Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By elteo
Ο Ορέστης Τσαγκ έγραψε:Παίρνω αφορμή αυτό το ποστ για να πω το εξής.
Βλέπω συνέχεια Posts τέτοιου είδους και εδώ και στο fb και άρθρα σε σελίδες με τίτλο "Δείτε ποια διώξατε από το Survivor - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Ελισάβετ, της Μαριάννας Καλέργη, της θειας μου της Αμερσουδας".
Ρε μάγκες άμα θέλαμε να δούμε γκόμενες με μπραζίλιαν μαγιό θα παρακολουθούσαμε άλλα προγράμματα, θα μπαίναμε σε άλλες σελίδες. Δόξα τω Θεώ γεμάτο είναι το ιντερνετ και η τηλεόραση. Το survivor και όλα αυτά τα ριάλιτι, δεν τα βλέπεις για να δεις τις γκόμενες (και σιγά το σαμιαμίδι την Ελισάβετ τώρα, lulz δλδ), τα βλέπεις για να δεις προσωπικότητες, χαρακτήρες, τσακωμούς, κλίκες, ρουφιανιές, πισώπλατα μαχαιρώματα κλπ. Και σε αυτόν τον τομέα άτομα σαν την Ελισάβετ δεν προσφέρουν τπτ. Ειδικά η Ελισάβετ ήταν το απόλυτο τπτ. Τέρμα αδιάφορη και κουραστική. Το ίδιο και η Σάρα, μόνο που αυτή είναι καλύτερη στα αγωνίσματα. Οπότε στις αρχοντοπαπάρες μας που έφυγε το μηδενικό η Ελισάβετ. :iconcool:
Καλά έκανε και πήρε τον πούλο. Πάμε παρακάτω.

:shifty:
Τελευταία επεξεργασία από elteo και 18 Μάιος 2017, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
Geo f1 έγραψε:Ειστε μαλαπες οσοι σποιλεριαζετε

Τι σποιλεριαζουμε ρε geako. Αφού χθες έφυγε η άχρηστη/ανίκανη Ελισάβετ

elteo έγραψε:
Ο Ορέστης Τσαγκ έγραψε:Παίρνω αφορμή αυτό το ποστ για να πω το εξής.
Βλέπω συνέχεια Posts τέτοιου είδους και εδώ και στο fb και άρθρα σε σελίδες με τίτλο "Δείτε ποια διώξατε από το Survivor - Αποκαλυπτικές φωτογραφίες της Ελισάβετ, της Μαριάννας Καλέργη, της θειας μου της Αμερσουδας".
Ρε μάγκες άμα θέλαμε να δούμε γκόμενες με μπραζίλιαν μαγιό θα παρακολουθούσαμε άλλα προγράμματα, θα μπαίναμε σε άλλες σελίδες. Δόξα τω Θεώ γεμάτο είναι το ιντερνετ και η τηλεόραση. Το survivor και όλα αυτά τα ριάλιτι, δεν τα βλέπεις για να δεις τις γκόμενες (και σιγά το σαμιαμίδι την Ελισάβετ τώρα, lulz δλδ), τα βλέπεις για να δεις προσωπικότητες, χαρακτήρες, τσακωμούς, κλίκες, ρουφιανιές, πισώπλατα μαχαιρώματα κλπ. Και σε αυτόν τον τομέα άτομα σαν την Ελισάβετ δεν προσφέρουν τπτ. Ειδικά η Ελισάβετ ήταν το απόλυτο τπτ. Τέρμα αδιάφορη και κουραστική. Το ίδιο και η Σάρα, μόνο που αυτή είναι καλύτερη στα αγωνίσματα. Οπότε στις αρχοντοπαπάρες μας που έφυγε το μηδενικό η Ελισάβετ. :iconcool:
Καλά έκανε και πήρε τον πούλο. Πάμε παρακάτω.

:shifty:

:s_rofl :s_rofl :s_rofl

well played :s_howdy
Άβαταρ μέλους
ByDeleted user 3
#396641 Βρε ΜπαγιερΝ αγορι μου , αυτό ανακοινωθηκε 12μιση το βραδυ...Και εδώ γραφτηκε πριν παιχτεί το επεισοδιο.
Αυτό λεω.
Μαλαπα :s_tongue :s_tongue :s_biggrin
Άβαταρ μέλους
By kubiak
#396643 Ρε παιδιά εσείς που γνωρίζετε, θα δείξουν επεισόδια σήμερα και αύριο - που κανονικά δεν δείχνει Πέμπτη και Παρασκευή σωστα;
Αυτός ο αγώνας εναντίον των τούρκων survivors πότε θα παιχτεί στην τηλεόραση;
Λύστε μου αυτή την απορία γιατί με έχουν ψιλοζαλίσει, νομίζουν ότι το κατέχω το όλο θέμα ενώ εγώ το μόνο που κάνω είναι να χαζεύω τα αγωνίσματα και να διαβάζω τα spoiler εδώ...
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
RXristos έγραψε:
QsisVTS έγραψε:θα ήταν τέλειο βασικά, αλλά είπαμε μέχρι και οι άντρες είναι άτριχοι εκεί πέρα

Φετίχ;; :svivhaha:

άσε ρε φίλε έχω να δω τρίχα από το 2005, εγώ το χω πει ότι η τρίχα κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει στη μόδα και τότε να δούμε τι θα κάνουν όλες αυτές οι λειζεριασμένες fashion victims, θα τρέχουν για εμφύτευση πάνω στο πανικό τους, κάτσε και θα δεις
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
fokion έγραψε:Ανεπιβεβαίωτο
10-7 οι Τούρκοι..

Έριξα μια βιαστική ματιά στα προφιλς των Τουρκων παιχτών. Οι περισσότεροι αθλητές ή πρώην αθλητές και μάλιστα επαγγελματίες.
Δεν νομίζω ότι έχουν καμία τύχη οι δικοί μας οι κατσαπλιάδες.
Άβαταρ μέλους
By RXristos
QsisVTS έγραψε:
RXristos έγραψε:
QsisVTS έγραψε:θα ήταν τέλειο βασικά, αλλά είπαμε μέχρι και οι άντρες είναι άτριχοι εκεί πέρα

Φετίχ;; :svivhaha:

άσε ρε φίλε έχω να δω τρίχα από το 2005, εγώ το χω πει ότι η τρίχα κάποια στιγμή θα ξαναγυρίσει στη μόδα και τότε να δούμε τι θα κάνουν όλες αυτές οι λειζεριασμένες fashion victims, θα τρέχουν για εμφύτευση πάνω στο πανικό τους, κάτσε και θα δεις

θα μας τρελάνεις ρε Γιωργο;;;
Που την θες την τριχα; Και να χαΐδευεις μετά τι; Να μπερδεύεσαι αν χαΐδευεις το δικο σου πόδι η της άλλης;;

< >
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
GTS έγραψε:
Geo f1 έγραψε:
10-7 οι Τούρκοι..

Ανικητη η βλακεια

λιγο αγριαθρωποι οι τουρκοι

https://www.youtube.com/watch?v=vL6FjKCl44M

αυτος ο φουρκαν λένε τα κουτσομπολίστικα ότι ειναι το αντίστοιχο του Αγγελόπουλου σε ταχύτητα, και πιο γρήγορος. :metalo:
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
10-7 οι Τούρκοι..

Σορρυ κυριος ... αλλά εμείς ψηφίζαμε με βαση τις αγαπουλίνες , τα διαμαντακια , τα κοτσιδάκια και το παρεάκι .

ΥΓ Meanwhile in Greece ... 4ο Μνημόνιο ... ξύλο στο κοινοβούλιο , στον Βολο , στην Αλεξάνδρας ...

ΥΓ Meanwhile in Turkey .... εάν κέρδιζαν οι Ελληνες ο Ταγιπ θα εκλεινε το TV8 ( το twitter πως του ξέφυγε ? )