Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By mousatos
#62768 1,20 το πρωι , 0.85 προς το μεσημέρι και 1.03 προς το απόγευμα.
Και το $ πάει καλά..
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#62997 Δεν ξέρω αν είναι θέμα τύχης... Σε εμένα δεν συνέβη τίποτα, σε συγγενικό πρόσωπο τον κάλεσαν για πόθεν

Sent from space >
Άβαταρ μέλους
By Hellenic tifosi
#62999 Νομίζω οι Τράπεζες είναι υποχρεωμένες να τα δηλώνουν στην Τράπεζα της Ελλάδος. Δε θυμάμαι ακριβώς το ύψος του ποσου πάνω από το οποίο γίνεται γνωστοποίηση, πρέπει πάντως να είναι της τάξης των 3 - 5 χιλιάδων.
Άβαταρ μέλους
By Mercyful_Fate
#63026 Πέρα από την πλάκα, σκέφτομαι για ένα ποσό όχι πάνω από 1500-2000 ευρώ. Στην ουσία θέλω να καλύψω έξοδα καλοκαιρινών διακοπών στην Ελλάδα + να μπορώ να πληρώσω κάποιους λογαριασμούς κατά τη διάρκεια του έτους μέσω web banking . Τώρα, άμα είναι να μου φορολογήσουν λεφτά για τα οποία έχω φορολογηθεί ούτως ή άλλως εδώ που είμαι... τι να πω...
Άβαταρ μέλους
By criuser
#63032 Σε γνωστό τον φώναξαν γιά 530 € . Γενικά παρακολουθούνται τα πάντα από τις τράπεζες και αυτές εκτιμούν αν θα τα στείλουν στην εφορία . Στην αρχή σε καλούν αυτοί γιά εξηγήσεις .

Προφανώς μετά την φοροεπιδρομή στα ακίνητα που έρριξε και συνέτριψε την κυβέρνηση , έρχεται η σειρά της φορολόγησης των καταθέσεων , ώστε να καλυφθεί η διαφορά .
Άβαταρ μέλους
By Alxnks
criuser έγραψε:Σε γνωστό τον φώναξαν γιά 530 € . Γενικά παρακολουθούνται τα πάντα από τις τράπεζες και αυτές εκτιμούν αν θα τα στείλουν στην εφορία . Στην αρχή σε καλούν αυτοί γιά εξηγήσεις .

Προφανώς μετά την φοροεπιδρομή στα ακίνητα που έρριξε και συνέτριψε την κυβέρνηση , έρχεται η σειρά της φορολόγησης των καταθέσεων , ώστε να καλυφθεί η διαφορά .

Να τολμησω να πω οτι οι καταθέσεις, που είναι απο ηδη φορολογημενα χρηματα (!), φορολογουνται και τωρα;

< 4X >
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
224v έγραψε:
Dimitris_P έγραψε:Το € έχει πάρει την κατρακύλα!
http://www.naftemporiki.gr/finance/quot ... ario?tab=1

επιτελους κατι καταλαβαν και οι αγορες απο τους ανικανους να το διαχειρηστουν Ευρωπαιους.. ελπιζω σε 1.15 προς το παρων...και μετα βλεπουμε..

1,15855 ...
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
#63484 Ερώτηση :tomato:

Μπαίνω στο winbank και βλέπω τους λογαριασμούς μου... Σε κάποια φάση βλέπω κ έναν που μου φάνηκε περίεργος... Τον ανοίγω κ βλέπω από πότε ισχύει κτλ κ συμπεραίνω πως ήταν ένας που είχα στη Γενική...

Επειδή εδώ κ 2 χρόνια+ δεν έχω ασχοληθεί με τη συγκεκριμένη τράπεζα (μάλιστα προγραμμάτιζα να τον έκλεινα τον λογαριασμό), η Γενική έκλεισε εντελώς? Δεν υπάρχουν καταστήματα? Οι λογαριασμοί μεταφέρθηκαν αυτομάτως σε Πειραιώς? Καταστήματα Γενικής τέλος?
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#63503 Ναι. Γενικη τελος απο Νοέμβριο 14. Πλήρης μεταπτωση στην πειραιως οπως η αγροτικη , κυπριακες, μιλλενιουμ

Send from my Note 3