, μανάδες με τα παιδιά κοκ να παραθεριζουν.

Δυστυχώς ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και σε αυτόν οφείλονται ίσως πολλά θύματα.

Οταν τα περισσότερα μέσα βρίσκονταν στην άλλη μεριά της Αττικής και με δεδομένες τις κλιματολογικες συνθήκες δυστυχώς δεν μπορούσαν να γίνουν και πολλά, κάνεις δεν νομίζω να περίμενε μια τέτοια εξέλιξη από μια φωτιά που ξεκίνησε αρκετά μακριά. Όταν δε έφτασε σε κατοικημενη περιοχή ήταν ήδη αργά τόσο για να γίνει κάτι περισσότερο όσο και χρονικά γιατί είχε ήδη σουρουπωσει.

< >
Άβαταρ μέλους
By georgetz
PeterPan έγραψε:Η χώρα του ΤΙΠΟΤΑ ρε πστ μου...

Να χάνονται ολόκληρες οικογένειες, παιδιά, αθώες ζωές. Το ότι χάθηκαν τόσα γυναικόπαιδα ένα δείχνει. Ότι άφησαν τον καθένα στο έλεος του κ δυστυχώς δεν τα κατάφεραν...

Καραγκιόζηδες... κ δεν εννοώ απαραίτητα τον Σύριζα, αυτούς που έπρεπε να οργανώσουν καλύτερα την επιχείρηση.

Και 30 χρόνια εθνικό πένθος να ορίσεις, πως θα κοιμηθεί ο πατέρας αυτών των παιδιών που κάηκαν χθες; το κράτος εγγυάται την ασφάλεια υποτίθεται... π@π@ρι@ κράτος...

< >

Όλα αυτά σωστά , όλες οι δυνάμεις να διατεθούν για να σωθεί ότι ακόμα μένει να σωθεί/στηριχθεί οικονομικά-υλικά-ψυχολογικά γιατί ακόμη υπάρχουν αγνοούμενοι , μια γυναίκα ανέφερε οτι κολυμπούσε 5 ώρες στη θάλασσα.

Πως θα γίνει να αποφευχθεί η κατάσταση την επόμενη φορά (γιατί θα υπάρξει, νομοτελειακά) όπως
και το εύστοχο σχόλιο του Μ.Βουλαρινού , Μην ανησυχείτε, θα ξεχάσουμε. Ξανά.

http://www.athensvoice.gr/politics/4628 ... soyme-xana

Πως θα γίνει να μη ζήσει ξανά ανθρωπος στο τόπο αυτόν (και γενικότερα) τον πανικό του είτε πηδάς σε γκρεμό
είτε καίγεσαι , όπως το έζησε ένα κορίτσι 13 ετών που διάβαζα.