Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Στρατιωτης Πεζικου Geakos
98Α ΕΣΣΟ ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗΣ!!!

Θα γινομουν λοχιας αλλα στα ΛΥΒ στο χαιδαρι περασα ανεμοβλογια :( και ετσι εμεινα με το κιτρινακι στο δρομο για την Σαμο..

τυχαίο φαντάζομαι :shifty:
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#25648 Οχι βρε συ. Ηθελα να παρω σαρδελα για να εχω εξουσια :s_tongue

Απλα μερικα ΣΚ μας εστελναν στην ΛΑΕΔ για υπηρεσια. Και εκει μαλλον κολλησα ανεμοβλογια!!! (Μα στα 19 ανεμοβλογια)!!!?
Ετσι την εβγαλα 401 3-4 μερες και μετα αναρρωτικη!!
Μετα 10 μηνες Σαμο και 2η μεταθεση 506 Κιλκις!!! Σε 50αρι πανω σε Μ113!! :superman:
Άβαταρ μέλους
By red_monster
Geo f1 έγραψε:Οχι βρε συ. Ηθελα να παρω σαρδελα για να εχω εξουσια :s_tongue

Απλα μερικα ΣΚ μας εστελναν στην ΛΑΕΔ για υπηρεσια. Και εκει μαλλον κολλησα ανεμοβλογια!!! (Μα στα 19 ανεμοβλογια)!!!?
Ετσι την εβγαλα 401 3-4 μερες και μετα αναρρωτικη!!
Μετα 10 μηνες Σαμο και 2η μεταθεση 506 Κιλκις!!! Σε 50αρι πανω σε Μ113!! :superman:

10 μήνες Σάμο :omg:

8 μήνες σύνολο και πολύ τους ήταν :metalo:
Άβαταρ μέλους
By xenos
#25813 πιπινε, μια στρατοκαβλίαση διακρίνω. :lol: Που κάθεστε και θυμάστε τόσες άχρηστες πληροφορίες, απορώ. :hmmm:
Εγώ μόνο 3 βολές με g3 και hk11 έχω ρίξει. Μιλάμε πρέπει να μαι πολύ φλώρος! :lol:

Εμένα με πήγαν πζ κ μετά με πέρασαν δβ. Κορυφαίος δοικητής κεπικ με ύφος χαμένο στο τούνελ (νοσταλγικό, μικρού παιδιού :lol: ) μας είχε πει κιόλας "να είστε σοβαροί, γιατί εμάς τους δβ μας έχουν πει μέχρι και μαλάκες!" :lol: :lol: :lol:

Τρομερό hit πάντως να λες τα κάλαντα στον στρατηγό με το ζόρι! Δεν τα είχα πει μικρός, τα είπα μεγάλος! :lol: :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g47
xenos έγραψε:Τρομερό hit πάντως να λες τα κάλαντα στον στρατηγό με το ζόρι! Δεν τα είχα πει μικρός, τα είπα μεγάλος! :lol: :metalo:

Tα ειπατε remix'd με ευχες για στρατηγο? Εμεις για ταξιαρχο στο φυλακιο (Συραχο Σαμο) ειμασταν 4 και εκανα τη πρωτη στο boyband και ολοι με τριγωνακια.
Μιλαμε για ΣΤΡΑΤΟ οχι μαλακιες.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
#25815 Nα πηγαίνουν τόσοι μαντραχαλάδες με επίσημες στολές και τα σχετικά και να τραγουδάν την Άγια νύχτα... :yahoo:
Είχαμε έναν υπολοχαγό που έκανε καζούρα στα παιδιά που πήγαν να τα πουν. Ντάξει το όλο σκηνικό είναι κάτι παραπάνω από αστείο. :lol:
Άβαταρ μέλους
By xenos
g47 έγραψε:
xenos έγραψε:Τρομερό hit πάντως να λες τα κάλαντα στον στρατηγό με το ζόρι! Δεν τα είχα πει μικρός, τα είπα μεγάλος! :lol: :metalo:

Tα ειπατε remix'd με ευχες για στρατηγο? Εμεις για ταξιαρχο στο φυλακιο (Συραχο Σαμο) ειμασταν 4 και εκανα τη πρωτη στο boyband και ολοι με τριγωνακια.
Μιλαμε για ΣΤΡΑΤΟ οχι μαλακιες.

Βασικά έρχονταν κάτι τρελές μπάντες από διάφορα στρατόπεδα (τι μπουζούκια, τι κιθάρες, :metalo: ) κ μπαίνει ο διοικητής και μας χώνει εμάς να πάμε με τα 3γωνα. Του λέω εγώ θα γίνουμε ρεζίλι με αυτά που έχει δει ήδη ο άνθρωπος αλλά επέμενε.
Βασικά τα είπαμε σχετικά κανονικά. Εγώ είχα πιάσει λίγο το ρόλο του ενός αδερφού κατσάμπα! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
By trident1971
#25863 Τα Χριστουγεννα μας ειπαν οτι θα ερθει ο ταξιαρχος στο φυλακιο για επιθεωρηση, οποτε θα πουμε τα καλαντα κλπ και θα πρεπει να ειμαστε ΠΙΟ προσεκτικοι απο το συνηθισμενο γιατι θα συνοδευοταν απο καμποσους απόστρατους, μην τον κανουμε ρεζιλι γιατι θα μας παρει και θα μας σηκωσει.

Οπερ και εγενετο, οντως σταθηκαμε στο υψος των περιστασεων, βρεθηκε και μια κιθαρα, σοβαροι εμεις, σοβαρος ο ταξιαρχος, ειπαμε τα καλαντα κλπ. Συγκινηθηκαν και οι αποστρατοι, μπορω να πω οτι ηταν καλη φαση. Θεατρο μεν, αλλα και οι ηθοποιοι και οι θεατες εκαναν οτι επρεπε, επαγγελματισμος.

Και γινεται η |λογοκρισία| απο εκει που δεν το περιμενεις, τελειωνουν τα καλαντα, διδονται ευχες εκατερωθεν, δινουν συγχαρητηρια οι αποστρατοι στον ταξιαρχο για το παραστημα και το ηθος μας κλπ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ, μπροστα μας:

- Κυριε Ταξιαρχε με ολο το σεβασμο, ηταν πολυ καλα, αλλα καναμε μια βολτα στις εγκαταστασεις και απογοητευτηκαμε
- Μα γιατι?
- Εχουμε αποστρατευτει εδω και 10 χρονια το λιγοτερο και ειδαμε τα ιδια πραγματα που ξεραμε, δεν εχετε κανει τιποτα ολο αυτο τον καιρο?
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ο ταξιαρχος.
- Μα τα ξερετε και εσεις, με οτι μας δινει η υπηρεσια παλευουμε.
- Μα τι λετε κυριε Ταξιαρχε, τα παλια τα χρονια, ερχοντουσαν στο στρατο ανθρωποι που στο σπιτι τους δεν ειχαν στρωμα να κοιμηθουν, και εδω ειχαν εστω ενα με αχυρα, δεν ειχαν μπανιο και εδω ειχαν ζεστο νερο... Τωρα τα πραγματα εξω ειναι πολυ καλυτερα, και εδω εχουμε μεινει οι ιδιοι, δε συμβαδιζουμε, δεν εχετε κανει τιποτα και ειναι ντροπη, οι ανθρωποι ερχονται να υπηρετησουν, γιατι δεν τους φροντιζετε?.
ΜΟΥΓΚΑ ο ταξιαρχος... :lipsealed:

Η επισκεψη τελειωσε γρηγορα. :lol:
Άβαταρ μέλους
By Spartan
red_monster έγραψε:Ποια χάρη κάνω στην κοινωνία όταν με συντηρεί για 9 μήνες μαθαίνοντας μου πραγματα που ένας φυσιολογικές άνθρωπος τα μαθαίνει σε 7 μέρες ;

Χάλασαν την φυσικη μου κατασταση, έγινε το μυαλο μου ζελε και έφαγα ενα σπάσμο λεφτα για να μην κάνω ουσιαστικά τίποτα ...

Αν παρέμενες στις Ειδ. Δυνάμεις, δε θα χαλούσε καθόλου η φυσική σου κατάσταση και απ΄ο,τι καταλαβαίνω, επειδή είσαι γυμνασμένος και αθλητικός τύπος, δε θα αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα στις σωματικές προκλήσεις (στις ψυχολογικές, δεν ξέρω πώς θα ανταποκρινόσουν βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Θα μάθαινες πράγματα και θα ζούσες ξεχωριστές εμπειρίες, που δε μαθαίνει κανείς άνθρωπος, φυσιολογικός ή μη εκτος στρατού. Θα είχες τεσπά, μια θητεία εννιά μηνών που δε θα ήταν "εντελώς χαμένος χρόνος" αγγαρειομαχίας και σκοπέτου.

(μη πει κανείς τίποτα για το νεκρό στρτη....|λογοκρισία| θα 'ναι και ασέβεια προς το νεκρό).
Άβαταρ μέλους
By g47
Spartan έγραψε: Θα μάθαινες πράγματα και θα ζούσες ξεχωριστές εμπειρίες, που δε μαθαίνει κανείς άνθρωπος, φυσιολογικός ή μη εκτος στρατού.

Μερικα ποστς παραπανω αυτο γραφουν. Επικες στιγμες. :lol:
Συμφωνω για το μη φυσιολογικος.
Άβαταρ μέλους
By Spartan
#26052 Πού λέει παραπάνω για ειδικές δυνάμεις?

Αφύσικο είναι να μη θες να εκπαιδευτείς στα όπλα, ώστε ΑΝ ποτέ χρειαστεί, να είσαι σε θέση να παλέψεις "υπερ βωμών κι εστιών..."
Άβαταρ μέλους
By g47
#26071 Οποτε τους στρατιωτες τους εχεις μονο για τις σουρεαλ στιγμες. Οπου βαζεις και ενα ποσοστο ανθρωπων που αλλιως δεν θα ειχαν δουλεια, για να τους διαταζουν.
Βεβαιως και συμφωνω, εγω και οσοι μπηκαν μαζι μου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΜΕ στα οπλα. :yahoo: :lol:
Οπως και ειπα παραπαν' αν ριχναμε κουκουναρες θα ειχαμε μεγαλυτερη πιθανοτητα ο εχτρος να τραπει σε φυγη.
Άβαταρ μέλους
By manosky
#26080 Όντως, πρέπει ο φαντάρος να κάνει κανονικές βολές, να ρίχνει 1-2 φορές τη βδομάδα στίβο μάχης, να κάνει σκηνάκια 1 φορά το μήνα κι ας κρατάει η θητεία 6 μήνες μόνο.
Ελπίζω να ακούσουν οι αρμόδιοι το παράπονο του g47. :s_yes
Άβαταρ μέλους
By trident1971
red_monster έγραψε:Ποια χάρη κάνω στην κοινωνία όταν με συντηρεί για 9 μήνες μαθαίνοντας μου πραγματα που ένας φυσιολογικές άνθρωπος τα μαθαίνει σε 7 μέρες ;

Χάλασαν την φυσικη μου κατασταση, έγινε το μυαλο μου ζελε και έφαγα ενα σπάσμο λεφτα για να μην κάνω ουσιαστικά τίποτα ...

Εικόνα

Spartan έγραψε:Αν παρέμενες στις Ειδ. Δυνάμεις, δε θα χαλούσε καθόλου η φυσική σου κατάσταση και απ΄ο,τι καταλαβαίνω, επειδή είσαι γυμνασμένος και αθλητικός τύπος, δε θα αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα στις σωματικές προκλήσεις (στις ψυχολογικές, δεν ξέρω πώς θα ανταποκρινόσουν βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Θα μάθαινες πράγματα και θα ζούσες ξεχωριστές εμπειρίες, που δε μαθαίνει κανείς άνθρωπος, φυσιολογικός ή μη εκτος στρατού. Θα είχες τεσπά, μια θητεία εννιά μηνών που δε θα ήταν "εντελώς χαμένος χρόνος" αγγαρειομαχίας και σκοπέτου.

Κατι τετοιο του προτειναν και αλλοι, δε θυμαμαι τι εγινε ακριβως και δεν το εκανε τελικα.

g47 έγραψε:Οποτε τους στρατιωτες τους εχεις μονο για τις σουρεαλ στιγμες. Οπου βαζεις και ενα ποσοστο ανθρωπων που αλλιως δεν θα ειχαν δουλεια, για να τους διαταζουν.

Ουδεμια σχεση ομως. Οι στρατιωτικοι δεν εχουν δουλεια μονο στον πολεμο.

g47 έγραψε:Βεβαιως και συμφωνω, εγω και οσοι μπηκαν μαζι μου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΜΕ στα οπλα. :yahoo: :lol:
Οπως και ειπα παραπαν' αν ριχναμε κουκουναρες θα ειχαμε μεγαλυτερη πιθανοτητα ο εχτρος να τραπει σε φυγη.

Καλυτερα να πετας εστω κουκουναρες, απο το να στρώνεις χαλιά στον εχθρο ή να εισαι κότα και να μη θελεις να εκπαιδευτεις ουτε στο να πετας κουκουνάρια.
Άβαταρ μέλους
By panos2171
manosky έγραψε:Όντως, πρέπει ο φαντάρος να κάνει κανονικές βολές, να ρίχνει 1-2 φορές τη βδομάδα στίβο μάχης, να κάνει σκηνάκια 1 φορά το μήνα κι ας κρατάει η θητεία 6 μήνες μόνο.
Ελπίζω να ακούσουν οι αρμόδιοι το παράπονο του g47. :s_yes