Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...

Δημοψήφισμα 5/7

79
28%
79
28%
54
19%
54
19%
8
3%
8
3%
Άβαταρ μέλους
By axel12p
vasilis 1200101 έγραψε:Δεν μου αρκεί ο ραγιαδισμός, λυπάμαι που τις ευθύνες μου εχω μάθει να τις μεταφέρω μονίμως στους άλλους. Ελπίζω πως ειμαστε κατι πολυ καλυτερο απο αυτο που μας πουλάνε ολοι και που θέλουν να μας κανουν να πιστέψουμε.

Εάν πιστεύεις πως είσαστε κάτι καλύτερο από αυτό που σου πουλάνε όλοι, τότε δεν έχω παρά να σου ευχηθώ καλή επιτυχία στο νέο σας ξεκίνημα. Βέβαια πρακτικά με την δραχμή ξανά προς τα πίσω πηγαίνετε, αλλά τώρα που θα είσαστε ελεύθεροι από τα δεσμά του Ευρώ και περήφανοι με την δραχμή νομίζω πως η Ελληνική οικονομία θα ανθήσει. Έτσι και αλλιώς έχει όλα τα εχέγγυα για να το πετύχει.

Αλίμονο στους κουτόφραγκους που παιδεύονται με το Ευρώ τα κορόιδα :lol:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
italakias έγραψε:
vasilis 1200101 έγραψε:Και ως πολιτική θεση με εκφράζει η Αναρχία)

Φιλικά Βασίλης

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Ενώ όλους εμάς που όλα αυτά τα χρόνια μας εξέφραζαν τα Ελληνικά κόμματα, μπράβο μας!
Άβαταρ μέλους
By j.marr
axel12p έγραψε:
italakias έγραψε:
vasilis 1200101 έγραψε:Και ως πολιτική θεση με εκφράζει η Αναρχία)

Φιλικά Βασίλης

:thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

Ενώ όλους εμάς που όλα αυτά τα χρόνια μας εξέφραζαν τα Ελληνικά κόμματα, μπράβο μας!

Ελπίζω να βλέπεις το οξύμωρο του είμαι αναρχικός και ψηφίζω.
Άβαταρ μέλους
By vasilis 1200101
#131727 @jmarr, ειμαι σιγουρος οτι πρόσεξες πως εχω γράψει οτι δεν ψηφίζω. Ναι αντιλαμβάνομαι το οξύμωρο, ωστόσο ενα δημοψήφισμα εχει μια μικρη διαφορά απο την εκλογή αντιπροσώπων. Εν παση περιπτώσει, ναι κανονικα δεν πρεπει να ψηφίσω, αλλα η θεση μου αν ψηφίσω ειναι η ανωτέρω.

@axel.
Οχι ακριβώς ετσι... :)
Οταν λεω ειμαστε εννοω ολους τους κατοικούντες αυτη την χώρα. Συμμερίζομαι ξεκάθαρα την αγωνία όλων μας, αλλα σε τελική ανάλυση για μενα το οχι ειναι μια ξεκάθαρη απαίτηση για αλλαγη. Η οικονομία αυτη την στιγμη δεν ειναι το μείζων προβλημα ημων, συμπεριλαμβανομένης και της ευρωπαϊκής κοινότητας.
Εν κατακλείδι ευελπιστώ σε κατι καλυτερο μετα απο ολα αυτα που μαθηματικά απλα περιμέναμε να συμβούν.
Άβαταρ μέλους
By Panosss
costas80 έγραψε:Η μετανάστευση φαίνεται καλή ιδέα πλέον. Αλίμονο σε μας που έχουμε οικογένεια και δε μπορούμε να φύγουμε.

"Ο Έλληνας δεν χρειάζεται δουλειά αλλά αξιοπρέπεια".
Λόγια μεγάλου ανδρός.

Αξιοπρέπεια:
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από Panosss και 30 Ιουν 2015, 18:09, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By axel12p
costas80 έγραψε:Η μετανάστευση φαίνεται καλή ιδέα πλέον. Αλίμονο σε μας που έχουμε οικογένεια και δε μπορούμε να φύγουμε.

+1000 Δυστυχώς ισχύει...
Άβαταρ μέλους
By trident1971

Μεινε συντονισμενος, καποιος θα βρεθει να σου πει "μια αποφαση ειναι".
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
vasilis 1200101 έγραψε:@jmarr, ειμαι σιγουρος οτι πρόσεξες πως εχω γράψει οτι δεν ψηφίζω. Ναι αντιλαμβάνομαι το οξύμωρο, ωστόσο ενα δημοψήφισμα εχει μια μικρη διαφορά απο την εκλογή αντιπροσώπων. Εν παση περιπτώσει, ναι κανονικα δεν πρεπει να ψηφίσω, αλλα η θεση μου αν ψηφίσω ειναι η ανωτέρω.

@axel.
Οχι ακριβώς ετσι... :)
Οταν λεω ειμαστε εννοω ολους τους κατοικούντες αυτη την χώρα. Συμμερίζομαι ξεκάθαρα την αγωνία όλων μας, αλλα σε τελική ανάλυση για μενα το οχι ειναι μια ξεκάθαρη απαίτηση για αλλαγη. Η οικονομία αυτη την στιγμη δεν ειναι το μείζων προβλημα ημων, συμπεριλαμβανομένης και της ευρωπαϊκής κοινότητας.

Εν κατακλείδι ευελπιστώ σε κατι καλυτερο μετα απο ολα αυτα που μαθηματικά απλα περιμέναμε να συμβούν.

Σίγουρα η οικονομία δεν είναι πρόβλημα ημών αλλά και υμών, μόνο που με τη δραχμή θα είναι μόνο και όλη δική μας η μαύρη μοίρα μας που κολλάει στον χαρακτήρα μας.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
21 quadra έγραψε:Αν επικρατήσει το ΟΧΙ και πάμε στη δραχμή όταν έρθει η μεγάλη πείνα βλέπω να έχουμε ξανά εμφύλιο.

Kαι ξανά θα ρθουν μετά για βοήθεια. Με το όχι θα πάμε 100χρόνια πίσω σε συνθήκες διαβίωσης και τουλάχιστον μια χαμένη 10ετια μέχρι να στρώσουν τα πράγματα(πάντα με τη βοήθεια των ξένων).
Άβαταρ μέλους
By nass
axel12p έγραψε:

+1000 Δυστυχώς ισχύει...

Δεν ισχύει απαραίτητα, ξέρω πολλές περιπτώσεις, και εντός Forum, που είτε πήραν την οικογένεια μαζί είτε την άφησαν πίσω λίγο (τακτικά πήγαινε-έλα) ή πολύ (λιγότερο τακτικά πήγαινε-έλα).
Άβαταρ μέλους
By 21 quadra
panos2171 έγραψε:
21 quadra έγραψε:Αν επικρατήσει το ΟΧΙ και πάμε στη δραχμή όταν έρθει η μεγάλη πείνα βλέπω να έχουμε ξανά εμφύλιο.

Kαι ξανά θα ρθουν μετά για βοήθεια. Με το όχι θα πάμε 100χρόνια πίσω σε συνθήκες διαβίωσης και τουλάχιστον μια χαμένη 10ετια μέχρι να στρώσουν τα πράγματα(πάντα με τη βοήθεια των ξένων).

Μίμης Πλέσσας, τα ίδια μου διηγούνταν ο πατέρας μου και ο θείος μου που έζησαν την κατοχή στον Πειραιά, ελπίζω τα παιδιά μου να μη ζήσουνε τέτοιες εικόνες που ίσως έρθουν για το πείσμα ολίγων άμυαλων ιδεολόγων ηλιθίων που ζούν στη χώρα του ποτέ - ποτέ.

Γυρίζοντας πίσω και κοιτώντας τα 90 χρόνια της ζωής του, ο Μίμης Πλέσσας αναφέρεται και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την περίοδο της κατοχής, λέγοντας «Θα σου πω κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο. Τη μεγάλη πείνα στην κατοχή την πέρασα, κουβαλώντας με ένα καροτσάκι του λούστρου τα πτώματα που είχαν πεθάνει από αβιταμίνωση. Για κάθε ένα που πήγαινα στους Ιταλούς, δίνανε ένα κομμάτι μαύρη μπομπότα. Γύριζα σπίτι, έπλενα τα χέρια μου, την έκοβα στη μέση και την τρώγαμε με την αδελφή μου. Όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά στο θάνατο, είναι δυνατόν να μην με έχουν επηρεάσει όλα αυτά...;»!
Άβαταρ μέλους
By MONMAN
panos2171 έγραψε:

Kαι ξανά θα ρθουν μετά για βοήθεια. Με το όχι θα πάμε 100χρόνια πίσω σε συνθήκες διαβίωσης ....

Και η ξένη βοήθεια ορίζετε ως το να παίρνεις από τους φτωχούς της πλούσιας χώρας και να τα δίνεις στους πλούσιους της φτωχής χώρας και ....γ@μώ τα κόλπα, να συντηρείς την άρχουσα τάξη (νταβατζίδες, τραπεζίτες ,αντιπροσώπους , μεγαλοεργολάβους, εφοπλιστές, χούντες , δοσίλογους ,ΣΚΑΙ , παπανδρέου, μητσοτάκιδες ,σαμαραδες ,βενιζέλους) και αν κατά τύχη τους προκύψει κάνας Τσε στρέφουν τη κοινή γνώμη εναντίον σου και μένεις και χωρίς τουρίσ... φίλους ήθελα να πω , οι φτωχοί Σλοβάκοι δε θα έρθουν διακοπές φέτος γιατί μας μισούν!!!
Άβαταρ μέλους
By Panosss
21 quadra έγραψε:
panos2171 έγραψε:

Μίμης Πλέσσας, τα ίδια μου διηγούνταν ο πατέρας μου και ο θείος μου που έζησαν την κατοχή στον Πειραιά, ελπίζω τα παιδιά μου να μη ζήσουνε τέτοιες εικόνες που ίσως έρθουν για το πείσμα ολίγων άμυαλων ιδεολόγων ηλιθίων που ζούν στη χώρα του ποτέ - ποτέ.

Γυρίζοντας πίσω και κοιτώντας τα 90 χρόνια της ζωής του, ο Μίμης Πλέσσας αναφέρεται και στα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την περίοδο της κατοχής, λέγοντας «Θα σου πω κάτι που δεν είναι πολύ ευχάριστο. Τη μεγάλη πείνα στην κατοχή την πέρασα, κουβαλώντας με ένα καροτσάκι του λούστρου τα πτώματα που είχαν πεθάνει από αβιταμίνωση. Για κάθε ένα που πήγαινα στους Ιταλούς, δίνανε ένα κομμάτι μαύρη μπομπότα. Γύριζα σπίτι, έπλενα τα χέρια μου, την έκοβα στη μέση και την τρώγαμε με την αδελφή μου. Όταν έχεις φτάσει τόσο κοντά στο θάνατο, είναι δυνατόν να μην με έχουν επηρεάσει όλα αυτά...;»!

Quadra ποιοι είναι οι "άμυαλοι ιδεολόγοι ηλίθιοι ';