Αυτό με τα γερμανικά και την ανάγκη, θα συμφωνήσω!
Εγώ δεν ξέρω γερμανικά, αλλά όταν αστυνομικός στο Qatar απαίτησε να μιλήσω γαλλικά, ξαφνικά θυμήθηκα πολύ περισσότερα απ' όσα περίμενα!
KiloMeater έγραψε:Καλά πήγαμε, μπας και βγω αύριο. Σήμερα σηκώνομαι και περπατάω, πόνο δεν έχω. Έκανα λίγο πυρετό μόνο το πρωί και θέλει να ψάξει Ο γιατρός Γιατί, κάνα μικρόβιο ίσως. Από τότε όμως είμαι οκ, ελπίζω να μην ήταν τίποτα.
Πάντως το νοσοκομείο εξαιρετικό, αν και δημόσιο. Είχα κάνει μια επέμβαση στο Ιατρικο Αθηνών ιδιωτικά (φακελάκι, και γενικά κοντεψαμε πενταψηφιο). Τούτο είναι στα ίδια και λίγο καλύτερα επίπεδα , από εγκαταστάσεις και προσωπικό. Παρόλο που είμαι ξένος με φροντίζουν πολύ καλά, πολλές νοσοκόμες.
Έκανα τρελή προπόνηση στα γερμανικά, στην ανάγκη μια χαρά τα πας, σου έρχονται.
KiloMeater έγραψε:Καλά πήγαμε, μπας και βγω αύριο. Σήμερα σηκώνομαι και περπατάω, πόνο δεν έχω. Έκανα λίγο πυρετό μόνο το πρωί και θέλει να ψάξει Ο γιατρός Γιατί, κάνα μικρόβιο ίσως. Από τότε όμως είμαι οκ, ελπίζω να μην ήταν τίποτα.
Πάντως το νοσοκομείο εξαιρετικό, αν και δημόσιο. Είχα κάνει μια επέμβαση στο Ιατρικο Αθηνών ιδιωτικά (φακελάκι, και γενικά κοντεψαμε πενταψηφιο). Τούτο είναι στα ίδια και λίγο καλύτερα επίπεδα , από εγκαταστάσεις και προσωπικό. Παρόλο που είμαι ξένος με φροντίζουν πολύ καλά, πολλές νοσοκόμες.
Έκανα τρελή προπόνηση στα γερμανικά, στην ανάγκη μια χαρά τα πας, σου έρχονται.
Geo f1 έγραψε:Αδειασε το σπίτι:( :[
< 3
Γιατί είναι γιος του ιδιοκτήτη της ομάδας; Και βγ[…]
https://www.youtube.com/watch?v=yhduH[…]
I do not know what I may appear to the world, but[…]
Τι έπαθαν τα μισά αυτοκίνητα στο γύρο σχηματισμού[…]