Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By fokion
#845886 Εικόνα

Υγραεριου 10ετίας και βαλε. δε συζητώ το αυτονόητο την ευκολία αναψε ψησε σβησε
Εχει ψησει τοσα που εχει ξεχασει το ονομα της καθε καλοκαιρι :lol: :lol: :lol:
με ενα ενιαιο μεγαλο καυστηρα απο κατω που αναβει και μισος μισος.
Στα 10 αυτα χρονια αλλαξα προληπτικά το καυστηρα.
ΚΑΛΟ καθαρισμα μια φορά το χρονο - τα βασικά μετα απο καθε ψησιμο.
Καταναλωση... Καμια σχεση με οτι αναφερθηκε η μπουκαλα βγαζει πολλά ψησιματα.

Τι θα ηθελα.
Μαντεμενια πλακα αντι σχαρα ωστε τα λιπη να μη πεφτουν πανω στις πετρες και φουντωνουν.

Καποια στιγμή απο τα λιπη κλπ σαπισε η λαμαρινα οποτε και................. επισκευαστηκε :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Και λειτουργει ετσι αλλα 4 χρονια τωρα!! :lol:

και βεβαια ΔΕΝ ηταν το τοπ μοντελο.

Α! και το πλαινό ματι εντελός αχρηστο αν σκεφτεστε για τηγανι.
Άβαταρ μέλους
By dimik
Anonymous Founder έγραψε:Να έχεις στο μυαλό σου επίσης πως πρέπει να είναι καλά προστατευμένη από την βροχή, γιατί αν βρέχεται, θα θέλει πιο συχνό καθάρισμα.
Μπαλκόνι από πάνω και κάλυμμα για την ψησταριά, οκ θα πέσει καμία σταγόνα σε πολύ δυνατή βροχή αλλά μέχρι εκεί.

< >
Άβαταρ μέλους
By 224v
fokion έγραψε:
Υγραεριου 10ετίας και βαλε. δε συζητώ το αυτονόητο την ευκολία αναψε ψησε σβησε
Εχει ψησει τοσα που εχει ξεχασει το ονομα της καθε καλοκαιρι :lol: :lol: :lol:
με ενα ενιαιο μεγαλο καυστηρα απο κατω που αναβει και μισος μισος.
Στα 10 αυτα χρονια αλλαξα προληπτικά το καυστηρα.
ΚΑΛΟ καθαρισμα μια φορά το χρονο - τα βασικά μετα απο καθε ψησιμο.
Καταναλωση... Καμια σχεση με οτι αναφερθηκε η μπουκαλα βγαζει πολλά ψησιματα.

Τι θα ηθελα.
Μαντεμενια πλακα αντι σχαρα ωστε τα λιπη να μη πεφτουν πανω στις πετρες και φουντωνουν.

Καποια στιγμή απο τα λιπη κλπ σαπισε η λαμαρινα οποτε και................. επισκευαστηκε :lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Και λειτουργει ετσι αλλα 4 χρονια τωρα!! :lol:

και βεβαια ΔΕΝ ηταν το τοπ μοντελο.

Α! και το πλαινό ματι εντελός αχρηστο αν σκεφτεστε για τηγανι.

ετσι και το δικο μου 30ετιας

μερικες φορες τηγανιζω στο ματι για την τηγανιλα!!!

οταν αλλξες καυστηρα εβαλες stainless steal??
εγω αυτον εβαλα τοτε και δεν εχει καια φθπρα...
Άβαταρ μέλους
By antonis78
#846038 @dimik

Εγώ για επόμενη αγορά, όταν τα παίξει αυτή που έχω τώρα, έχω σταμπάρει την Char-Broil Professional. Από ότι έχω δει σε reviews έχει από τις καλύτερες κατανομές θερμοκρασίας και από τις λιγότερες αναφλέξεις (και σε λογική σχετικά τιμή). Επίσης, το πλαϊνό μάτι είναι με υπέρυθρες απότε κάνει πολύ καλή δουλειά στην θωράκιση των κρεάτων. Ρίξε της μία ματιά.

Αν θέλεις να βάζεις και σούβλα καλό θα είναι να κοιτάξεις να έχει και πίσω εστίες (ιδανικά υπέρυθρες).

Για την αποθήκευση, μην έχεις άγχος, με μία κουκούλα θα είσαι μια χαρά. Όσον αφορά το μέγεθος, έχω κάνει bbq 30 ατόμων με 3 εστίες, δεν ταλαιπωρήθηκα γιατί ψήνει γρήγορα αλλά έχω θελήσει μεγαλύτερο μέγεθος όταν έψηνα σταβλίσιες. Αν είχα χώρο θα πήγαινα σε 4 εστίες, οπότε το ίδιο θα σου πω και εσένα.
Άβαταρ μέλους
By dimik
#846041 Καλή φαίνεται κι αυτή αλλά στην Broil King με τους 5 χωράει πχ 2 κοτόπουλα στην σούβλα, ή ανάβεις τους πλευρικούς 2 και βάζεις 2 ταψιά φαγητό στην μέση.
https://www.skroutz.gr/s/27915229/Broil ... 6-283.html την βρίσκω 1270€ που είναι καλή τιμή για αυτό που είναι
Γενικότερα μεγαλύτερη ευκολία λόγω μεγέθους και επιπλέον βρίσκεις εύκολα ανταλλακτικά, ακόμα και το πλευρικό μάτι μπορείς να το αντικαταστήσεις με υπερύθρων αν θέλεις στο μέλλον.

βρήκα κι αυτούς τους γερμανούς που φτιάχνουν stainless steel για ψησταριές κάθε μάρκας οπότε παίζει και customization στο μέλλον
https://www.grillrost.com/en/accessorie ... roil-king/
Άβαταρ μέλους
By fokion
224v έγραψε:οταν αλλξες καυστηρα εβαλες stainless steal??
εγω αυτον εβαλα τοτε και δεν εχει καια φθπρα...

Οχι... τον ιδιο (μαντεμενιο???) εβαλα...
Κακα τα ψεματα την ειχα παρει προσφορα καπου στα 250 ευρω στο αληστου μνημης Μαρινοπουλο λεγεμε τωρα Σκλαβενιτη του Γερακα επι της μαραθονως...

Ε οκ αν βγαλει και το ερχομενο καλοκαιρι θα κανω τουμπες...
Άβαταρ μέλους
By dimik
#846969 Δεν κρατήθηκα

Πήρε πάνω από 2 ώρες και 2 άτομα για την συναρμολογηση αλλά σε ποιότητα υλικών είναι άψογοι οι Καναδοί.

Την Κυριακή το μεγάλο τεστ, θα ψήσει για 9 άτομα. Εικόνα

< >