)
Να γεφύρια 100 ετών που "δεν είχαμε" και που δεν έχουν πέσει ακόμα:

Να και το γεφύρι που έπεσε:
)

nass έγραψε:seismic έγραψε:nass έγραψε::slap:nass έγραψε:Ποιό είναι το τελευταίο "έργο δισεκατομμυρίων όπως γέφυρες, φράγματα κ.λ.π" που καταστράφηκε από σεισμό στην Ελλάδα ?
Αυτά δεν σου φτάνουν? http://www.makeleio.gr/?p=211563
Σαφής ερώτηση για γέφυρες και φράγματα, άλλ' αντ΄ άλλων απάντηση με λίστα σεισμών και αριθμό σπιτιών.
Πες ότι δεν ξέρεις, να τελειώνουμε. Δεν είναι κακό να μην ξέρεις, κακό είναι να μην το παραδέχεσαι.
Στο μεταξύ και γέφυρε είχαμε και φράγματα ήδη από τον 19ο αιώνα, όποιος πάει μια βόλτα με το τρένο σε Στερεά και Πελοπόννησο τις γέφυρες τις βλέπει αμέσως, όσο για τα φράγματα, γεμάτη η Ελλάδα.
nass έγραψε:Θα απαντήσεις καμιά φορά στην απλή μου ερώτηση ή θέλεις να στην ξαναεπαναλάβω ?
Για το γεφύρι: πες "έκανα λάθος" και θα σου πω πως το λέγανε.
(Δίπλα ? ΟΚ αν "δίπλα" σημαίνει "στο ίδιο ποτάμι, καμιά 40αριά χιλιόμετρα απόσταση")
seismic έγραψε:nass έγραψε:Θα απαντήσεις καμιά φορά στην απλή μου ερώτηση ή θέλεις να στην ξαναεπαναλάβω ?
(Δίπλα ? ΟΚ αν "δίπλα" σημαίνει "στο ίδιο ποτάμι, καμιά 40αριά χιλιόμετρα απόσταση")
Ναι έκανα λάθος. Δεν είναι η Μαρία είναι η Κατίνα!
Αλλά ο ΕΑΚ είναι ένα μεγάλο λάθος που βάζετε την υπογραφή σας.
Αυτό το απέδειξα.
bill33 έγραψε:seismic έγραψε:nass έγραψε:Θα απαντήσεις καμιά φορά στην απλή μου ερώτηση ή θέλεις να στην ξαναεπαναλάβω ?
Ναι έκανα λάθος. Δεν είναι η Μαρία είναι η Κατίνα!
Αλλά ο ΕΑΚ είναι ένα μεγάλο λάθος που βάζετε την υπογραφή σας.
Αυτό το απέδειξα.
Κολοκύθια απεδειξες,απο ρόμπο σε ρόμπα πας και δεν το καταλαβαίνεις.
Αφου δεν εκανες την πατέντα για την Ελλάδα γιατί μας παιδεύεις;Τόσα δις ξενα φορα υπάρχουν,γιατί δεν ποστάρεις εκεί;
nass έγραψε:Α μπράβο. Γεφύρι της Πλάκας.
Απάντησε τώρα και για τα γεφύρια που έχουν πέσει (από σεισμό, ε ? όχι από πλημμύρα... που θα προστάτευε η περίφημη πατέντα σου ΚΑΙ από αυτό... σε λιθόκτιστο γεφύρι...)
Εγώ την υπογραφή μου προσέχω που τη βάζω και δεν έχω καμία σχέση με ΕΑΚ και πολιτικούς μηχανικούς (ΟΚ είχα μια γκόμενα κάποτε, δεν πιάνεται φαντάζομαι) -αλλά για να το λες, δεν μπορεί, κάποιο συμφέρον θα 'χω και σε κάποιο λόμπι θα ανήκω.
Αντε να δούμε τι θα σου πουν στην Ιαπωνία
(Που 'σαι, και στην Καλιφόρνια έχουν πέσει γέφυρες από σεισμούς, αν σου πέφτει ζόρικη η Ιαπωνία)
seismic έγραψε:Khalid M. Mosalam έγραψε:I will be glad to work with you on such tests to prove the concept.
seismic έγραψε:Αυτό το απέδειξα.
bill33 έγραψε:Ανοιξα το πρώτο!
Ο μονος που σου απαντάει στα σοβαρά λεει This sounds like a technique we have been using for decades to improve the seismic resistance of concrete dams, Post-tensioned steel anchors are standard practice in this application and have been for decades.
Ολοι οι άλλοι σε υπονομεύουν με το When I saw the title my brain read this as my anti semitic systems![]()
Γουστάρω που έβαλες και ποστ στα ελληνικά για να τους μπερδέψεις παραπάνω!!!
Αλλιώς τα ίδια και τα ιδια ,copy paste και αγιος ο Θεός!
Τον είχαμε χάσει τον κύριο Χαλίντ!!

g47 έγραψε:Στο ξαναλεω, δωσμου αδεια πολεοδομιας και παιρνω το πρωτο για Ιο.
Ολα τα αλλα ειναι θεωριες, δεν με ενδιαφερουν ευρωκωδικες, τα εχεις καταστησει ανεπαρκη με τη βιδαρα σου.
Διαβασα και τα ξενογλωσσα λινκς και αναθεωρησα.

Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]