Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
diplomat έγραψε:@κιούσης
Οι γιατροί (έχω δύο κολλητούς) πράγματι τον έχουν πιει γερά.
Πρέπει να σου κόβει και να ψάχνεσαι πολύ για να περνάς καλά ως νέος γιατρός εν έτει 2018, ανάλογα με την ειδικότητα/νοσοκομείο/τμήμα φυσικά.

φίλε ήρωες είναι οι τύποι και πόσο να αντέξουν;

κάνουν που κάνουν μια δουλειά που έτσι κι αλλιώς σε πειράζει ψυχολογικά, αν είναι και οι συνθήκες γάμα τα απλά τρελαίνεσαι

το ίδιο πάει και για αστυνομικούς που τους βλέπεις να γερνάνε πριν την ώρα τους και διάφορα άλλα.. δεν είναι όλοι του δημοσίου ζουμπουρλοί με νεανική φρέσκια φατσούλα και μέτρια όρεξη για ζωή (γιατί η σαπίλα υπάρχει)

απλά αυτό που παρατηρώ με το βοϊδίσιο βλέμμα μου είναι ότι εκεί που χρειάζεται κόσμος δεν υπάρχει και εκεί που δε χρειάζεται υπάρχει

η εξήγηση βέβαια είναι αρκετά απλή, όταν είσαι κομματόσκυλο κατά πάσα πιθάνοτητα είσαι άχρηστος άρα θα μπεις σε μια θέση που δεν θέλει προσόντα και ευθύνες ή θα δημιουργηθούν τέτοιες θέσεις για να σε βολέψουν, αλλά έλεος και λιγάκι με αυτή την ιστορία
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
Corto Maltese έγραψε::dizzy: :dizzy: :dizzy: :help:

αλήθεια το κκε τι άποψη έχει για αυτά τα νέα ξενόφερτα κινήματα; :hmmm:

μη μου πεις ότι μασάνε και αυτοί από πολιτικές ορθότητες και βλακείες γιατί θα χάσω πάσα ιδέα :help:
Άβαταρ μέλους
By Corto Maltese
#532814 To KKE έχει ακόμα ενεργή την οργάνωση γυναικών του. Αυτό δείχνει νομίζω πως δεν θεωρεί ότι έχει επέλθει καμιά ισότητα.
Άβαταρ μέλους
By markvag
Asimov έγραψε:Χωρίς να διαφωνώ (κι εμένα η αίσθησή μου είναι ότι πολλοί γίναν υπουργοί σε θέσεις-βιτρίνες), θα ήθελα περισσότερα στοιχεία για το ποιες θέσεις είναι υπουργικές σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ποιες όχι και απλά ο κατέχων αποκαλείται κάπως αλλιώς (αλλά κάνει την ίδια δουλειά, εποπτεύει έναν αντίστοιχου μεγέθους φορέα και κοστίζει τα ίδια ή και περισσότερα γι' αυτό - γιατί εκεί είναι το ζουμί).
Δλδ αν εδώ τον λέμε υφυπουργό ξέρω γω και στην τυχαία Αυστρία ΓΓ ή Διευθυντή ή δεν ξέρω πως, δεν αλλάζει κάτι επί της ουσίας, αλλά φαίνεται ότι εδώ έχουμε μεγάλο υπουργικό σχήμα κι εκεί ευέλικτο.

Επίσης, υπάρχουν και αρκετά ομόσπονδα κράτη, που πολλές αρμοδιότητες είναι στα κατά τόπους κρατίδια... Όχι ότι δεν είναι αστείο να έχουμε τόσους υπουργούς... :vava:
Άβαταρ μέλους
By Asimov
#532838 Ναι και τις τοπικές κυβερνήσεις είχα στο μυαλό μου.
Γενικότερα αυτά με τους αιρετούς στην Ελλάδα σε σύγκριση με την Ευρώπη είναι κουβέντα τύπου πόσους ΔΥ έχει η Ελλάδα και πόσους το Βέλγιο ξέρω γω, ποιοι πιάνονται για ΔΥ εδώ και ποιοι εκεί κλπ κλπ.
Αν δεν έχεις συγκεκριμένα στοιχεία δεν μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα.

Να δούμε τα πρόσωπα καλύτερα λοιπόν όπου μπορούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια να διακρίνουμε ποιος είναι φελλός, ποιος βύσμα, ποιος χαραμοφαης, ποιος αξιόλογος κοκ
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#532842 :help:
http://www.in.gr/2018/09/03/apopsi/o-an ... estrepsan/

Μόνο που ο Ανδρέας κατέκτησε αυτή τη θέση στη συλλογική πολιτική μας μνήμη γιατί κατάφερε να φτιάξει μεσαία τάξη στην Ελλάδα.

Γιατί ήταν αυτός που πήρε τα αιτήματα των αδικημένων του Εμφυλίου και του μετεμφυλιακού κράτους και τα έκανε πράξη και θεσμούς.

Προσφέροντας καλύτερους μισθούς, φτιάχνονταν σύστημα υγείας, αναβαθμίζοντας τη θέση της αγροτιάς, αυξάνοντας τις συντάξεις, διαμορφώνοντας μια αίσθηση ότι υπάρχει όντως κράτος πρόνοιας, πήρε αυτά τα κοινωνικά στρώματα, που τα αντιμετώπιζαν με σηκωμένο φρύδι τα κάθε λογής «παλιά τζάκια», και τα έφερε στο κέντρο της κοινωνικής και πολιτικής ζωής.

Αυτό ήταν το μεγάλο του επίτευγμα και με έναν τρόπο ποτέ δεν του το συγχώρησαν.

Εξ ου και οι κραυγές κατά του «λαϊκισμού» που εξαπολύονταν εναντίον του από αυτούς που δεν άντεχαν οι αδικημένοι να αποκτούν κύρος και υπόσταση.

Σίγουρα ο Ανδρέας έκανε και πολλά λάθη.

Και λιτότητα έφερε και τον Σημίτη και διάφορους άλλους άφησε πίσω του και τη διάθεση διαφόρων να δουν την εξουσία ως οικονομική επένδυση δεν έλεγξε έγκαιρα.

Όμως, μπόρεσε να αλλάξει τον κοινωνικό χάρτη της χώρας.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω... :whistlink:
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#532847 έτσι είναι αν δεν ήταν ο Αντρέας ακόμα ταγάρια θα ήμασταν και χωρίς αυτόν θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
QsisVTS έγραψε:έτσι είναι αν δεν ήταν ο Πέτραν ο Κωστόπουλος ακόμα ταγάρια θα ήμασταν και χωρίς αυτόν θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν

Φιξντ

#xevlahema
Άβαταρ μέλους
By trident1971
EDDIE_147 έγραψε:
QsisVTS έγραψε:έτσι είναι αν δεν ήταν ο Πέτραν ο Κωστόπουλος ακόμα ταγάρια θα ήμασταν και χωρίς αυτόν θα επιστρέψουμε εκεί που ήμασταν

Φιξντ

#xevlahema

Με προλαβες.

Ο συντακτης του αρθρου ποσο μαλακας ειναι εν τω μεταξυ?
Άβαταρ μέλους
By popolaros

- βραχιωνας λασπης της κυβερνησης ο βαξεβανης εναντιον μου

αληθεια edit mod;;; με τοσα παπαγαλακια ΠΑΝΤΟΥ;;;;

- θα καταργησω τον νομο παρασκευοπουλου.

αληθεια; κανατε ποτε edit mod κατι για την λεξη ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ;;; ΤΙΠΟΤΕ. βαζετε κοσμο και κοσμακη απλα σε εναν συγκεκριμενο σημειο και τους κρατατε.

- δεν γινεται ο κορυδαλλος να ειναι το κεντρο συντονισμου του εγκληματος στην ελλαδα.

ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΑΙ

- τσιπρας και βαξεβανης ειναι το ενα και το αυτο. ειναι το ιδιο πραγμα.

δειχνεις ξεκαθαρα ποσο λιγος ανθρωπος εισαι.

ο ιδιος ανθρωπος / οι ιδιοι ανθρωποι που εχουν το know how πως να edit mod μια χωρα, ζητανε να ξανα ερθουν στην κυβερνηση για να κανουν τα ιδια. προβατο ελληνα, δεξουν για ακομα μια φορα την ακατασχετη προπαγανδα ΟΛΟΥ του συστηματος. παει κατι να αλλαξει επιτελους σε αυτη τη χωρα για πρωτη φορα μετα απο 40 χρονια και φυσικα τα ΛΑΜΟΓΙΑ παλευουν να το ανατρεψουν.

αηδια και οχετος
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#532862 Ποπολαρε αντιπολιτευση κανεις? Κυβερνση εισαι περιμενε λιγο :lol: :lol:
Αυτο ειναι το λεγομενο ΘΡΑΣΟΣ.
Καραμελα νισαφι τα 40 χρονια!!!
Άβαταρ μέλους
By EDDIE_147
#532871 Έχει δίκιο ο ποπολάρος.
Τόσα χρόνια πόλωση, εμφυλιοπολεμικες παπαρες, προπαγάνδα και εξαπάτηση μέχρι αηδιας τι βγήκε; (Απ.: ΣΥΡΙΖΑ).

Νομίζω ότι πρέπει να το γυρίσουμε σε sinenesee.
:s_yes