- 27 Αύγ 2015, 12:23
Anonymous Founder έγραψε:Από το σχολείο παντρευέστε εσείς εκεί πάνω;
Εννοούσα γενικά όταν θέλουμε/αμε να κάνουμε δώρο...

Γιορτές, κτλ... Από την παρέα μου αυτοί που παντρεύτηκαν πρώτοι το έκαναν στα 26 τους...
Και έχω αρκετές παρέες από το σχολείο ακόμα!
JasonLouk έγραψε:Το να ρωτάς άμεσα τον εορταζοντα για δώρο ποτέ δεν μαρεσε. Συζήτηση με την υπόλοιπη παρέα, καλύτερο φίλο για το τι θα πάρει ο καθένας και τι ξέρει να έχει ανάγκη ναι.
< >
Γιατί ρε 'συ;;;; Εγώ το βρίσκω λογικό και το προτιμώ χίλιες φορές να με ρωτάνε αν είναι να μου πάρουν δώρο, από το να μου πάρουν κάτι που μπορεί να μην μ' αρέσει ή και να πρέπει να το γυρίσω... Η λεπτομέρεια που σκοτώνει: Τα βάζα / φρουτιέρες από το γάμο που μας φέρανε... Όσα δεν μπορέσαμε ν' αλλάξουμε βρίσκονται ακόμα (8 χρόνια μετά) αποθηκευμένα ... κάπου... ιδέα δεν έχω που... Παρόλο που είχαμε βάλει λογ/μο τράπεζας στα προσκλητήρια κάποιοι (και κάποιοι νέοι κιόλας) προτίμησαν να μας πάρουν κάτι τελείως άχρηστο που εν τέλει ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε και μας δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα... Εκτιμώ την κίνησή τους, αλλά αν ντε και καλά ήθελαν να πάρουν δώρο, θα το εκτιμούσα περισσότερο να μας ρωτούσανε...
Anonymous Founder έγραψε:D-jet, αυτό με το ρίσκο και το σύνδρομο Down δεν το κατάλαβα. Απ' όσο γνωρίζω, η συγκεκριμένη ανωμαλία είναι από τις λίγες που ανιχνεύονται. Πώς ακριβώς έγινε;

Όχι με 100% βεβαιότητα... Υπάρχουν (λίγες) περιπτώσεις που πέφτει έξω η διάγνωση. Κάποιος γυναικολόγος μας είπε για κάτι περισσότερο από 95% πιθανότητα να ανιχνευτεί εγκαίρως...
Αλλά άντε και το βρήκε η διάγνωση... Τι κάνεις;;; Δύσκολη απόφαση...
BTW... προχθές έκλεισα 8 χρόνια παντρεμένος...

Και έχω 7 χρονών κόρη...

Πότε πέρασαν ρε γμτ τόσα χρόνια;;;;;
Then:
Peugeot 206 1.6 110ps
Citroen C4 Picasso 1,8
MWB 320i Ε90
Now:
Audi A3 1,6 FSI =>