Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
BASSstarlet έγραψε::lol:
Όχι βέβαια.
Ρωτάω σε περίπτωση που χαλάσει η μπαταρία.
Αλλά είδα στο βίντεο, πως έχει ενσωματωμένο κύκλωμα προστασίας, οπότε κάνει δύσκολη την αλλαγή της.

Πάντως είναι ενδιαφέρουσα συσκευή, και μάλλον θα τη «χτυπήσω».

Το κύκλωμα προστασίας λογικά είναι για το cell balancing κατα τη φόρτιση.

Όλα τα έτοιμα battery packs έχουν τέτοια κυκλώματα ενσωματωμένα, δέν χρειάζεται να το βγάλεις απο το παλιό και να το βάλεις στο καινούριο.
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#108696 Το balancing γίνεται απο το φορτιστή όταν υπάρχει το έξτρα καλωδιάκι.

Μπορεί όμως να γίνει και balancing (όχι τόσο αποτελεσματικό) πάνω στην ίδια τη μπαταρία και το pack να έχει μόνο ένα ζεύγος καλωδίων. Δέν ξέρω ποιά μέθοδο χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο για balancing, λόγω χαμηλού κόστους πιστεύω το δεύτερο.
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#108715 Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με "κανονικά" μοντέλα, η Revell έχει τα σχετικά υψηλά standards που θυμάμαι από το '80, ή τα μοντέλα της είναι ότι να'ναι ? (από λεπτομέρεια, fitment, ευκολία κοπής κλπ). Γενικά διαβάζω καλά reviews, ειδικά στο Amazon από όπου θα τα τσιμπήσω, καθότι το γερμανικό shop της δεν στέλνει Ελλάδα.

Επίσης, μπας και έχει κανένας σας προσωπική εμπειρία με τα EasyKits ? Είναι όντως για 5-6 ετών που λένε ? Γιατί κάπου διάβασα σε review ότι ακόμα και 10χρονα δυσκολεύονται...
Άβαταρ μέλους
By fubar.gr
#109181 Το power bank τελικά έχει τρία στοιχεία 4000mAh, 40C

Επειδή είναι σε σειρά η συνολική χωρητηκότητα είναι επίσης 4000mAh. Το νούμερο αυτό είναι μή ευκαταφρόνητο, αλλά καμία σχέση με το 16800 που ισχυρίζεται.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#110424 Με γεια!
Θέλω να αγοράσω starterbox. Φτάνουν όλα τη ροδέλα του κινητήρα; Ταιριάζουν σε κάθε αυτοκίνητο; Τί προτείνετε;

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#110492 Οκ! Εγώ μετά από έρευνα κατέληξα σε αυτό : robitronic με 2 μοτέρ 755. Αυτό που έβαλες δεν το βρήκα βέβαια.
Θα περιμένω εντυπώσεις σου τότε...

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.vi ... 1028049917

Η άλλη ερώτηση είναι η εξής. Αντί για 2 μπαταρίες 7,2 v nimh, μπορώ να συνδέσω μία 4s lipo? στο robitronic δεν το αναφέρει στα διάφορα Sites. Το διάβασα σε μερικά άλλα startboxes. Tα Volts θα είναι τα ίδια έν τέλει.

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By BASSstarlet
#110500 http://www.ebay.co.uk/itm/230945691984? ... EBIDX%3AIT

Και 'γω μια 4σελη θα συνδέσω, και καλώδια για την μπαταρία του αυτοκινήτου.
Ίσως και την μπουζόπιπα που δέχεται τάση από 6 ως 24volt.
Κάτσε να το πάρω στα χέρια μου, να δω τι και πως...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#110548 Στο Site της robitronic αναφέρει πως μπορούν να συνδεθούν 2 2s lipo. Λογικά θα είναι σε σειρά. Άρα κ μία 4s θα είναι οκ.

http://shop.robitronic.com/en/Accessori ... dized.html

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#111092 Τελικά τα παρήγγειλα όλα όσα ήθελα από τη Revell, δεν είδα και κάποια αρνητική απάντηση εδώ μέσα, άρα υπέθεσα ότι είναι ΟΚ.

Το πρώτο ήρθε κιόλας

Εικόνα

Μεγάλο κουτί, όλα ΟΚ, το τελικό μοντέλο είναι τερατώδες και με πολύ λεπτομέρεια, πάω να πάρω χρώματα και κόλλες και ξεκινάω :metalo:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#111138 Ωραίος! Η revell είναι από τις καλές εταιρίες. Μια χαρά

Αν ασχοληθείς σοβαρά δες κ για αερογράφο. Κάνει θαύματα σε σχέση με το πινέλο.

Sent from space >