- 01 Ιουν 2019, 14:07
QsisVTS έγραψε:το 2ο το έχουμε στο γραφείο σαν 4ο εκτυπωτή (τελευταία λύση) και όντως είναι σκυλί, αλλά με τα λεφτά που μπορείς να παίξεις καλό είναι να μπορείς να βάλεις πάνω από μια σελίδες για σκανάρισμα/φωτοτυπίες ή να παίζει και κάνα φαξάκι
g8777 έγραψε:Έχω το δεύτερο και το αναλογο του σαν το πρώτο ( 2070 fw). Σκυλιά του πολέμου και τα δύο.
Θα πρότεινα να κοιτάξεις κάτι σε ασύρματη δικτύωση,2019 έχομεν.
Συμφωνώ και με τους δύο, το δεύτερο έχω και εγώ μετά από το ΟΚ του saxon και του G, και είναι σκυλί, και ρουφάει το αναλώσιμο αβίαστα και αβάδιστα.
Δυστυχώς το πλαίσιο δεν έχει επιλογές. Και Xerox που έχει βλέπω αρνητικές αξιολογήσεις.
g8777 έγραψε:Για ψηφιδελτια τον θες; 
Τα ψηφοδέλτια τα τυπώνουμε σε οφσετ με τα λεφτά του υπερπλεονάσματος
Είναι για άτομο με μικρή σχέση με την τεχνολογία και άμα του πεις γέμισε με χρώμα, συνδέσου με Wifi(έχεις εμπειρία

) θα με κυνηγά ως τη 2α παρουσία.
saxon_747 έγραψε:Αυστηρά μεταξύ των τριών και εφόσον καλύπτει τις ανάγκες του χρήστη, το νο2. Αφενός δεν χρειάζεται drum, αφετέρου είναι πολύ αξιόπιστο. Πρόσφατα έπαιξε αναβάθμιση firmware και έβγαλε off τα συμβατά αναλώσιμα με παλιό chip, αλλά λογικά έχουν αναβαθμιστεί. Εγώ δεν είχα πρόβλημα, ρωτά τον g 
Σίγουρα όχι το HP, θα έχεις πρόβλημα με τα περισσότερα συμβατά αναλώσιμα τα οποία είναι και σχετικά ακριβά.
Δυστυχώς το πλαίσιο δεν έχει τον 2070FW που τα κάνει όλα και συμφέρει:
https://www.public.gr/product/periferei ... 6290035pp/
Ανάμεσα στα δύο ήμουν και εγώ αλλά αφού λες το δεύτερο, θα έχεις τους λόγους σου. Εκεί θα πάω τότε.
Το πήρα τότε που μου το είπες το δεύτερο και όντως είναι τίμιο. Έκανα μια φορά update το firmware και αφού κατάλαβα τι κάνουνε το απενεργοποίησα.
Με τους HP αυτό διάβασα και εγώ γενικά, τα κυνηγά πολύ τα ανακατασκευασμένα και τα αυθεντικά είναι ακριβά.
Ούτε το public τον έχει
Δυστυχώς το plaisio δεν έχει ποικιλία και αναγκαστικά πρέπει να κοιτάξω εκεί γιατί αυτό τους δίνει πίστωση.
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!