Geo f1 έγραψε:Στρατιωτης Πεζικου Geakos
98Α ΕΣΣΟ ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗΣ!!!
Θα γινομουν λοχιας αλλα στα ΛΥΒ στο χαιδαρι περασα ανεμοβλογιακαι ετσι εμεινα με το κιτρινακι στο δρομο για την Σαμο..
τυχαίο φαντάζομαι

Geo f1 έγραψε:Στρατιωτης Πεζικου Geakos
98Α ΕΣΣΟ ΠΟΛΥΒΟΛΗΤΗΣ!!!
Θα γινομουν λοχιας αλλα στα ΛΥΒ στο χαιδαρι περασα ανεμοβλογιακαι ετσι εμεινα με το κιτρινακι στο δρομο για την Σαμο..

Geo f1 έγραψε:Οχι βρε συ. Ηθελα να παρω σαρδελα για να εχω εξουσια![]()
Απλα μερικα ΣΚ μας εστελναν στην ΛΑΕΔ για υπηρεσια. Και εκει μαλλον κολλησα ανεμοβλογια!!! (Μα στα 19 ανεμοβλογια)!!!?
Ετσι την εβγαλα 401 3-4 μερες και μετα αναρρωτικη!!
Μετα 10 μηνες Σαμο και 2η μεταθεση 506 Κιλκις!!! Σε 50αρι πανω σε Μ113!!

Που κάθεστε και θυμάστε τόσες άχρηστες πληροφορίες, απορώ.
) μας είχε πει κιόλας "να είστε σοβαροί, γιατί εμάς τους δβ μας έχουν πει μέχρι και μαλάκες!"
xenos έγραψε:Τρομερό hit πάντως να λες τα κάλαντα στον στρατηγό με το ζόρι! Δεν τα είχα πει μικρός, τα είπα μεγάλος!![]()
g47 έγραψε:xenos έγραψε:Τρομερό hit πάντως να λες τα κάλαντα στον στρατηγό με το ζόρι! Δεν τα είχα πει μικρός, τα είπα μεγάλος!![]()
Tα ειπατε remix'd με ευχες για στρατηγο? Εμεις για ταξιαρχο στο φυλακιο (Συραχο Σαμο) ειμασταν 4 και εκανα τη πρωτη στο boyband και ολοι με τριγωνακια.
Μιλαμε για ΣΤΡΑΤΟ οχι μαλακιες.
) κ μπαίνει ο διοικητής και μας χώνει εμάς να πάμε με τα 3γωνα. Του λέω εγώ θα γίνουμε ρεζίλι με αυτά που έχει δει ήδη ο άνθρωπος αλλά επέμενε.
red_monster έγραψε:Ποια χάρη κάνω στην κοινωνία όταν με συντηρεί για 9 μήνες μαθαίνοντας μου πραγματα που ένας φυσιολογικές άνθρωπος τα μαθαίνει σε 7 μέρες ;
Χάλασαν την φυσικη μου κατασταση, έγινε το μυαλο μου ζελε και έφαγα ενα σπάσμο λεφτα για να μην κάνω ουσιαστικά τίποτα ...
Spartan έγραψε: Θα μάθαινες πράγματα και θα ζούσες ξεχωριστές εμπειρίες, που δε μαθαίνει κανείς άνθρωπος, φυσιολογικός ή μη εκτος στρατού.

red_monster έγραψε:Ποια χάρη κάνω στην κοινωνία όταν με συντηρεί για 9 μήνες μαθαίνοντας μου πραγματα που ένας φυσιολογικές άνθρωπος τα μαθαίνει σε 7 μέρες ;
Χάλασαν την φυσικη μου κατασταση, έγινε το μυαλο μου ζελε και έφαγα ενα σπάσμο λεφτα για να μην κάνω ουσιαστικά τίποτα ...

Spartan έγραψε:Αν παρέμενες στις Ειδ. Δυνάμεις, δε θα χαλούσε καθόλου η φυσική σου κατάσταση και απ΄ο,τι καταλαβαίνω, επειδή είσαι γυμνασμένος και αθλητικός τύπος, δε θα αντιμετώπιζες κανένα πρόβλημα στις σωματικές προκλήσεις (στις ψυχολογικές, δεν ξέρω πώς θα ανταποκρινόσουν βέβαια, αλλά αυτό είναι άλλο θέμα). Θα μάθαινες πράγματα και θα ζούσες ξεχωριστές εμπειρίες, που δε μαθαίνει κανείς άνθρωπος, φυσιολογικός ή μη εκτος στρατού. Θα είχες τεσπά, μια θητεία εννιά μηνών που δε θα ήταν "εντελώς χαμένος χρόνος" αγγαρειομαχίας και σκοπέτου.
g47 έγραψε:Οποτε τους στρατιωτες τους εχεις μονο για τις σουρεαλ στιγμες. Οπου βαζεις και ενα ποσοστο ανθρωπων που αλλιως δεν θα ειχαν δουλεια, για να τους διαταζουν.
g47 έγραψε:Βεβαιως και συμφωνω, εγω και οσοι μπηκαν μαζι μου ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑΜΕ στα οπλα.![]()
Οπως και ειπα παραπαν' αν ριχναμε κουκουναρες θα ειχαμε μεγαλυτερη πιθανοτητα ο εχτρος να τραπει σε φυγη.
manosky έγραψε:Όντως, πρέπει ο φαντάρος να κάνει κανονικές βολές, να ρίχνει 1-2 φορές τη βδομάδα στίβο μάχης, να κάνει σκηνάκια 1 φορά το μήνα κι ας κρατάει η θητεία 6 μήνες μόνο.
Ελπίζω να ακούσουν οι αρμόδιοι το παράπονο του g47.
Ετοιμαστείτε για 24 αγώνες + 24 sprint το 2028 ή […]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]
Δεν είναι για ζωηρή οδήγηση, ίσως ξεφεύγει το D[…]