Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Dimsabas έγραψε:Είναι τέτοιος ο φασισμός των καπνιστών (και δευτερευόντως των "φιλόζωων", αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία), που ο Κασιδιάρης ωχριά μπροστά τους. Το καταλαβαίνεις διαβάζοντας όσα γράφουν παραπάνω.
Όταν τα διάβασα για πρώτη φορά, απόρησα. Μετά όμως σκέφτηκα ότι αν μπορούσαν να σκεφτούν λογικά και φιλότιμα (ιδίως το δεύτερο), τότε δε θα είχαν αυτή την αισχρή φασιστική συμπεριφορά τόσα χρόνια. Οπότε τους δικαιολόγησα.

ΥΓ. Ε Εδώ βέβαια θα διαμαρτυρηθούν πολλοί και θα πουν ότι είναι άδικο οι απόψεις του Ιταλάκια, του HF και 1-2 ακόμα να χαρακτηρίζουν το σύνολο. Ορθόν.

Ποια ακριβώς άποψή μου σε ενόχλησε;
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:
bill33 έγραψε:
italakias έγραψε:....
Παντως εμεις οι καπνιστες σεβομαστε τον νομο σε σημεια οπως τα νοσοκομεια,οι δημοσιες υπηρεσιες ,τα ΜΜΜ.
Ακομη και αυτους που δεν καπνιζουν ,κοιταμε οσο γινεται να μην τους ενοχλουμαι οταν καθονται διπλα μας.
Γιαυτο καλο θα ειναι να σκεφτητε,μηπως αυτο ο νομος εχει καποια προβληματακια που πρεπει να διορθωθουν ωστε να μεινουν και οι δυο πλευρες ικανοποιημενες;

Εκεί γιατί τον σέβεσαι τον νόμο και αλλού όχι;Γιατί εκεί κοιτάς να μην τους ενοχλείς όταν κάθονται δίπλα σου;

Απο την στιγμη που δεν καπνιζουν οι υπολοιποι,το ιδιο κανω κι εγω.
Αλλα σαυτα τα μερη δεν παω για διασκεδαση,παω υποχρεωτικα οπως καταλαβαινεις.
Ενω αν μου απαγορευθει το καπνισμα σε μερη οπου παω για διασκεδαση,απλα δεν προκειται να ξαναπατησω το ποδι μου.

Ο αλλος που επίσης παει για διασκεδαση γιατί να αναπνεει τον καπνό;
Άβαταρ μέλους
By Zorz
bill33 έγραψε:Ο αλλος που επίσης παει για διασκεδαση γιατί να αναπνεει τον καπνό;

Γιατί είναι φασισμός να καταδυναστεύεται το ανθρώπινο δικαίωμα του ιταλάκια να καπνίζει όπου και όποτε θέλει. :protest:
Άβαταρ μέλους
By Y.V
Anonymous Founder έγραψε:
Dimsabas έγραψε:Είναι τέτοιος ο φασισμός των καπνιστών (και δευτερευόντως των "φιλόζωων", αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία), που ο Κασιδιάρης ωχριά μπροστά τους. Το καταλαβαίνεις διαβάζοντας όσα γράφουν παραπάνω.
Όταν τα διάβασα για πρώτη φορά, απόρησα. Μετά όμως σκέφτηκα ότι αν μπορούσαν να σκεφτούν λογικά και φιλότιμα (ιδίως το δεύτερο), τότε δε θα είχαν αυτή την αισχρή φασιστική συμπεριφορά τόσα χρόνια. Οπότε τους δικαιολόγησα.

ΥΓ. Ε Εδώ βέβαια θα διαμαρτυρηθούν πολλοί και θα πουν ότι είναι άδικο οι απόψεις του Ιταλάκια, του HF και 1-2 ακόμα να χαρακτηρίζουν το σύνολο. Ορθόν.

To ότι δεν παθαίνει κάποιος κάτι αν μυρίσει λίγο καπνό!
Διότι έτσι καταρρίπτονται οι αντιδράσεις των φανατικών και τους κάνει να μοιάζουν με γεροντοκόρες που επειδή δεν τον «δοκίμασαν» ποτέ, είναι φανατικές πουριτανές όταν βλεπουν άλλες να τον χαίρονται... :lol:
Άβαταρ μέλους
By italakias
#31268 Α δλδ οι καπνιστες να κανουμε παραχωρησεις για τους μη καπνιστες σε νοσοκομεια,δημοσιες υπηρεσιες κτλ ,οι μη καπνιστες να μην κανουν κατι για εμας τους καπνιστες.
Αυτο λεγεται γαιδουρια και πλεονεξια. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By italakias
Zorz έγραψε:
bill33 έγραψε:Ο αλλος που επίσης παει για διασκεδαση γιατί να αναπνεει τον καπνό;

Γιατί είναι φασισμός να καταδυναστεύεται το ανθρώπινο δικαίωμα του ιταλάκια να καπνίζει όπου και όποτε θέλει. :protest:

Ζορζινο μου :inlove: το οποτε και οπου θελει ,ειναι δικο σου ,εγω δεν ειπα τιποτε τετοιο.
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
#31272 όμορφα τα λέτε όλοι σας και οι μεν και οι δεν . Για την ιστορία Είμαι καπνιστής και θεωρώ τον εαυτό μου μλκ που δεν μπορώ να απαλλαγώ.Στο θέμα μας τώρα ...Στην Ευρώπη που εφαρμόζεται ο νόμος βγαίνω έξω και καπνίζω.Στην Ελλάδα δεν το κάνω διότι δεν τηρείται.Ο νόμος. Απλά και κατανοητά. Και έρχομαι στους αντικαπνιστες που με τόσο πυγμή τα βάζουν με τους καπνιστές. Και ρωτάω για παράδειγμα.Στο δρόμο τηρείτε τα όρια ταχύτητας? Γιατί θεωρώ ότι όσο κινδυνεύετε εσείς από τον καπνό μου τόσο κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα στο δρόμο από αυτούς που τρέχουν πάνω από το επιτρεπόμενο.
θέλετε και άλλο παράδειγμα? Όταν βγαίνετε για ποτό και πάνω στο κέφι πίνετε κάνα ποτάκι παραπάνω ,αφήνετε το αμάξι σας και περνετε ταξί για την. Επιστροφή? Η λέτε έλα μωρέ 3 ποτακια ήπια μια χαρά οδηγαω? και όποιον πάρει ο χάρος ?
προτού λοιπόν με τόσο μένος κατηγορησετε τον καπνιστή Κάντε πρώτα μια αυτοκριτική και μετά το ξανασυζηταμε.

< with smoke signals
Άβαταρ μέλους
By bill33
bujinkan έγραψε:θέλετε και άλλο παράδειγμα? Όταν βγαίνετε για ποτό και πάνω στο κέφι πίνετε κάνα ποτάκι παραπάνω ,αφήνετε το αμάξι σας και περνετε ταξί για την. Επιστροφή? Η λέτε έλα μωρέ 3 ποτακια ήπια μια χαρά οδηγαω? και όποιον πάρει ο χάρος ?
προτού λοιπόν με τόσο μένος κατηγορησετε τον καπνιστή Κάντε πρώτα μια αυτοκριτική και μετά το ξανασυζηταμε.

< with smoke signals

Ο ιταλακιας εδω ειναι θα σου απαντησει. :s_smile
Άβαταρ μέλους
By bujinkan
bill33 έγραψε:
bujinkan έγραψε:θέλετε και άλλο παράδειγμα? Όταν βγαίνετε για ποτό και πάνω στο κέφι πίνετε κάνα ποτάκι παραπάνω ,αφήνετε το αμάξι σας και περνετε ταξί για την. Επιστροφή? Η λέτε έλα μωρέ 3 ποτακια ήπια μια χαρά οδηγαω? και όποιον πάρει ο χάρος ?

< with smoke signals

Εσύ γιατί δεν απαντάς?

< with smoke signals
Άβαταρ μέλους
By italakias
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:

< with smoke signals

Εσύ γιατί δεν απαντάς?

< with smoke signals

Ο μπιλλυ οταν δεν μπορει να απαντησει,απανταει με ερωτηση.
Άβαταρ μέλους
By bill33
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:

< with smoke signals

Εσύ γιατί δεν απαντάς?

< with smoke signals

Γιατί εχει την ικανοτητα να ξέρει να οδηγεί ανεξαρτητα του ποσο εχει πιει καθως είναι μαστερ ζεν.Εγω επειδη δεν την έχω προτιμω να μην πίνω εκτός σπιτιού,άλλωστε δεν μου αρέσει το αλκοόλ,αντε κανα κρασακι με το φαγητό.
Ξενερωτος κλπ το ξέρω αλλά εσύ ρώτησες. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By JBT
bujinkan έγραψε:όμορφα τα λέτε όλοι σας και οι μεν και οι δεν . Για την ιστορία Είμαι καπνιστής και θεωρώ τον εαυτό μου μλκ που δεν μπορώ να απαλλαγώ.Στο θέμα μας τώρα ...Στην Ευρώπη που εφαρμόζεται ο νόμος βγαίνω έξω και καπνίζω.Στην Ελλάδα δεν το κάνω διότι δεν τηρείται.Ο νόμος. Απλά και κατανοητά. Και έρχομαι στους αντικαπνιστες που με τόσο πυγμή τα βάζουν με τους καπνιστές. Και ρωτάω για παράδειγμα.Στο δρόμο τηρείτε τα όρια ταχύτητας? Γιατί θεωρώ ότι όσο κινδυνεύετε εσείς από τον καπνό μου τόσο κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα στο δρόμο από αυτούς που τρέχουν πάνω από το επιτρεπόμενο.
θέλετε και άλλο παράδειγμα? Όταν βγαίνετε για ποτό και πάνω στο κέφι πίνετε κάνα ποτάκι παραπάνω ,αφήνετε το αμάξι σας και περνετε ταξί για την. Επιστροφή? Η λέτε έλα μωρέ 3 ποτακια ήπια μια χαρά οδηγαω? και όποιον πάρει ο χάρος ?

< with smoke signals

Δεν υπάρχει ελπίς...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
Y.V έγραψε:
Anonymous Founder έγραψε:

To ότι δεν παθαίνει κάποιος κάτι αν μυρίσει λίγο καπνό!
Διότι έτσι καταρρίπτονται οι αντιδράσεις των φανατικών και τους κάνει να μοιάζουν με γεροντοκόρες που επειδή δεν τον «δοκίμασαν» ποτέ, είναι φανατικές πουριτανές όταν βλεπουν άλλες να τον χαίρονται... :lol:

Θα το ξαναπώ: είναι μεγάλη ενόχληση για το μη καπνιστή το παθητικό κάπνισμα.
Αλλά κανείς δεν θα πάθει κάτι, αν μυρίσει καπνό σε ένα μπαρ. Θα ενοχληθεί σίγουρα, αλλά δεν θα αρρωστήσει.
Να εφαρμοστεί ο νόμος λοιπόν γιατί είναι καλό για όλους και κυρίως για τους καπνιστές, που θα καπνίζουν λιγότερο και κάποιοι θα το κόψουν αν δεν μπορούν να καπνίζουν όταν διασκεδάζουν, είναι ένα έξτρα κίνητρο.
Αλλά το να λέμε πως με το παθητικό κάπνισμα 1-2 φορές την εβδομάδα απειλείται η ζωή μας, δείχνει υποχονδρισμό και δυσκοιλιότητα.
Το ξαναγράφω: είμαι υπέρ της απαγόρευσης και υπέρ της τήρησης του νόμου. Τους υστερικούς, δυσκοίλιους, προτεσταντικής ηθικής στρατευμένους δεν αντέχω.
Άβαταρ μέλους
By bill33
italakias έγραψε:
bujinkan έγραψε:
bill33 έγραψε:

< with smoke signals

Εσύ γιατί δεν απαντάς?

< with smoke signals

Ο μπιλλυ οταν δεν μπορει να απαντησει,απανταει με ερωτηση.

Μέσα είσαι!!! :roll: