Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#17672 Δυστυχώς υπάρχουν ακόμα καθυστερημένοι που εντοπίζουν ρατσισμό στο τεράστιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία με τους Ρομά.

Το πρόβλημα είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και δεν έχει καμία σχέση με ρατσισμό.
Μακάρι όλοι αυτοί οι "αλληλέγγυοι" να έκαναν μισή πορεία και 1/4 διαμαρτυρίας για τα αμέτρητα ανήλικα παιδιά (ΜΩΡΑ σε πολλές περιπτώσεις) που ζουν σε συνθήκες μεσαιωνικής εκμετάλλευσης και στερούνται κάθε δικαίωμα φυσιολογικής ζωής.
Προφανώς όταν βγάζεις όλη μέρα στο ψωφόκρυο ως βρέφος και περνάς όλη σου την εφηβεία ζητιανεύοντας ή πουλώντας λαθραία πράγματα για να έρθει ο κουμπάρος και να σε μαζέψει το βράδυ με την κλεμμένη BMW δεν είσαι σε φάση να δώσεις εξετάσεις για το πανεπιστήμιο.
Ne c'est pas?

Ψιλά γράμματα.

Οι άνθρωποι που διαμαρτύρονταν σήμερα (οι Ρομά) μπορεί να έχουν όσο δίκιο ή άδικο έχουν άλλοι συμπολίτες μας που το κράτος τους απαλλοτρίωσε δίκαια ή άδικα γη.
Ο ρατσισμός είναι κάτι τελείως άσχετο με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Θα μπορούσε να διοργανωθεί μια συγκέντρωση αλληλεγγύης σε κανά Μενίδι ας πούμε.
Όχι τίποτε άλλο να γελάσουμε λίγο απ΄ το ξύλο που θα πεφτε. :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By gianik
#17683 Κοιτα , οι θολοκουλτουριαρηδες ενω φωναζουν να αλλαξει το κρατος συνηθως δεν θελουν να αλλαξει τιποτα. Πηγαν 5 πιτσιρικια του Κεερφα , να βγει η δεουσα φωτο με το πανο της οργανωσης , αναθεμα βεβαια αν εχουν περασει ποτε εξω απο καταυλισμο να δουν τις συνθηκες που ζουν. .
Ο δημαρχος το παιζε αθωα περιστερα..Λες κ δεν εχει ευθυνες η δημοτικη αρχη τοσα χρονια.
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#17693 Εμένα δεν με απασχολεί ούτε το κερφαα ούτε το κολοκυθοκορφά.

Θεωρώ είτε αηδιαστική ειρωνία είτε απελπιστική εγκεφαλική ανεπάρκεια το να μπαίνει η λέξη ρατσισμός δίπλα σε θέμα που αφορά τους Ρομά.

Είναι σαν να διαμαρτύρεται πχ ο Πάγκαλος ότι η κριτική που δέχεται υφίσταται επειδή είναι χοντρός.

Και θυμίζω το βασικότερο.
Προσπερνάω το ρομαντικό αυνανιστικό concept "Δυο παιδάκια πήραν τους δρόμους με ένα ακορντεόν για να βγάλουν χαρτζιλίκι" (πολύ γαμάτο αρκεί να μην σκεφτόμαστε ότι τους περιμένει κάπου ο "ξάδερφος" που θα τα πλακώσει αν δεν έχουν μαζέψει καλές εισπράξεις - γλυκούλι :inlove: ) και καταλήγω στην ταμπακιέρα.

Τα μωρά που βλέπετε στο ψωφόκρυο δίπλα σε νεαρές κοπέλες είναι πραγματικά μωρά και βασανίζονται σε απάνθρωπο βαθμό τη στιγμή που βλέπετε αυτή την εικόνα και λέτε "Α την καημενούλα".

Οι δε πάσης φύσεως ακρωτηριασμένοι, σακατεμένοι, ανάπηροι κλπ που "φυτεύονται" όλως παραδόξως με συγκεκριμένο rotation σε φανάρια και άλλα σημεία φυσικά και είναι βετεράνοι κάποιου πολέμου και όχι θύματα της σαδιστικής ανωμαλίας κάποιων δίποδων που θέλουν να λέγονται άνθρωποι.
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
manosky έγραψε:Δεν μαθαίνεις από το ξύλο, αυτό είναι χαρακτηριστικό μονοκύτταρων οργανισμών, αν και δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό.

Ο τύπος που μάζεψες από κάποιο link έγραψε μισό βιβλίο για να πει ότι η διοίκηση δεν μπορεί να ελέγξει, εφόσον το επιθυμεί, παλιότερες διοικητικές πράξεις, γιατί γι' αυτό υπάρχουν τα δικαστήρια.
Θολώνει το πράγμα μέσα σε αμέτρητες σειρές αναμασώντας το πόσο κούκλος είναι ο εισαγγελέας και πόσο περίεργη είναι η διοίκηση που θέλει να ξέρει πόσο τη δούλεψαν διάφοροι πλαστογράφοι που προσελήφθησαν από το παράθυρο.
Δηλαδή, αν ο πρύτανης ανακαλύψει ότι γύρω του κυκλοφορούν 20 ξαδελφούλες και γκόμενες καθηγητών, δεν πρέπει να ελέγξει τίποτα δια της διοικητικής οδού, αλλά να στείλει ένα κωλόχαρτο στην εισαγγελία που σε 2-3 χρόνια θα αποφανθεί ότι ίσως στοιχειοθετείται αδίκημα και θα ζητήσει από το δικαστήριο να ελέγξει αρχεία και μάρτυρες μετά από 5-6 χρόνια, δηλαδή άντε γεια.
[Σημειώνω εδώ ότι ανά πάσα στιγμή και σε οποιοδήποτε στάδιο η εισαγγελία μπορεί να παρέμβει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΩΣ, είτε της το ζητήσει η Διοίκηση, είτε όχι. Αλλά ο Παπαδημητρίου δεν θέλει να αγγίξει καν τα χαρτιά η Διοίκηση, δεν είναι σωστό! :innocent: ]
Ξέρεις τι κάνω τώρα, έτσι; Χοντρομαλακία κάνω. Προσπαθώ να αποδείξω σε κάποιον που ανήκει στους εκ του παραθύρου ορμώμενους πως πρέπει να ελεγθούν οι παράτυπες διαδικασίες για άλλους παραθυρούχους. Καλά να πάθω. :lol:

A, να προσθέσω το συμπέρασμα του Παπαδημητρίου με διάφορα δικά μου bold για να γελάσουν οι παριστάμενοι:

Συμπέρασμα:

Η μεθόδευση μιας διαδικασίας επανελέγχου συγκεκριμένης ομάδας διοικητικών πράξεων του παρελθόντος, επειδή επιφέρει τομή τόσο στην αρχή της νομιμότητας όσο και στην ομαλή ροή της κοινωνικής ζωής των εμπλεκομένων, για να είναι σοβαρή και εντός του Συντάγματος, επιβάλλεται να γίνεται με όρους αμεροληψίας, ουδετερότητας και με τήρηση των αρχών της αναλογικότητας και της ισότητας. Αυτούς τους όρους μπορεί να τους εξασφαλίσει μόνο η Δικαστική εξουσία.

Επιπλέον, μόνο η Δικαστική εξουσία μπορεί να εξασφαλίσει ότι σε περίπτωση διαπίστωσης παράνομης συμπεριφοράς, οι ευθύνες θα αναληφθούν από ΟΛΟΥΣ τους εμπλεκόμενους κατά το μέτρο που τους αναλογούν, δηλαδή θα απονεμηθεί Δικαιοσύνη.

Στην περίπτωση της επίμαχης διάταξης (άρθρο 42 του Ν.4250/2014), είναι προφανές πως όχι μόνο δεν εξασφαλίζεται τίποτα από τα παραπάνω αλλά αντίθετα, δρομολογείται μια διοικητική διαδικασία επανελέγχου πράξεων ή παραλείψεων του μακρινού παρελθόντος (οκταετίας αλλά ίσως και εικοσαετίας…), από όργανα λίγο πολύ υπάκουα στην ηγεσία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, με δηλωμένη πρόθεση την ανεύρεση και την αυστηρή τιμωρία, επιλεκτικά προσδιορισμένων παραβατών!

Ιδίως αυτή η ευθεία απομόνωση και μονομερής στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων :svivhaha: που συνιστούν τον αδύναμο κρίκο της υπόθεσης, σε συνδυασμό με την απαλλαγή των ισχυρών κρίκων :yahoo: , καθιστά όλη τη διάταξη πολιτικά ανήθικη, συνταγματικά προβληματική και στον βαθμό που θα επιφέρει μείζονα αναστάτωση στις Δημόσιες Υπηρεσίες :( :( , διοικητικά απαράδεκτη.»

Ο τύπος που μάζεψα από κάποιο λίνκ είναι καθηγητής της Νομικής. Εκεί που σφουγγάριζες με μέσο τον Μητσοτάκη και προσπαθείς να μας πείσεις ότι κατέχεις από Νομικά.

Επίσης καλή η προσπάθεια με τα γελάκια και τις πομπόδεις ανοησίες, είμαι σίγουρος ότι πήρες 3 πόντους τριδέντιου θαυμασμού.

Το ότι δεν τσίμπησε ούτε ο Εντι θα έπρεπε να σε οδηγήσει σε αυτοκριτική (τώρα που θα τσιμπήσει δε μετράει - έχουμε ξεπερασει το παβλοφικό ινβ4 :lol: )
Άβαταρ μέλους
By manosky
#17714 Κρίμα το nickname πάντως, το έχω σε μεγάλη εκτίμηση. :s_sad

Καθηγητές είναι και ο Κατρούγκαλος και ο Μητρόπουλος, αλλά και ο Αλιβιζάτος, ο Ανδρέας Παπανδρέου, η Παναγιωταρέα, όπως και ο Παυλόπουλος, μα και ο Βενιζέλος. :s_cool

Εξήγησα γιατί έγραψε στοχευμένες χοντρομαλακίες, πολιτικού ύφους και εντελώς εκτός λογικής ("η Διοίκηση δεν πρέπει να ασχολείται με τις παρανομίες διοικητικών οργάνων, αλλά να αποσύρεται αφήνοντας αποκλειστική δικαιοδοσία στα δικαστήρια").

Το πόνημα του κυρίου καθηγητού καταλήγει στο ότι πρέπει να υπάρξει Δικαιοσύνη (με κεφαλαίο το αρχικό γράμμα), δηλαδή να μη θιγούν οι κακόμοιροι αφισοκολλητές που προσλήφθηκαν με παρανομίες κι έγιναν τα πιο βρωμερά τσιράκια των πολιτικών τους ευεργετών μέσα στο Δημόσιο.
Εμένα κατά τα λοιπά με βοήθησαν ο Μητσοτάκης, ο Καραμανλής και ο Αβέρωφ. Όσο φτάνει η ματιά σου ή αλλιώς κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. :s_bye
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#17821 Για τον Καραμανλή και τον Αβέροφ δεν το ξέραμε, είδες; Πάντα κάτι μαθαίνεις. Ακόμα όμως να μας πεις από ποια υπηρεσία γλίτωσες τη διαθεσιμότητα λόγω αξιοσύνης και σε ποια υπηρεσία εκτός των ΑΕΙ, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα ΠΕ. Απάντησε σε αυτό το απλό και μετά μπορείς να ξανατεντώσεις το δάχτυλο. Μέχρι τότε μόκο μόνος σου καρφώθηκες.

Εχει κατηγορήσει κάποιον από τους από πάνω κανείς για επιστημονική ανεπάρκεια; Ότι και να τους προσάπτουν κατά καιρούς είναι σε πολιτικό επίπεδο. Καλή για ακόμη μια φορά η προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, αλλά δεν πιάνει. Αν διάβαζες το άρθρο και δεν έψαχνες keywords για το επιλεγμένο και όλο και στενότερο ακροατήριό σου, θα έβλεπες ότι όχι μόνο δε λέει αυτό που ισχυρίζεσαι (ποντάροντας ότι οι 2-3 που σε υπολήπτονται δεν υπάρχει περίπτωση να διαβάσουν τέτοιο σεντόνι) αλλά λέει το ακριβώς αντίθετο. Ότι ΕΧΕΙ η Διοίκηση το δικαίωμα του επανέλεγχου. Απλά εξετάζει το ζήτημα τόσο της σκοπιμότητας, όσο και των κυρώσεων.

Προς μεγάλη σου ατυχία ακόμα και ο νονός σου ο Κυριάκος κατάλαβε την πατάτα και πλέον μιλάει για δόλο στις περιπτώσεις που θα ελεγθούν, άρα μιλάμε για πλαστά στοιχεία που οδήγησαν στο τότε ΑΣΕΠ να συναινέσει και όχι για εκ των υστέρων τροποποιήσεις των κριτηρίων των εκάστοτε προεδρικών διαταγμάτων, όπως αρχικά υπαινισσόταν. Αυτό άλλωστε όπως προανάφερα είναι ακριβώς το ίδιο που δήλωσε τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και το ΚΚΕ. Ότι κανείς δεν καλύπτει πλαστογράφους αλλά επανεξέταση των αιτήσεων επί της ουσίας δηλαδή να δούμε αν όντως κάποιος το 2002 κάλυπτε πάγιες και διαρκείς ανάγκες με κριτήρια τρέχα-γύρευε (ύψος αμοιβής πχ - ναι, γραφτηκε) είναι απαράδεκτη για μία σειρά λόγους. Πολλοί από αυτούς αναφέρονται στο εν λόγω άρθρο.
Άβαταρ μέλους
By 224v
EDDIE_147 έγραψε:
224v έγραψε:Συγγενης μου θελει να στησει webside για προιοντα αλλα θελει να εχει και γραφιστικο background, ωστε το αποτελεσμα το αισθητικο να ειναι κατι που θα τον καλυπτει και αυτον. (δεν θελει π.χ. ετοιμες λυσεις...) δεν ξερω και εγω πως να το εκφρασω καλλυτερα. Το κοστος βεβαια θελει να ειναι στα σημερινα πλαισια τα οικονομικα. Το καλο ειναι οτι ξερει τι θελει σαν αποτελεσμα και δεν θα πελαγοδρομει αναμεσα σε λυσεις... Υπαρχει καποιος που ενδιαφερεται?? Πρεπει να αρχισει τη συνεργασια τον Νοεμβριο που μας ερχεται..

Website για προϊόντα εννοάς σελίδες που θα παρουσιάζεται η εταιρεία και τα προϊόντα ή e-shop που θα πουλάει;

Σε κάθε περίπτωση αλλά ΠΟΛΥ περισσότερο στη δεύτερη θα πρότεινα ο συγγενής σου να απευθυνθεί σε κάποια μικρή έστω διαφημιστική (έχουν ξεπεταχτεί σαν τα μανιτάρια) που θα αναλάβει το project συνολικά γιατί ένα ξερό site είναι ένα ξερό site και όχι μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική λύση.

Παρουσιαση των προιοντων μαλλον στην αρχη... Ναι αυτο πρεπει, αλλα ζηταει κατ αρχην τον γραφιστα ωστε να εξηγησει πως το θελει..., και εγω αυτο του ειπα, εδω που τα λεμε...
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#17887 Η διαφημιστική έχει γραφίστες και account managers οι οποίοι θα μπορέσουν να καταλάβουν καλύτερα τι θέλει και να το περάσουν στους πρώτους για να το φτιάξουν.

Η εποχή που το internet (πιο σωστά το digital marketing) ήταν λίγο ερασιτεχνική, DIY και αρπαχτάου φάση (έκανα ένα site --> WOW!) έχει περάσει εδώ και πάνω από 10 χρόνια.

Θα του πρότεινα να πάει να τσεκάρει σελίδες που του αρέσουν (μικρές κατά προτίμηση για να αποφύγει διαφημιστικές-θηρία).
Στο κάτω μέρος θα δει τη διαφημιστική που έφτιαξε την εκάστοτε σελίδα για να επικοινωνήσει μαζί της.

Να δει δείγμα δουλειάς και να πάρει τιμές από 5-6-όσες προλαβαίνει εταιρείες και να αποφασίσει.

Το "ψάχνω γραφίστα" είναι φάση "θέλω να χτίσω σπίτι και πήρα τον Κίτσο το φίλο μου που είναι χτίστης".
Άβαταρ μέλους
By cavallino
Πριν λίγα λεπτά έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το βίντεο με τον γλυκό |λογοκρισία| του Αλαφούζου. Enjoy (?)
Άβαταρ μέλους
By markvag
cavallino έγραψε:
Πριν λίγα λεπτά έπεσε στην αντίληψή μου αυτό το βίντεο με τον γλυκό |λογοκρισία| του Αλαφούζου. Enjoy (?)

Το ερώτημά μου είναι ένα:

Γιατί έβαλες αυτό το βίντεο και τώρα όποτε ακούω ζέπελιν θα μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του αρχιμαλάκα;;;;;; :protest: :protest: :protest: :protest:

Μα πόσο πια...
Άβαταρ μέλους
By mikeerfol
markvag έγραψε:
cavallino έγραψε:

Το ερώτημά μου είναι ένα:

Γιατί έβαλες αυτό το βίντεο και τώρα όποτε ακούω ζέπελιν θα μου έρχεται στο μυαλό η εικόνα του αρχιμαλάκα;;;;;; :protest: :protest: :protest: :protest:

Μα πόσο πια...

Όντως :vava: :vava:
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#18021 Eμένα θα μου έρχεται η εικόνα του Bonham να χώνει 15 drumsticks στο γκώλο του Μπογδάνου και μετά να σολάρει ταμπούρλο στα κωλομέρια του.
Άβαταρ μέλους
By markvag
#18042 :s_rofl :s_rofl :s_rofl :s_rofl

Είναι και αυτό μία άποψη... :lol:
Άβαταρ μέλους
By cavallino
#18047 To Moby Dick θα σολάρει.
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
#18111 Σοβαρούς προβληματισμούς έχει ο Μπογδανος.... που είναι τα 2 πιο ταιριαστά emoticons όταν τα χρειάζεται γαμώ, το facepalm και το whatever.