Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Lippi
#24631 Ας κανει μια αίτηση φορητοτητας σε άλλη εταιρία
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#24634 Εγώ πάντως κοντεύω να κλείσω μήνα σε κάρτα και τελικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Οκ είμαι λίγο πιο συντηρητικός, δεν παραγγέλνω σουβλάκια από το κινητό μου γιατί βαριέμαι να πιάσω το σταθερό και ρίχνω και καμιά κλήση από το viber, αλλά γενικά δεν έχω θέμα. Όποτε χρειάζομαι τις κλήσεις μου είμαι κομπλέ και επειδή δεν κάνω και πολλές σύντομες κλήσεις δε με επηρεάζει η ελάχιστη 3λεπτη χρέωση.

Επίσης το internet στη κάρτα είναι άπειρο και πολύ φθηνό , σημαντικό για μένα, και τα log me in κάθε βδομάδα είναι καλό μπόνους.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
QsisVTS έγραψε:Εγώ πάντως κοντεύω να κλείσω μήνα σε κάρτα και τελικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Οκ είμαι λίγο πιο συντηρητικός, δεν παραγγέλνω σουβλάκια από το κινητό μου

Εγώ πάλι εδώ και 7 μήνες που γύρισα σε κάρτα είμαι λιγότερο συντηρητικός. Μιλάω όσο θέλω, data συνέχεια κτλ. Το χρησιμοποιώ και σαν "εταιρικό" με 1000' προς 3 νούμερα.

< μου
Άβαταρ μέλους
By corsair
saxon_747 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:Εγώ πάντως κοντεύω να κλείσω μήνα σε κάρτα και τελικά δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα.

Οκ είμαι λίγο πιο συντηρητικός, δεν παραγγέλνω σουβλάκια από το κινητό μου

Εγώ πάλι εδώ και 7 μήνες που γύρισα σε κάρτα είμαι λιγότερο συντηρητικός. Μιλάω όσο θέλω, data συνέχεια κτλ. Το χρησιμοποιώ και σαν "εταιρικό" με 1000' προς 3 νούμερα.

< μου

Ακριβως ετσι! Και γω πλεον με το CU, τις πακεταρες του και τα rollover minutes καθε μηνα αν ανανεωσεις εγκαιρως... εχω καταργήσει πληρως το σταθερο. Μονο απο το κινητο παιρνω και δεν με νοιαζει καν ποσο θα μιλησω μιας εχω μαζεψει ηδη 2000 λεπτα προς ολους και δεν ξερω τι να τα κανω :lol:
Άβαταρ μέλους
By corsair
spiros έγραψε:για πες για το rollover...

τι να σε πω βρε? :lol:
Παιρνεις πχ ενα πακετο 500 λεπτων στις 30 του μήνα. Απο αυτά καταναλωνεις τα 300 λεπτα, μένουν 200. Αν ανανεωσεις πριν της 30 του ΕΠΟΜΕΝΟΥ μηνα (ουσιαστικα και λιγη ωρα πριν κλεισουν 30 μερες) και ξαναπαρεις το ιδιο πακέτο... τα 200 υπολειπομενα θα προστεθουν στα 500 που θα αγορασεις παλι.... οποτε θα εχεις 700 λεπτα για ξοδεμα...

το ιδιο ισχυει και για τα data...
Άβαταρ μέλους
By gianik

Οκ είμαι λίγο πιο συντηρητικός, δεν παραγγέλνω σουβλάκια από το κινητό μου γιατί βαριέμαι να πιάσω το σταθερό και ρίχνω και καμιά κλήση από το viber, αλλά γενικά δεν έχω θέμα. Όποτε χρειάζομαι τις κλήσεις μου είμαι κομπλέ και επειδή δεν κάνω και πολλές σύντομες κλήσεις δε με επηρεάζει η ελάχιστη 3λεπτη χρέωση.

Επίσης το internet στη κάρτα είναι άπειρο και πολύ φθηνό , σημαντικό για μένα, και τα log me in κάθε βδομάδα είναι καλό μπόνους.

Αν δινεις εως 12-15 € το μηνα συμφερει το καρτοκινητο. Αν δινεις παραπανω νομιζω πως οχι , οταν π.χ η cosmote σου δινει με 26€ : 1500' προς ολους , 1500 sms κ 2gb data..
Άβαταρ μέλους
By kostis20
#24707 Και εμένα η cosmote με εχει πρήξει με το εταιρικό που έχω...Ο λογαριαμος σπάνια πεφτει κάτω απο 80 άλλα μιλάω αρκετά.Μου λεει οτι μπορω να μεταπηδησω μόνο σε cosmote bussiness για να μη χάσω το 5ψηφιο που έχω.
Το θέμα είναι οτι το χρειάζομαι...Να τους πώ ότι θα φύγω?
Άβαταρ μέλους
By panos2171
funkyreverend έγραψε:Σήμερα έφτασαν να μου προσφέρουν συμβόλαιο χωρίς πάγιο, αλλά και συμβόλαιο χωρίς ποινή διακοπής. Συνεχίζω να πιστεύω ότι δεν τους ενδιαφέρουν τα έσοδα, αλλά τα μπόνους από τον αριθμό των συνδέσεων.

Εγώ πάλι νόμιζα πως τους ενδιαφέρουν τα συμβόλαια μιας και ξέρουν τα σίγουρα έσοδά τους. Από την άλλη με τα προγράμματα της καρτοκινητής που έχουν είναι σα να σου λένε γύρνα το σε κάρτα. :ninja:
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#24746 Είχα παλαιότερα συμβόλαιο με τη vodafone το οποίο κάποια στιγμή, πριν από 3 χρόνια, μετέτρεψα σε κάρτα, έκανα προώθηση κλήσεων στο εταιρικό (cosmote) και δεν ασχολήθηκα ξανά. Επειδή μάλιστα έχω πιστωτική citibank vodafone (με τουλάχιστον 10 ευρώ / μήνα έκπτωση στο κινητό), δεν έχει χρειαστεί να βάλω ποτέ χρήματα στην κάρτα και εξακολουθώ να δέχομαι κανονικά κλήσεις.
Τώρα όμως που το εταιρικό προσφέρει μόνο 200mb/μήνα και για να προσθέσω επιπλέον mbs ζητάνε κάτι τρελά, σκέφτομαι να αξιοποιήσω την κάρτα της vodafone προκειμένου να έχω πάντα internet.
Ποιο πακέτο λέτε οι γνώστες της αγοράς (μιας και εγώ δεν έχω ασχοληθεί καθόλου) να ενεργοποιήσω; Αυτό, για παράδειγμα, αξίζει; Vodafone & CU είναι το ίδιο; Τι μας μπερδεύουν;

btw έστειλα ένα sms ενημέρωσης υπολοίπου και η απάντηση: Το υπόλοιπο του χρόνου ομιλίας σας είναι 1824,59 ευρώ :dizzy: :omg:
Άβαταρ μέλους
By stavrosg
#24763 Άλλο vodafone, άλλο CU, αν και είναι παρόμοια τα πακέτα (πλην αυτού του bonus on-line ενεργοποίησης που βλέπω...) Της καρτοκινητής Vodafone είναι αυτό οπότε αν θες να πας σε CU, πάρτους τηλέφωνο, λογικά είναι απλή διαδικασία η μετατροπή...
Άβαταρ μέλους
By Scotch
#24777 Αν είναι άλλο πράγμα το CU, τότε πιθανώς μείνω στη vodafone προκειμένου να εξακολουθήσω να έχω την έκπτωση. Κι εδώ μόνο για vodafone γράφουν :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By axel12p
giannik1977 έγραψε:[
Αν δινεις εως 12-15 € το μηνα συμφερει το καρτοκινητο. Αν δινεις παραπανω νομιζω πως οχι , οταν π.χ η cosmote σου δινει με 26€ : 1500' προς ολους , 1500 sms κ 2gb data..

Αυτό με τα 26€ πως ακριβώς γίνεται; Γιατί είμαι στο απεριόριστα 35 και μου έρχονται κάθε μήνα κάτι λογαριασμοί στο 40άρι, χωρίς φυσικά τα 1500 προς όλους και 2GB internet.
Άβαταρ μέλους
By Mark
#24845 Scotch και το CU καρτοκινητό Vodafone είναι, απλά διαφορετικός τύπος. Κατά 99% ισχύει και για αυτό. Το καλύτερο που μπορείς να κανείς είναι ένα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση της Citibank να το ξεκαθαρίσεις. Αν σου πουν οκ, με μια κλήση στο 1266 το κανείς CU.

.