Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Anonymous Founder
#149587 Περαστικά και σιδερένιος! :s_yes

Αυτό με τα γερμανικά και την ανάγκη, θα συμφωνήσω! :lol:
Εγώ δεν ξέρω γερμανικά, αλλά όταν αστυνομικός στο Qatar απαίτησε να μιλήσω γαλλικά, ξαφνικά θυμήθηκα πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενα! :lol:
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Καλά πήγαμε, μπας και βγω αύριο. Σήμερα σηκώνομαι και περπατάω, πόνο δεν έχω. Έκανα λίγο πυρετό μόνο το πρωί και θέλει να ψάξει Ο γιατρός Γιατί, κάνα μικρόβιο ίσως. Από τότε όμως είμαι οκ, ελπίζω να μην ήταν τίποτα.

Πάντως το νοσοκομείο εξαιρετικό, αν και δημόσιο. Είχα κάνει μια επέμβαση στο Ιατρικο Αθηνών ιδιωτικά (φακελάκι, και γενικά κοντεψαμε πενταψηφιο). Τούτο είναι στα ίδια και λίγο καλύτερα επίπεδα , από εγκαταστάσεις και προσωπικό. Παρόλο που είμαι ξένος με φροντίζουν πολύ καλά, πολλές νοσοκόμες.

Έκανα τρελή προπόνηση στα γερμανικά, στην ανάγκη μια χαρά τα πας, σου έρχονται.

Περαστικά !!!! :)
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
KiloMeater έγραψε:Καλά πήγαμε, μπας και βγω αύριο. Σήμερα σηκώνομαι και περπατάω, πόνο δεν έχω. Έκανα λίγο πυρετό μόνο το πρωί και θέλει να ψάξει Ο γιατρός Γιατί, κάνα μικρόβιο ίσως. Από τότε όμως είμαι οκ, ελπίζω να μην ήταν τίποτα.

Πάντως το νοσοκομείο εξαιρετικό, αν και δημόσιο. Είχα κάνει μια επέμβαση στο Ιατρικο Αθηνών ιδιωτικά (φακελάκι, και γενικά κοντεψαμε πενταψηφιο). Τούτο είναι στα ίδια και λίγο καλύτερα επίπεδα , από εγκαταστάσεις και προσωπικό. Παρόλο που είμαι ξένος με φροντίζουν πολύ καλά, πολλές νοσοκόμες.

Έκανα τρελή προπόνηση στα γερμανικά, στην ανάγκη μια χαρά τα πας, σου έρχονται.

περαστικά :)
αν είναι όπως στη Γερμανία, δε θα πληρώσεις τίποτα... :)
Άβαταρ μέλους
By g8777
#149972 Αστον μωρε με την ξαδερφη μπας και γινει αντρας, ακομα στο στομα του δινεις την Domino's. :rtfm:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#150267 Μου αρέσει που γύρισα σπίτι μου πριν λίγο έπειτα από την περιπέτεια υγείας των τελευταίων ημερών.

Δε μου άρεσε που λόγω των μετριων γερμανικών μου δεν μπόρεσα να ευχαριστήσω όσο θερμά θα ήθελα το προσωπικό για τη φροντίδα και το αποτέλεσμα, ποσο μάλλον που ήμουνα και ξένος.