Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#653032 Το βαζω κι εδω.....

timkoul έγραψε:
Tsardas έγραψε:Εδω μεσα κανενα εσωτερικο αγωνα δεν μοπορουμε να κανονισουμε σε καποιο παιχνκδι που εχουν ολοι;

.

Assetto Corsa αν θελετε ξεκιναει νεο φιλικο πρωταθληματακι στο οποιο ειστε ευπροσδεκτοι. Τρεχει καθε Πεμπτη βραδυ, ο πρωτος αγωνας αυριο, Brands Hatch GP.
Και για αποκλειστικα forum-ικο πρωταθλημα αν θελετε ειμαι μεσα...
Άβαταρ μέλους
By timkoul
Geo f1 έγραψε:George νομιζω κακως <εμπλεξες> τα παιδια σε ολο αυτο. Αυτο ειναι καθαρα για <μεγαλους> Αλλο το να κατσουν μια φορα να κανουν ενα γυρο με την βοηθεια σου (πχ να τους πατας το γκαζι και εκεινα να στριβουν) και αλλο να περιμενεις να ευχαριστηθουν κατι που ειναι για πιο μεγαλες ηλικες.

Αν δεις λιγες σελιδες πισω πριν καποια χρονια ειχα βρεθει σε σπιτι φιλου με κοκπιτ και πολυ καλο εξοπλισμο. Ε το φρενο και μενα με παιδευε :P

Εχεις ενα δικιο. Οταν το πραγμα σοβαρευει τα παιδια δεν μπορουν να ακολουθησουν οποτε θα πρεπει να διαχωρισεις. Κι οσο πιο νωρις διαχωρισεις τοσο λιγοτερα θα χαλασεις και θα ευχαριστηθεις κι εσυ περισσοτερα....
Άβαταρ μέλους
By timkoul
George_Prix έγραψε:
timkoul έγραψε:Πηρε ο brother Fanatec και κατεβασε 0.7 στο Brands Hatch GP μονο απο την εξτρα και καλυτερης ποιοτητας πληροφορια που του δινει... :whistlink:

Ποια Fanatec πηρε? Και ποια τιμονιερα ειχε πριν?

Πηρε CSL Elite. Ειχε Logitech G27
Μιλησαμε λιγο περισσοτερο χτες, οκ η διαφορα δεν ειναι καθαρα απο τιμονιερα και μονο, απλα τον βοηθαει να καταλαβαινει περισσοτερα και τον οδηγει σε σωστοτερο στησιμο. Ενδεχομενως σε best lap η διαφορα να ειναι μικρη αλλα σε διαρκεια και σε ευκολια να καταλαβεις τι γινεται, ειναι σαφως μεγαλυτερη.
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
Geo f1 έγραψε:George νομιζω κακως <εμπλεξες> τα παιδια σε ολο αυτο. Αυτο ειναι καθαρα για <μεγαλους> Αλλο το να κατσουν μια φορα να κανουν ενα γυρο με την βοηθεια σου (πχ να τους πατας το γκαζι και εκεινα να στριβουν) και αλλο να περιμενεις να ευχαριστηθουν κατι που ειναι για πιο μεγαλες ηλικες.

Αν δεις λιγες σελιδες πισω πριν καποια χρονια ειχα βρεθει σε σπιτι φιλου με κοκπιτ και πολυ καλο εξοπλισμο. Ε το φρενο και μενα με παιδευε :P

Γιωργο γουσταρω πολυ τη φαση με τα παιδια. Τους κανω τον προπονητη και τα βλεπω να ανεβαζουν επιπεδο μερα με τη μερα. Τα ξεκινησα με την οβαλ (που ειναι μονο αφημα το γκαζι σε μερικα σημεια) στο ευκολο επιπεδο και σιγα σιγα τους το δυσκολευω. Οταν κερδισουν στο συγκεκριμενο επιπεδο το δυσκολευω λιγο ακομα. Τωρα τους ειπα οτι οταν κερδισουν και στο επιπεδο που τα εχω τωρα, παμε σε κανονικη πιστα με στροφες και φρενα. Στην αρχη με βοηθεια στο τριψιμο/φρεναρισμα και σιγα σιγα δυσκολεμα.

Δε θελω ΚΑΘΟΛΟΥ να κολλησουν τη δικια μου την αρρωστια με τα γκαζια, αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι αυτη η φαση τους κανει καλο και τους μαθαινει να οδηγανε. Ειμαι διατεθειμενος να κανω λιγο πισω κι εγω (πχ στην πεταλιερα) ωστε να μην τους χαλασω το γουστο/μαθημα.

Οσον αφορα τη φαση PC σχεδον απιθανο για τα προσεχη 1-2 χρονια. ΑΝ δω οτι κολλαω αρκετα... ΑΝ χαλαρωσω λιγο απο δουλεια και εχω περισσοτερο χρονο... Δεν αποκλειω να ασχοληθω!

btw ποσο κανει ενα καλο gaming PC :lipsealed:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
timkoul έγραψε:
George_Prix έγραψε:
timkoul έγραψε:Πηρε ο brother Fanatec και κατεβασε 0.7 στο Brands Hatch GP μονο απο την εξτρα και καλυτερης ποιοτητας πληροφορια που του δινει... :whistlink:

Ποια Fanatec πηρε? Και ποια τιμονιερα ειχε πριν?

Πηρε CSL Elite. Ειχε Logitech G27
Μιλησαμε λιγο περισσοτερο χτες, οκ η διαφορα δεν ειναι καθαρα απο τιμονιερα και μονο, απλα τον βοηθαει να καταλαβαινει περισσοτερα και τον οδηγει σε σωστοτερο στησιμο. Ενδεχομενως σε best lap η διαφορα να ειναι μικρη αλλα σε διαρκεια και σε ευκολια να καταλαβεις τι γινεται, ειναι σαφως μεγαλυτερη.

Ακριβως ετσι ειναι. Οταν ειχα εγω τη G25 πριν καμια 15αρια χρονια, ολοι μου λεγανε "εχεις το τουμπανο και πετας". Ετυχε και πηγα σε φιλους και οδηγησα με τα χρεπια τους και παλι πετουσα. Δηλαδη αυτα τα 7 δεκατα απο τιμονιερα σε τιμονιερα που ειπες εχθες μου φανηκανε καμποσα. Αλλα οπως σωστα ειπες, με την καλη την τιμονιερα εχεις διαρκεια. Καλυτερο/σταθεροτερο γυρολογιο. Και φυσικα πολυ μεγαλυτερη διασκεδαση, που στην περιπτωση μας ειναι το ζητουμενο!
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#653039 Δες εδω για το φρενο
https://bbjsimracing.com/brake-mods

Αυτο με τα παιδια το κανω κι εγω. Ξεκινησαμε απο PS2 με GT4 που εχει μια οβαλ πιστα και παιζανε με χειριστηρια. Μετα στο Assetto τα εβαλα indianapolis οβαλ. Με το τιμονι και τα πεταλια καταλαβαινουν καλυτερα. Μετα πηγαμε σε 2 πιο ανοιχτες πιστες, νομιζω red bull short και watkins glen short, με BTCC αυτοκινητα. Και τωρα προπονουνται σε okayama piper που εχει λιγες στροφες αλλα εχει και 3ης και 4ης, δεν ειναι μονο τερμα γκαζι, θελει και φρενα.
Και ειναι κοριτσια ε... :lol:
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
#653041 Οποτε δες μια γνωριμη εικονα!!! Πρωτη και μαλιστα με γαματο γυρολογιο. Με το που βρηκε τα πατηματα της κατεβαζε τα δεκατακια λιγα λιγα. Περηφανος πατερας εδω!

Εικόνα

Εγω 1 αγορι +1 κοριτσι εχω. Ευτυχως πανε εξισου καλα και τα δυο και δεν εχουμε ζηλιες.

Το σεταπ ειναι στα μετρα τους τωρα. Χαιρονται αυτα και ξενερωνω εγω. Απο βδομαδα προβλεπεται να επελθει η κανονικοτητα με το μπακετ. Αντε μην την ψωνισω και παω και παρω και τα πεταλια τωρα που το σκεφτομαι :s_crazy
Άβαταρ μέλους
By cabala10
timkoul έγραψε:Δες εδω για το φρενο

Αυτο με τα παιδια το κανω κι εγω. Ξεκινησαμε απο PS2 με GT4 που εχει μια οβαλ πιστα και παιζανε με χειριστηρια. Μετα στο Assetto τα εβαλα indianapolis οβαλ. Με το τιμονι και τα πεταλια καταλαβαινουν καλυτερα. Μετα πηγαμε σε 2 πιο ανοιχτες πιστες, νομιζω red bull short και watkins glen short, με BTCC αυτοκινητα. Και τωρα προπονουνται σε okayama piper που εχει λιγες στροφες αλλα εχει και 3ης και 4ης, δεν ειναι μονο τερμα γκαζι, θελει και φρενα.

γατακι εδω δες φρεναρες
https://simtag.eu/
Άβαταρ μέλους
By George_Prix
cabala10 έγραψε:
timkoul έγραψε:Δες εδω για το φρενο

γατακι εδω δες φρεναρες
https://simtag.eu/

wtf κι εγω νομιζα οτι αυτα ειναι ακριβα:

https://heusinkveld.com/products/sim-pe ... 6834e7a283

Αυτο το μοντακι με το λαστιχο που ειπες Τιμ, το εχει μεσα στο κουτι της τιμονιερας. Για 5 λεπτα το εβαλα και το εβγαλα. Ηθελε καμποση δυναμη πατημα το φρενο και τα σηκωνα ολα στον αερα. Οταν ερθει το μπακετ και κουμπωσω πανω την πεταλιερα σταθερα, θα το ξαναδοκιμασω. Αν και εχω την εντυπωση οτι δε θα μου αρεσει. Γιατι ειναι μαλακο το φρενο μεχρι ενα σημειο και με το που βρισκεις λαστιχο σκληραινει πολυ αποτομα. Δεν ειναι προοδευτικο σε ολη τη διαδρομη.
Άβαταρ μέλους
By timkoul
George_Prix έγραψε:Οποτε δες μια γνωριμη εικονα!!! Πρωτη και μαλιστα με γαματο γυρολογιο. Με το που βρηκε τα πατηματα της κατεβαζε τα δεκατακια λιγα λιγα. Περηφανος πατερας εδω!

Εεεμ, δεν εχεις PC να παιξουν Online...
Άβαταρ μέλους
By timkoul
#653055 Ωραιος!
Αυτα παιζουν τα δικα μας
http://assettomods.com/btcc-mod-v2-0-march-2020/

Watkins Glen την κοντη εκδοση, εχει λιγα κομματια που θελει φρενο
Και Okayama Piper τωρα τελευταια αλλα εχει δυσκολιες...
Άβαταρ μέλους
By Chris
George_Prix έγραψε:
btw ποσο κανει ενα καλο gaming PC :lipsealed:

Με 1.5k με οθονη μεσα θα εισαι κομπλε. Για το pc, προς θεου, ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΕΑΚΟ :protest: