blinkys έγραψε:xenos
Ίσως άργησες κιολας λίγο. Κόψτην με ένα κλαδευτήρι και θα ξαναβγάλει.
xenos έγραψε:ok, έγινε η συγκομιδή!![]()
Την έκανα ματσάκια κ την κρέμασα σε σκιερό μέρος. Πόσες μέρες περίπου θέλει να ξεραθεί για να την τρίψω;
(εχει αρχισει να ραγιζει)
cabala10 έγραψε:εχω ενα θεμα..
η aloe vera μου εχει γινει τοσο μεγαλη που γλαστρα 50εκ δεν την χωραει πια(εχει αρχισει να ραγιζει)
ξερει κανεις τι πρεπει να προσεξω οταν κοβω τα φυλλα και ποσο καιρο μπορω να τα εχω στο ψυγειο χωρις να χαλασει το τζελ?
bill33 έγραψε:cabala10 έγραψε:εχω ενα θεμα..
η aloe vera μου εχει γινει τοσο μεγαλη που γλαστρα 50εκ δεν την χωραει πια(εχει αρχισει να ραγιζει)
ξερει κανεις τι πρεπει να προσεξω οταν κοβω τα φυλλα και ποσο καιρο μπορω να τα εχω στο ψυγειο χωρις να χαλασει το τζελ?
Πόσων χρονών είναι;barbadensis miller?Με το κίτρινο λουλούδι;
Καταρχήν βγάλε παραφυάδες και φύτεψε αλλού για να έχεις και άλλα φυτά.
Τα φύλλα δεν χρειάζονται ψυγείο.Απλά θα τα αφήσεις να στραγγίξουν απο το κίτρινο υγρό (προσοχή βάφει τα πάντα μωβ)
και θα τα βάλεις σε ίσκιο.
Στην κρήτη που δούλευα σε φυτεία φαρμακευτικής αλόης (barb miller) κοβαμε τα φύλλα και τα στέλναμε Αυστρία, Λουξεμβούργο,Γαλλία,Γερμανία .Απλά τα κουτιά είχαν ανοίγματα για να αναπνέουν.Στα σουπερ μάρκετ που στέλναμε έπρεπε να περάσει μήνας για να επιστρέψουν τα απούλητα και πάλι δεν είχαν κάτι σοβαρό.
Αν χωρίσεις το τζελ βάλτο στην κατάψυξη,και σε σακουλάκια απο παγάκια μπορείς.Αλλά καλό είναι να το κάνεις σε μερίδες για να μην το ξεπαγώνεις όλο.
Πως την χρησιμοποιείς;Πόσιμη;

xenos έγραψε:Αρμπαροριζα την κανουμε τπτ που την κλαδεψα ή την σουταρω;
<
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]