- 31 Μάιος 2019, 15:12
Wagner669 έγραψε:
Αρκει να ξερεις οτι η τοποθετηση της ειναι ολιγον πουτσα!
Κυριως στη τοποθετηση του ανεμηστηρα που ειναι στη μεση!
η τοποθέτηση θα παιχτεί πάνω σε τραπέζι, με τίποτα μες στο κουτί, οπότε κάτι θα γλιτώσω
είχα δει σε τελευταίες εκδόσεις είχε τρύπες από πολύ ψηλά ώστε να περνάει εύκολα κατσαβίδι , το θέμα νομίζω είναι να βιδωθεί στη μητρική, αν είναι να κάνω κάτι με ανεμιστήρες αυτό θα γίνει όταν είναι τελείως μόνη της, ούτε στη μητρική, ούτε φυσικά στο κουτί
πήγα να σκεφτώ υδροψύξεις, αλλά δεν είμαι εγώ για τέτοια, θέλω απλά πράγματα
η megahalems που έχω είναι 10 ετών και δε με απασχόλησε ποτέ, δεν θέλω να μου χύνονται υγρά μες στο κουτί
gpu μόνο θα αφήσω να πάρω το '20, θα μείνω με 490, αλλά το υπόλοιπο σκηνικό μάλλον θα το αλλάξω μετά τις διακοπές

σκέφτομαι να πάρω 8πυρηνο 3700Χ

δε νομίζω ότι θα χρειαστώ κάτι περισσότερο για καμιά 5ετια, ούτε ότι αξίζει να πληρώσω πιο ακριβό επεξεργαστή , ήδη αυτός θα είναι στο άνω άκρο αυτού που με κάνει να νιώθω άνετα
8c/16t ακούγεται μια χαρά, και αν όντως ισχύσει και ρίχνουν και σε single core πλέον σε intel θα είναι όνειρο
τώρα μου έχει έρθει πολύ έντονα η επιθύμια να ξαναφτιάξω πισι, με τρελαίνει η σκέψη
editτώρα είδα την πουστιά, έχει τρύπες για να βιδωθει στη μητρική, αλλά αν είναι πάνω ο ανεμιστήρας αυτές δεν είναι προσβάσιμες , άρα θα πρέπει να μπει ο ανεμιστήρας όταν είναι πάνω στο κουτί..
οκ δε θα μασήσω, το μόνο πρόβλημα είναι να χοντρά μου δάχτυλα, θα βάλω τη γυναίκα να κάνει αυτή τη λεπτοδουλειά, ισότητα κι έτσι

τη noctua πάντως αν και την εκτιμώ περισσότερο με αυτή τη σκατουλοτητα δεν τη παίρνω, αν είναι δυνατόν να έχεις το χρώμα του σκατού

πάντως κάνοντας μια πρόβλεψη budget
300cpu, 200 μητρική, 70 ψυκτρα, 100 κουτί , 120 ssd , 60 hdd, ram σίγουρα 150αρι για γρήγορες και κάνα 120αρι τροφοδοτικό, πάει το χιλιαρικάκι

αλλά πάντα τόσο έκανε ένα δυνατό pc χιλια κάτι και με κάρτα πες γύρω στο 1500αρι να ισορροπεί επιδόσεις/αξία
καθηγητές τρεις και εχάθη η πατρίς