Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
Chris έγραψε:Μην τα ανοίξεις μικ!

< using some app

:lol: Δεν το λέω για αυτό, δεν φαίνεται και σε άλλους λάθος η προηγούμενη σελίδα;
Άβαταρ μέλους
By bill33
mikeerfol έγραψε:
Chris έγραψε:Μην τα ανοίξεις μικ!

< using some app

:lol: Δεν το λέω για αυτό, δεν φαίνεται και σε άλλους λάθος η προηγούμενη σελίδα;

The show must go on!!! :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#22519 Ρε παιδιά τι σημασία έχει αν το ήθελε ή όχι ->
το παιδί? Και να μην ήθελε να κάνει παιδί, δε σημαίνει ότι όταν γίνει το απευκταίο :shifty: θα το παρατήσει. Άλλο το ένα άλλο το άλλο.
Και τώρα που λέτε για τα στοιχεία που είχε η μπατσίνα. Τι ακριβώς στοιχεία είχε; Το ότι δεν είχε πέσει η κορνίζα από το τζάκι κατα τη διάρκεια της απαγωγής;
Υπήρχε βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού με την τρελή με ματωμένο κομπινεζόν και το σχοινί στο πόδι. Σημάδια βιασμού και σπέρματος. Αντίο ζωή.
Ακόμα και την πραγματική ιστορία να έλεγε ο Μπεν με την αστυνόμο δεν μπορούσαν να την στηρίξουν.
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#22607 Dracula untold
- Ποσό τζελ μαλλιών βάζει σουλτάνος κάθε πρωί;
- Τι γυρεύει ο Τζακ Σπαροου στην Τρανσυλβανία;

Για να αράξεις ένα δίωρο στο σπίτι καλή είναι, για σινεμά μπα...
Άβαταρ μέλους
By elvet
#22627 Μου άρεσε το boyhood. Πήγα αρκετά διστακτικός περιμένοντας ένα επίπεδο ντοκυμαντέρ, αλλά τελικά μου άρεσε και η ιδέα, αλλά και η εκτέλεση.
Άβαταρ μέλους
By JarnoT
GTI_ έγραψε:
Ως προς τον Άφλεκ μια χαρά πειστικό είναι. Εδώ δεν έφευγε νωρίτερα που υποτίθεται ότι είχε και καθαρό μυαλό, θα την παρατούσε έτσι σαστισμένος που ήταν όταν την ξαναείδε μπροστά του να στάζει αίμα και με τα μάτια να γυαλίζουν. :lol:

Το παιδί το ανέφερε στην αδερφή του προκειμένου να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απόφασή του να συνεχίσει να συμβιώνει με την σάικο.

Σήμερα την είδα. Συμφωνώ με τα παραπάνω. Άλλωστε δεν είμαστε καν σίγουροι ότι
υπάρχει πράγματι παιδί. Επειδή είδαμε ένα + ?

Τυπική ταινία Φίντσερ ως προς τα πολυεπίπεδα προφίλ των χαρακτήρων και το άβολο τέλος.
Δεν ξέρω αν είμαστε τόσο επηρεασμένοι από τις σειρές που βλέπουμε ή πράγματι έχει αλλάξει το σκηνικό, πάντως όλο και περισσότερες ταινίες μοιάζουν να "στριμώχνονται" στην τυπική διάρκεια των +-2 ωρών. Νιώθω ότι κάποιος βιαζότανε να μου δώσει μια πλούσια ιστορία συμπιεσμένη σε 2+ ώρες, με αναγκαστικά χασίματα, ερωτηματικά, κενά. Δε σας φαίνεται ότι μια μίνι σειρά 6 επεισοδίων θα απογείωναν το σενάριο, τις ερμηνείες, ότι θα έδεναν καλύτερα την ιστορία; Ίσως πάλι να είναι μόνο δική μου η αίσθηση αυτή.
Άβαταρ μέλους
By Vasilakis
Focusman91 έγραψε:Equalizer. Εξαιρετικη Αμερικανια. Περασε πολυ ομορφα το Παρασκευοβραδο! :metalo:

Με το ζορι δεν :sleep: :sleep:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
#24665 170Hz
http://www.imdb.com/title/tt1825636/

Μια ιστορία αγάπης + δράματος 2 νεαρών κωφάλαλων. Μου άρεσε.

(και η πρωταγωνίστρια :inlove: )
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#24703 Δημητρη δεν καταλαβα..επειδη ηδη το εχω φορτωσει στο φλασακι το 7500..!!
Οπως επισης οτι κατεβασα ενα ακομα ωραιο θριλερακι για την παρασκευη (γμτ μου διαφευγει ο τιτλος τωρα)

Αν και ξεκιναει η Νικολουλη την Παρασκευη!!!! :s_yes
Άβαταρ μέλους
By royal_airness
#24714 Είδα κι εγώ το Gone Girl εχθές στα Odeon Συγγρου.

2.5 ώρες ταινία ...

Ευτυχώς που με κάθε εισιτήριο έχεις δικαίωμα να πάρεις στην τιμή του μεγάλου ποπκορν και 2 αναψυκτικά δώρο. Μερικά νάτσος, αρκετά ποπκορν και 2 κοκακόλες αργότερα, θα πω απλά πως δεν μετάνιωσα που δεν περίμενα να την κατεβάσω. Το άξιζε το εισιτήριο, οχι 100% αλλά το άξιζε. Δεν νομίζω να κάτσω να την ξαναδώ ...

Emily Ratajkowski, σταθερή αξία, έπρεπε να παίξει περισσότερο. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
royal_airness έγραψε:Είδα κι εγώ το Gone Girl εχθές στα Odeon Συγγρου.

Emily Ratajkowski, σταθερή αξία, έπρεπε να παίξει περισσότερο. :shifty:

Look for fap :shifty:

Geo f1 έγραψε:Δημητρη δεν καταλαβα..επειδη ηδη το εχω φορτωσει στο φλασακι το 7500..!!

Δες το, παρέα με Σπάικ αγκαλιά :rtfm: :iconcool: