Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By vice246
#20857 Όταν μπαίνεις "μέσα" σου αφαιρούν όλα τα προσωπικά αντικείμενα....δυστυχώς θα του πήραν και "το μάτι".....
Άβαταρ μέλους
By vice246
Bayern7 έγραψε:Στην εντατική ο Παπαγεωργόπουλος
Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του

http://www.lifo.gr/now/society/53727

Ε!! τι συζητάμε τόση ώρα.... :)
Άβαταρ μέλους
By Bayern7
vice246 έγραψε:
Bayern7 έγραψε:Στην εντατική ο Παπαγεωργόπουλος
Σοβαρή κρίνεται η κατάσταση του

http://www.lifo.gr/now/society/53727

Ε!! τι συζητάμε τόση ώρα.... :)

Κάποιος είπε στην προηγούμενη σελίδα ότι έκανε μια απλή εξέταση. Γι αυτό το έβαλα.
Επειδή λέει ότι δήθεν είναι σοβαρά. :shifty:
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#20935 Ναι, η στεφανιογραφία δεν είναι εγχείρηση, είναι μια επεμβατική εξέταση που γίνεται σε νοσοκομείο ή κλινική.
Το σχόλιό μου αφορούσε το δημοσίευμα του seleo.

Βέβαια οι δημοσιογράφοι βλέπω ότι γράφουν διάφορα πράγματα, μέχρι και για έμφραγμα διαβάζω.

Δεν ξέρω ποιά είναι η αλήθεια, αλλά ευχομαι να γίνει καλά ο άνθρωπος.
Άβαταρ μέλους
By JBT
#21015 Γιατί;
Άβαταρ μέλους
By Nikolaos106
CARυοθραύστης έγραψε:Γιατί;

Γιατί είναι ο Δήμαρχος που αγαπήσαμε
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#21993 Δεν φαντάσθηκα ότι το "γιατί" θα μπορούσε να απευθυνόταν στην ευχή μου να γίνει καλά...

Γιατί είναι άνθρωπος! Δεν φτάνει αυτό;
Άβαταρ μέλους
By egobrain
http://www.alterthess.gr/content/metro-thessalonikis-anoigei-simera-i-odos-delfon

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προχωρά η Αττικό Μετρό για την πρόοδο των εργασιών της κατασκευής του μετρό Θεσσαλονίκης. Σήμερα, Πέμπτη 9 Οκτωβρίου, περιορίζεται ο εργοταξιακός χώρος στο σταθμό ΑΝΑΛΗΨΗ και θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

- Αποδίδεται το τμήμα της οδού Δελφών, ήπιας κυκλοφορίας και πλάτους 4 μέτρων, από το ύψος της οδού Μάρκου Μπότσαρη έως την οδό Πέτρου Συνδίκα

- Αμφιδρομείται η οδός Λυσικράτους για την εξυπηρέτηση της κυκλοφορίας και ιδιαίτερα για την πρόσβαση στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων Θεσσαλονίκης

- Αποδόθηκε ήδη στη κυκλοφορία τμήμα της οδού Δροσίνη τόσο για την κυκλοφορία όσο και για τη στάθμευση ΙΧ οχημάτων.

- Προβλέπεται η δημιουργία πεζοδιάβασης με σηματοδότη στο ύψος της οδού Ψυχάρη.
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#22396 Σήμερα το απόγευμα στην περιφερειακή, με κατεύθυνση ανατολικά λίγο πρίν την διασταύρωση του Αγ. Παύλου, είμαι στο αριστερό ρεύμα και έχω μπροστά μου ένα κουπέ Peugeot 308 CC που πηγαίνει αργά. Ούτε φώτα άναψα, ούτε κόρνα πάτησα. Σκέφθηκα ότι έπεσα σε αργόσχολο και κατάφερα μπήκα σε ένα κενό στην μεσαία λωρίδα και βρέθηκα μπροστά του. Αρχίζει να επιταχύνει, να ανάβει φώτα επίμονα πίσω μου και να κορνάρει, προφανώς ενοχλημένος επειδή τον προσπέρασα.

Έφυγα μπροστά και πιό κάτω επειδή θα έστριβα, έκοψα ταχύτητα. Επίτηδες γύρισα το βλέμμα μου να δώ την φάτσα του και βλέπω στη θέση του οδηγού μια ξανθιά κυρία 50 περίπου ετών με το σκυλάκι της αγκαλιά και τα μπροστινά του πόδια στο τιμόνι. :slap:

Βρε μήπως έχει παλαβώσει ο κόσμος;
Άβαταρ μέλους
By Pitt
#22469 Χα, χα, χα! Το αστείο ήταν ότι όταν γύρισα να την κοιτάξω, είδα ότι αυτή κοιτούσε δεξιά προς το μέρος μου μουρμουρίζοντας (προφανώς έβριζε) ενώ το σκυλάκι καθόταν όρθιο με τα δύο πόδια στο τιμόνι και κοιτούσε τον δρόμο ίσια μπροστά!

Το σκυλάκι είχε περισσότερο μυαλό από την οδηγό. Ελπίζω όπως λες να οδηγούσε αυτό, αλλιώς δεν την βλέπω καλά την κυρία…
Άβαταρ μέλους
By Jorge_greek
Pitt έγραψε:Βρε μήπως έχει παλαβώσει ο κόσμος;

ΝΑΙ! Ξεκάθαρα Ν Α Ι !
Ειδικά αυτοί οι πρωϊνοί είναι πιο τρελοί κι επικίνδυνοι απ τους σουρωμένους της νύχτας. Κάτι 60+ που πιο νωθροί πεθαίνεις, κάτι 70+ που πηγαίνουν λαϊκές ή στο παραδιπλανό τετράγωνο είναιαιαιαι παναγιά μου και χριστέ μου! Άσε δε που αυτό το φλας είναι διακοσμητικό. Ανάθεμά με κι αν είδα ΕΝΑΝ μπροστινό μου εδώ και 3 μέρες δουλειά-σπίτι και μία φορά κόσμος να ανάβει φλας! Καλά για αλάρμ δεν το συζητώ καν, απ το φρένο μαντεύεις αν το άλλος θα σταματήσει για να παρκάρει/μιλήσει με τον περαστικό/αφήσει το παιδί στον παιδικό/παρατήσει το αμάξι στην ΜΕΣΗ του δρόμου μεσημεριάτικα γιατί είναι έξω απ τον φούρνο να πάρει ψωμί! :rant: :rant: :rant:
Άβαταρ μέλους
By markvag
#22559 Ναι ρε γμτ... Τι σκατά γίνεται εδώ και 2-3 μέρες!!!!! Τα φλας έγιναν προαιρετικά;;;;; :rant: :rant: :rant: :rant: :rant: :rant:

Ξαφνικά, χωρίς λόγο ο παπάρας σταματάει κι εσύ πρέπει να μυρίσεις τα δάχτυλά σου... :rant:
Άβαταρ μέλους
By elvet
#22596 Γενικά κάνω αρκετά χιλιόμετρα το χρόνο και χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά την Περιφερειακή. Όσο έχω κινδυνεύσει Κυριακές πρωί δεν έχω κινδυνεύσει καμία ώρα /μέρα. Κυριακές με παππούδες, θίτσες με φουσκωμένο μαλλί που πάνε στο χωριό μετά την εκκλησία, αφηρημένους εκδρομείς, κλπ, κλπ. ΜΑΚΡΥΑ!

Δυστυχώς ο καρκίνος της μεσαίας λουρίδας (πηγαίνω με 65 χλμ/ώρα και κολλάω στους 65 πόντους από τον μπροστινό σχηματίζοντας τρενάκι, ενώ η δεξιά και η αριστερή είναι άδειες) εξαπλώνεται σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων, οδηγών.

Καλά είχαμε ησυχάσει λόγω κρίσης (;), τώρα που ήρθε η ανάπτυξη επανήλθαν και τα πρωϊνά μποτιλιαρίσματα στην ανηφόρα μετά την έξοδο Καυτανζογλείου..