Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By NickTG
QsisVTS έγραψε:θέλω και κάτι "σύγχρονο" ρε φίλε να είμαι μες στα πράγματα

μου άρεσε και ένα fractal design που είχα δει, αλλά ας γίνω διαστημόβλαχος καλύτερα

Και εγώ για κανένα πιο περίεργο έψαχνα αλλά οτιδήποτε άλλο μου άρεσε και είχε αυτά που ήθελα πήγαινε τουλάχιστον άλλα 50€ πάνω!
Άβαταρ μέλους
By Serf
#585909 Πριν λίγο ενεργοποιήθηκε η VDSL γραμμή μας :metalo: Όμως έχουμε ένα θέμα. Χρειαζόμασταν splitter με αρνητικές υποδοχές τόσο για την είσοδο του τηλεφωνικού σήματος όσο και για την έξοδο τηλεφώνου/modem και χθες πάνω στη βιασύνη μου πήρα ένα Turbo-X από το πλαίσιο το οποίο απλά δεν... Συνδέοντας το τηλεφωνικό σήμα/καλώδιο απευθείας στον router (χωρίς splitter) έχουμε internet χωρίς πρόβλημα. Μόλις παρεμβάλλω το splitter, το σήμα στον router νεκρώνει εντελώς. Δεν αναβοσβήνει καν το σχετικό λαμπάκι DSL.

Έχετε να προτείνετε μια καλή μάρκα splitter να παίξω στα σίγουρα και να αποφύγω περαιτέρω δοκιμές;;
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
Serf έγραψε:Πριν λίγο ενεργοποιήθηκε η VDSL γραμμή μας :metalo: Όμως έχουμε ένα θέμα. Χρειαζόμασταν splitter με αρνητικές υποδοχές τόσο για την είσοδο του τηλεφωνικού σήματος όσο και για την έξοδο τηλεφώνου/modem και χθες πάνω στη βιασύνη μου πήρα ένα Turbo-X από το πλαίσιο το οποίο απλά δεν... Συνδέοντας το τηλεφωνικό σήμα/καλώδιο απευθείας στον router (χωρίς splitter) έχουμε internet χωρίς πρόβλημα. Μόλις παρεμβάλλω το splitter, το σήμα στον router νεκρώνει εντελώς. Δεν αναβοσβήνει καν το σχετικό λαμπάκι DSL.

Έχετε να προτείνετε μια καλή μάρκα splitter να παίξω στα σίγουρα και να αποφύγω περαιτέρω δοκιμές;;

δεν ειχε το ρουτερ του παροχου splitter στο κουτι;;;
Άβαταρ μέλους
By Serf
#585938 Της Forthnet ήταν με αρσενικό (καλώδιο για να συνδεθεί στο πριζάκι στον τοίχο) και δύο θηλυκά από την άλλη για να συνδεθούν τα καλώδια τηλεφώνου και router. Εγώ χρειάζομαι κι από τις δύο πλευρές θηλυκό!
Άβαταρ μέλους
By cabala10
Serf έγραψε:Της Forthnet ήταν με αρσενικό (καλώδιο για να συνδεθεί στο πριζάκι στον τοίχο) και δύο θηλυκά από την άλλη για να συνδεθούν τα καλώδια τηλεφώνου και router. Εγώ χρειάζομαι κι από τις δύο πλευρές θηλυκό!

https://www.dslreports.com/forum/r26214 ... -splitter-
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
#585959 :offtopic:

Αναζητώ ασπρόμαυρο Laser για να προτείνω, με αγορά από Πλαίσιο αποκλειστικά.
Το budget κάνα 300 αλλά δεν έχει τεράστια ποικιλία το μαγαζί οπότε κατέληξα στα κάτωθι τρία.
Τείνω προς το πρώτο αν και έχει toner/drum αναλώσιμα, να μπώ; Το δεύτερο το έχω και είναι σκυλί αλλά θέλω να προτείνω ένα τσικ καλύτερο.

Εικόνα | Εικόνα | Εικόνα

Η χρήση ίσως να είναι τελείως μέτρια και <1000 το μήνα, αλλά θα παίξει μετά πολύ αναγομωμένο toner/drum.
Άβαταρ μέλους
By QsisVTS
#585964 το 2ο το έχουμε στο γραφείο σαν 4ο εκτυπωτή (τελευταία λύση) και όντως είναι σκυλί, αλλά με τα λεφτά που μπορείς να παίξεις καλό είναι να μπορείς να βάλεις πάνω από μια σελίδες για σκανάρισμα/φωτοτυπίες ή να παίζει και κάνα φαξάκι

διαφορετικά με 300 πλέον φπα (βέβαια το πλαίσιο είναι περιοριστικό) μπορείς να πάρεις μηχάνημα με ανάλογες δυνατότητες αλλά με φθηνό toner (30€ μαξ) για 10 χιλιάδες σελίδες (6.5-7 χιλιάδες με τη χρήση που κάνουμε εμείς) και να έχεις πολύ φθηνή εκτύπωση

το θέμα είναι τι θες να κάνεις με αυτό

εγώ θα κοιτούσα και επιπλέον δυνατότητες, σίγουρα να τραβάει πολλές σελίδες για φωτοτυπία και ενδεχομένως και μπρος/πισω

από τα 3 που έβαλες πάντως ξεκάθαρα θα έπαιρνα το 1ο, το hp μου φαίνεται έχει σαφώς πιο ακριβή εκτύπωση
Άβαταρ μέλους
By g8777
#585966 Έχω το δεύτερο και το αναλογο του σαν το πρώτο ( 2070 fw). Σκυλιά του πολέμου και τα δύο.
Θα πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε ασύρματη δικτύωση,2019 έχομεν.
Επίσης αν σε βγάζει ο δρόμος, πέρνα από τα καταστήματα που έχει εκθεσιακό το Epson l555 με τα inktank ,θα ξεχάσεις τί είναι αγορά μελανιού.

Για ψηφιδελτια τον θες; :hmmm:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
Red Garland έγραψε::offtopic:

Αναζητώ ασπρόμαυρο Laser για να προτείνω, με αγορά από Πλαίσιο αποκλειστικά.
Το budget κάνα 300 αλλά δεν έχει τεράστια ποικιλία το μαγαζί οπότε κατέληξα στα κάτωθι τρία.
Τείνω προς το πρώτο αν και έχει toner/drum αναλώσιμα, να μπώ; Το δεύτερο το έχω και είναι σκυλί αλλά θέλω να προτείνω ένα τσικ καλύτερο.

Η χρήση ίσως να είναι τελείως μέτρια και <1000 το μήνα, αλλά θα παίξει μετά πολύ αναγομωμένο toner/drum.

Αυστηρά μεταξύ των τριών και εφόσον καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, το νο2. Αφενός δεν χρειάζεται drum, αφετέρου είναι πολύ αξιόπιστο. Πρόσφατα έπαιξε αναβάθμιση firmware και έβγαλε off τα συμβατά αναλώσιμα με παλιό chip, αλλά λογικά έχουν αναβαθμιστεί. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ρωτά τον g :shifty:

Σίγουρα όχι το HP, θα έχεις πρόβλημα με τα περισσότερα συμβατά αναλώσιμα τα οποία είναι και σχετικά ακριβά.

Δυστυχώς το πλαίσιο δεν έχει τον 2070FW που τα κάνει όλα και συμφέρει:
https://www.public.gr/product/periferei ... 6290035pp/
Άβαταρ μέλους
By Red Garland
QsisVTS έγραψε:το 2ο το έχουμε στο γραφείο σαν 4ο εκτυπωτή (τελευταία λύση) και όντως είναι σκυλί, αλλά με τα λεφτά που μπορείς να παίξεις καλό είναι να μπορείς να βάλεις πάνω από μια σελίδες για σκανάρισμα/φωτοτυπίες ή να παίζει και κάνα φαξάκι

g8777 έγραψε:Έχω το δεύτερο και το αναλογο του σαν το πρώτο ( 2070 fw). Σκυλιά του πολέμου και τα δύο.
Θα πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε ασύρματη δικτύωση,2019 έχομεν.

Συμφωνώ και με τους δύο, το δεύτερο έχω και εγώ μετά από το ΟΚ του saxon και του G, και είναι σκυλί, και ρουφάει το αναλώσιμο αβίαστα και αβάδιστα.
Δυστυχώς το πλαίσιο δεν έχει επιλογές. Και Xerox που έχει βλέπω αρνητικές αξιολογήσεις.

g8777 έγραψε:Για ψηφιδελτια τον θες; :hmmm:

Τα ψηφοδέλτια τα τυπώνουμε σε οφσετ με τα λεφτά του υπερπλεονάσματος :rtfm:
Είναι για άτομο με μικρή σχέση με την τεχνολογία και άμα του πεις γέμισε με χρώμα, συνδέσου με Wifi(έχεις εμπειρία :shifty: ) θα με κυνηγά ως τη 2α παρουσία.

saxon_747 έγραψε:Αυστηρά μεταξύ των τριών και εφόσον καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, το νο2. Αφενός δεν χρειάζεται drum, αφετέρου είναι πολύ αξιόπιστο. Πρόσφατα έπαιξε αναβάθμιση firmware και έβγαλε off τα συμβατά αναλώσιμα με παλιό chip, αλλά λογικά έχουν αναβαθμιστεί. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ρωτά τον g :shifty:

Σίγουρα όχι το HP, θα έχεις πρόβλημα με τα περισσότερα συμβατά αναλώσιμα τα οποία είναι και σχετικά ακριβά.

Δυστυχώς το πλαίσιο δεν έχει τον 2070FW που τα κάνει όλα και συμφέρει:
https://www.public.gr/product/periferei ... 6290035pp/

Ανάμεσα στα δύο ήμουν και εγώ αλλά αφού λες το δεύτερο, θα έχεις τους λόγους σου. Εκεί θα πάω τότε.
Το πήρα τότε που μου το είπες το δεύτερο και όντως είναι τίμιο. Έκανα μια φορά update το firmware και αφού κατάλαβα τι κάνουνε το απενεργοποίησα.
Με τους HP αυτό διάβασα και εγώ γενικά, τα κυνηγά πολύ τα ανακατασκευασμένα και τα αυθεντικά είναι ακριβά.

Ούτε το public τον έχει :lol:
Δυστυχώς το plaisio δεν έχει ποικιλία και αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω εκεί γιατί αυτό τους δίνει πίστωση.

Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! :metalo:
Άβαταρ μέλους
By g8777
#586063 Και επειδη ο αλλος ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ (εχε χαρη που εκανα ταμα για Τζουνιορα σημερα) , για αναλωσιμα--------> saxon 877. :roll:
Άβαταρ μέλους
By corsair
Red Garland έγραψε:

Εχοντας παλαιοτερο μοντελο της σειρας του εικονιζόμενου HP σε λογιστικο γραφειο.... ξανα σε HP θα πηγαινα. Εκτυπώσεις πολλων χιλιάδων σελίδων, επι σειρα ετών... και πάντα με immitation toner. Ποιο φτηνες εκτυπωσεις πιθενς. :lol:
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
corsair έγραψε:
Red Garland έγραψε:

Εχοντας παλαιοτερο μοντελο της σειρας του εικονιζόμενου HP σε λογιστικο γραφειο.... ξανα σε HP θα πηγαινα. Εκτυπώσεις πολλων χιλιάδων σελίδων, επι σειρα ετών... και πάντα με immitation toner. Ποιο φτηνες εκτυπωσεις πιθενς.
Αυτή τη στιγμή όμως, η HP δεν έχει κάποιο μοντέλο πιο ανταγωνιστικό από τον Samsung.

(Και η samsung είναι πλέον HP)