- 24 Ιουν 2020, 11:01
Geo f1 έγραψε:George νομιζω κακως <εμπλεξες> τα παιδια σε ολο αυτο. Αυτο ειναι καθαρα για <μεγαλους> Αλλο το να κατσουν μια φορα να κανουν ενα γυρο με την βοηθεια σου (πχ να τους πατας το γκαζι και εκεινα να στριβουν) και αλλο να περιμενεις να ευχαριστηθουν κατι που ειναι για πιο μεγαλες ηλικες.
Αν δεις λιγες σελιδες πισω πριν καποια χρονια ειχα βρεθει σε σπιτι φιλου με κοκπιτ και πολυ καλο εξοπλισμο. Ε το φρενο και μενα με παιδευε :P
Γιωργο γουσταρω πολυ τη φαση με τα παιδια. Τους κανω τον προπονητη και τα βλεπω να ανεβαζουν επιπεδο μερα με τη μερα. Τα ξεκινησα με την οβαλ (που ειναι μονο αφημα το γκαζι σε μερικα σημεια) στο ευκολο επιπεδο και σιγα σιγα τους το δυσκολευω. Οταν κερδισουν στο συγκεκριμενο επιπεδο το δυσκολευω λιγο ακομα. Τωρα τους ειπα οτι οταν κερδισουν και στο επιπεδο που τα εχω τωρα, παμε σε κανονικη πιστα με στροφες και φρενα. Στην αρχη με βοηθεια στο τριψιμο/φρεναρισμα και σιγα σιγα δυσκολεμα.
Δε θελω ΚΑΘΟΛΟΥ να κολλησουν τη δικια μου την αρρωστια με τα γκαζια, αλλα ειμαι πεπεισμενος οτι αυτη η φαση τους κανει καλο και τους μαθαινει να οδηγανε. Ειμαι διατεθειμενος να κανω λιγο πισω κι εγω (πχ στην πεταλιερα) ωστε να μην τους χαλασω το γουστο/μαθημα.
Οσον αφορα τη φαση PC σχεδον απιθανο για τα προσεχη 1-2 χρονια. ΑΝ δω οτι κολλαω αρκετα... ΑΝ χαλαρωσω λιγο απο δουλεια και εχω περισσοτερο χρονο... Δεν αποκλειω να ασχοληθω!