Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By red_monster
GTS έγραψε:Μήπως έχει κάποιος μια full face μάσκα προστασίας για χημικά που θα μπορούσα να δανειστώ για λίγο;

< >

Τα χημικά χωρίζονται σε κατηγορίες, κάθε μια από τις οποίες θέλει ειδικό φίλτρο.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#848312 Δώστου μία για καθε περίπτωση τότε.

@ GTS

Αν ήθελες γάντια νιτριλίου μιας χρήσης έχω κρατήσει γύρω στα 100 ζευγάρια.
Άβαταρ μέλους
By GTS
red_monster έγραψε:
GTS έγραψε:Μήπως έχει κάποιος μια full face μάσκα προστασίας για χημικά που θα μπορούσα να δανειστώ για λίγο;

< >

Τα χημικά χωρίζονται σε κατηγορίες, κάθε μια από τις οποίες θέλει ειδικό φίλτρο.
Το ξέρω. Μπορείς να τα αλλάξεις τα φιλτρα στις μάσκες.

< >
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
Geo f1 έγραψε:Αν μπορει καποιος συνφορουμιτης να μου στειλει αυτο το τρομερο και φοβερο που εγραψε ο red monster και εφαγε μονιμο ban :lipsealed:

Το μόνιμο μπαν ήρθε γιατί βαρεθηκαμε να δίνουμε ευκαιρίες σε κάποιον που έμπαινε εδώ για φασαρίες.

Και για να μην αναρωτιέσαι υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι να τον ακολουθήσουν.

Αυτό που έκανε η προηγούμενη διοίκηση να δίνει συνεχώς ευκαιρίες, σταματά.
Υπάρχουν οι ποινές στον κανονισμό για ενημέρωση.
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
#891876 Edit. Να κλειδωσω κι αυτο το τοπικο; [Admin]
Τελευταία επεξεργασία από Giuseppe Busso και 07 Ιουν 2025, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By Giuseppe Busso
Chris έγραψε:Κάτσε βρε ψυχούλα μου λίγο ήσυχα. Περισυ ξεκινήσαμε με 2-0...

Ε δεν θα στενοχωρηθώ κιόλας επειδή τους έχω κερδίσει Edit, admin
Εγώ απλά σαν αγνός φίλαθλος του αθλήματος θέλω να τονίσω την ανάγκη να διώξουν αυτόν τον τοξικό πρόεδρο που ανέλαβε την ομάδα από τον μεγιστάνα Μάνο Παπαδόπουλο καθώς είναι η αιτία που ένα 3-0, όπως μας έλεγε ο ίδιος πως οτιδήποτε άλλο θα ήταν μη αποδεκτό, είναι πλέον 1-2. Έναν σίγουρο και δεδομένο διασυρμό του Ολυμπιακού, τον έκανε εφιάλτη δίχως τέλος για τον Παναθηναϊκό η παρουσία του και όσα έκανε. Ο DPG και όσοι τον ασπάζονται, είναι πλέον εχθροί της Αθηναϊκής ομάδας. Τελεία και παύλα.