Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By The Ace
#152060 Καλά ρε συ, δεν είπαμε να φτάσουμε μέχρι τις διαθήκες μας :lol: Μιλάω για "άμεσα" έσοδα/έξοδα, δηλαδή αυτά που αφορούν το γάμο, τη δεξίωση και τα όποια σχετικά πάρε-δώσε πριν και μετά. Αν δεν έχεις εξαιρετικά τσίπηδες συγγενείς και φίλους, τότε με προσεκτική διαχείριση, και φυσικά πάντα μέσα στα πλαίσια του λογικού και εφικτού (π.χ. όχι περιστέρια, όχι σαμπάνιες των 15Κ ευρώ κλπ), η σούμα βγαίνει σχεδόν πάντα θετική για το ζευγάρι.

Και αυτό αναδύεται και από τα βάθη των αιώνων, καθώς όλο αυτό το πανηγύρι γινόταν για να "δώσουμε μια καλή αρχή στα παιδιά", εννοώντας οικονομική -κυρίως- βοήθεια.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Anonymous Founder έγραψε:Από το σχολείο παντρευέστε εσείς εκεί πάνω;

Εννοούσα γενικά όταν θέλουμε/αμε να κάνουμε δώρο... :rtfm: :tomato: :lol: Γιορτές, κτλ... Από την παρέα μου αυτοί που παντρεύτηκαν πρώτοι το έκαναν στα 26 τους...

Και έχω αρκετές παρέες από το σχολείο ακόμα! :rtfm:

JasonLouk έγραψε:Το να ρωτάς άμεσα τον εορταζοντα για δώρο ποτέ δεν μαρεσε. Συζήτηση με την υπόλοιπη παρέα, καλύτερο φίλο για το τι θα πάρει ο καθένας και τι ξέρει να έχει ανάγκη ναι.

< >

Γιατί ρε 'συ;;;; Εγώ το βρίσκω λογικό και το προτιμώ χίλιες φορές να με ρωτάνε αν είναι να μου πάρουν δώρο, από το να μου πάρουν κάτι που μπορεί να μην μ' αρέσει ή και να πρέπει να το γυρίσω... Η λεπτομέρεια που σκοτώνει: Τα βάζα / φρουτιέρες από το γάμο που μας φέρανε... Όσα δεν μπορέσαμε ν' αλλάξουμε βρίσκονται ακόμα (8 χρόνια μετά) αποθηκευμένα ... κάπου... ιδέα δεν έχω που... Παρόλο που είχαμε βάλει λογ/μο τράπεζας στα προσκλητήρια κάποιοι (και κάποιοι νέοι κιόλας) προτίμησαν να μας πάρουν κάτι τελείως άχρηστο που εν τέλει ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε και μας δημιούργησε μεγαλύτερο πρόβλημα... Εκτιμώ την κίνησή τους, αλλά αν ντε και καλά ήθελαν να πάρουν δώρο, θα το εκτιμούσα περισσότερο να μας ρωτούσανε... :rtfm:

Anonymous Founder έγραψε:D-jet, αυτό με το ρίσκο και το σύνδρομο Down δεν το κατάλαβα. Απ' όσο γνωρίζω, η συγκεκριμένη ανωμαλία είναι από τις λίγες που ανιχνεύονται. Πώς ακριβώς έγινε;
:s_omg

Όχι με 100% βεβαιότητα... Υπάρχουν (λίγες) περιπτώσεις που πέφτει έξω η διάγνωση. Κάποιος γυναικολόγος μας είπε για κάτι περισσότερο από 95% πιθανότητα να ανιχνευτεί εγκαίρως... :hmmm:

Αλλά άντε και το βρήκε η διάγνωση... Τι κάνεις;;; Δύσκολη απόφαση... :(

BTW... προχθές έκλεισα 8 χρόνια παντρεμένος... :omg: :help: :lipsealed: Και έχω 7 χρονών κόρη... :omg: Πότε πέρασαν ρε γμτ τόσα χρόνια;;;;; :dizzy:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#152525 Τα posts σχετικά με σύνδρομο down, κυστική ίνωση και λοιπές γενετικές παθήσεις μεταφέρθηκαν εδω
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#153454 Εδώ κ 1 εβδομάδα έχω αρχίσει να μπαίνω στο κλίμα σιγά σιγά...

Για πείτε καμιά ιδέα για τραγούδι εισόδου κ πρώτου χορού? Τραγούδι εισόδου θα είναι μάλλον 99,9% το αγαπημένο μας

Τραγούδι χωρού ακόμη το έχουμε ανοιχτό... Εμένα μου αρέσει πολύ το σε κάποια ακουστική version... αλλά κάπου κολλά το νόημα των στίχων του...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Anonymous Founder έγραψε:Χατζηγιάννη μην παίξετε και τα άλλα τα βρίσκουμε...

πωωωωωωωωωω, αυτος έχει μια κομματάρα, το πάρτυ, αλλά δεν κάνει, παραείναι κλαψιάρικο...

Τις τελευταίες μέρες είναι η :inlove: με την κουμπάρα κ μια κολλητή στην Ίμπιζα κ εγώ έχω βάλει να παίζει ολο το ΣΚ το εξής:

Αν είναι κανένας Βέρτης Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα θα πάω να του δώσω ό,τι θέλει για να το ακούσω αυτό live... πρώτη φορά στη ζωή μου θέλω να πάω στα μπουζούκια... :lol:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#153463 DIes Irae , Symphonie Fantastique, Εκτωρας Μπερλιοζιος. :s_yes

Στα ντεκς ο Λεοναρδιος Μπερνστανιος. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
PeterPan έγραψε:

πωωωωωωωωωω, αυτος έχει μια κομματάρα, το πάρτυ, αλλά δεν κάνει, παραείναι κλαψιάρικο...

Τις τελευταίες μέρες είναι η :inlove: με την κουμπάρα κ μια κολλητή στην Ίμπιζα κ εγώ έχω βάλει να παίζει ολο το ΣΚ το εξής:

Αν είναι κανένας Βέρτης Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα θα πάω να του δώσω ό,τι θέλει για να το ακούσω αυτό live... πρώτη φορά στη ζωή μου θέλω να πάω στα μπουζούκια...

Η κομματάρα δεν είναι καθόλου δικιά του. Είναι του Kiki Lesendric σε ποίηση Λίνας Νικολακοπούλου και το είπε πρώτος ο Μανώλης Μητσιάς.
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
g8777 έγραψε:DIes Irae , Symphonie Fantastique, Εκτωρας Μπερλιοζιος. :s_yes

Στα ντεκς ο Λεοναρδιος Μπερνστανιος. :rtfm:

τί είναι αυτό ? :lol:
το μόνο πρόβλημα με αυτό είναι πως δεν προλαβαίνω να μάθω τη χορογραφία σε 1 εβδομάδα... θέλει 6μηνο κ πάνω... :lol:
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Anonymous Founder έγραψε:
PeterPan έγραψε:

Αν είναι κανένας Βέρτης Θεσσαλονίκη την άλλη εβδομάδα θα πάω να του δώσω ό,τι θέλει για να το ακούσω αυτό live... πρώτη φορά στη ζωή μου θέλω να πάω στα μπουζούκια...

Η κομματάρα δεν είναι καθόλου δικιά του. Είναι του Kiki Lesendric σε ποίηση Λίνας Νικολακοπούλου και το είπε πρώτος ο Μανώλης Μητσιάς.

κοίτα να δεις που νόμιζα ότι ο μητσιάς το πήρε κ το τραγούδησε καλύτερα από τον Χατζηγιάννη :lol: Τώρα λύθηκε ένας μεγάλος μύθος... :lol:
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#153474 Αυτό θα σήμαινε πως ο Χατζηγιάννης θα είχε την δυνατότητα να γράψει ωραία τραγούδια, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβαίνει, καθότι ατάλαντος σαν τενεκές.
Άβαταρ μέλους
By trident1971
Anonymous Founder έγραψε:Αυτό θα σήμαινε πως ο Χατζηγιάννης θα είχε την δυνατότητα να γράψει ωραία τραγούδια, κάτι που δεν θα μπορούσε να συμβαίνει, καθότι ατάλαντος σαν τενεκές.

Says who? οι εντεχνοι?
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#153489 Αυτό να χορέψετε

Άβαταρ μέλους
By PeterPan
Giuseppe Busso έγραψε:Αυτό να χορέψετε

είναι λίγο παραπάνω νταβαντούρικο απ' ότι πρέπει για να χορέψεις... :hmmm:

άλλη υποψηφιότητα είναι το εξής, αλλά κ αυτό είναι λίγο νταβαντούρικο, δλδ όχι τόσο acoustic όσο θα έπρεπε...

δυνατά παίζει κ το εξής:

πάντως θα είναι ευκαιρία να βρεθώ μαζί με όσους έκανα παρέα τόσα χρόνια κ για λόγους απόστασης χαθήκαμε... θα γνωρίσω τον αρραβωνιαστικό της ξαδέρφης, θα ανεβεί το σόι από την Αθήνα, θα κατεβεί το σόι από Δράμα, κτλ... τώρα έχω αρχίσει κ μπαίνω στο νόημα... θα γνωρίσω κ λίγο το σόι της :inlove: φίλοι θα είναι αρκετοί... από σόι κάλεσα μόνο με όσους μιλώ συχνά... σύνολο καμιά 170-200 άτομα... μέχρι 220 έπαιρνε κιόλας ο χώρος που κάνω το πάρτυ...

άντε ρε π%στη μου, ακόμη 5 μέρες δουλειά :lol:
Τελευταία επεξεργασία από PeterPan και 30 Αύγ 2015, 22:48, έχει επεξεργασθεί 2 φορά/ες συνολικά