https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
https://www.youtube.com/watch?v=pL_YEsJsFEY
g8777 έγραψε:Μα δεν διαφωνούμε κάπου,στον Νίκο Παππά πες τα.Και ο Νίκος το ίδιο λέει νομίζω.
.
saxon_747 έγραψε:g8777 έγραψε:Μα δεν διαφωνούμε κάπου,στον Νίκο Παππά πες τα.Και ο Νίκος το ίδιο λέει νομίζω.
Κάπου μπερδευτηκαμε έχω την εντύπωση...
g8777 έγραψε:Ο Νίκος λέει ουδέν μεμπτό για την πρακτική του μαγαζιού.Επισης δεν βρίσκει κάτι περίεργο στις διακυμάνσεις τιμής μέχρι να χαϊδεύεις τα δέρματα.
Τεσπά,δεν έχει νόημα, όλοι θα πεθάνετε.
Νίκος Παππάς έγραψε:Μπορει ο μαγαζατορας να κανει πονηριες μπορει απλα να ειχε 10 κομματια στο μαγαζι και παραγγελιες για 30.
Οταν παραγγειλε τις καινουριες εμαθε οτι η τιμη αλλαξε και εχει τρεις επιλογες.
Να πουλησει με μειωμενο κερδος, να σου ζητησει την διαφορα τιμης ή να σου γυρισει τα χρηματα πισω.
Για το αν θα κανει το πρωτο, να πουλησει με μειωμενο κερδος δηλαδη, δεν ξερουμε δυο πραγματα
α) ποιο ειναι το κερδος του, και
β) ποσες παραγγελιες εχει να εκτελεσει.
Αν παει για 20€ το κομματι και αυτο πηρε αυξηση 12€ μπορει να μην θελει να το πουλησει για 8€ κερδος.
Για εμενα απο την στιγμη που ηξερες οτι δεν τις εχει ετοιμοπαραδοτες και θα περιμενες μερες μεχρι να ερθουν η σταση του μαγαζατορα ειναι σωστη.
g8777 έγραψε:Ο Νίκος λέει ουδέν μεμπτό για την πρακτική του μαγαζιού.Επισης δεν βρίσκει κάτι περίεργο στις διακυμάνσεις τιμής μέχρι να χαϊδεύεις τα δέρματα.
Τεσπά,δεν έχει νόημα, όλοι θα πεθάνετε.
Asimov έγραψε:Μήπως, λέω εγώ τώρα, ο μαγαζάτορας το έβαλε επίτηδες σε τιμή κράχτη για να βγαίνει πάνω πάνω στο Skroutz.gr κι όποιος τσιμπήσει; και μετά "Α συγγνώμη, παραγγελία κλπ".
Γιατί αυτό μπορεί (μπορεί όχι - δεν ξέρω) και να είναι νόμιμο, αλλά ηθικό δεν το λες.
.
-Κυριε G , σας τηλεφωνω σχετικα με την αγορα της παλετας με τα κρουσανακια ολικης Κο Στεργιου.
-ΠΕΙΝΑΩ
-Δυστυχως υπηρξε απροσμενη αυξηση τιμης απο τον προμηθευτη μας, θελετε να καταβαλλετε την διαφορα ή να ακυρωσουμε την παραγγελια;
-ΠΕΙΝΑΩ μωρη Σαμπρινα λεμαι, εγω τα πληρωσα 1 ευρω την συσκευασια, τι πραγματα ειναι αυτα ;
-Λυπαμαι, δεν μπορουμε να απορροφησουμε την αυξηση οπως κανουν οι μεγαλες αλυσιδες σαν το Πλαισιο .
-Καμπαλα;
-Στυλ Αμαζον εννοουσα
-Ειπα και εγω.
-Υπαρχει μια αλλη λυση βεβαια, δεν ξερω κατα ποσο εχετε τα αντερα να την αποδεχθειτε.
-Μιλα σκουληκι.
- Να παρετε Βιολαντα, ιδια τιμη και κατω απο το οριο τα υπολλειματα Fendona.
-
axel12p έγραψε:4 με 10 ημέρες παραλαβή, σημαίνει ότι κατά πάσα πιθανότητα ο τύπος μαζεύει τις παραγγελίες της εβδομάδας και βάζει μια μεγάλη παραγγελία σε κάποιο κατάστημα του εξωτερικού, ώστε να του βγουν φτηνά τα μεταφορικά και να μπορέσει να βγει φτηνός στο skroutz.
Προφανώς από εκεί που αγοράζει δεν του δίνουν το xml ώστε να μπορεί να βλέπεις άμεσα τις διακυμάνσεις τον τιμών, οπότε λαμβάνοντας υπόψη και το ελάχιστο περιθώριο κέρδους που έχει, εννοείται πως δεν τον συμφέρει να πουλήσει στην τιμή που είχε αρχικά ορίσει. Οπότε, όταν συμβαίνει μια τέτοια στραβή σου λέει ή πληρώνεις την αύξηση της τιμής ή παίρνεις τα λεφτά σου πίσω και είναι και τυπικά εντάξει.
Μιλάμε για καταστήματα τα οποία βασίζονται στον όγκο πωλήσεων και έχουν ελάχιστο περιθώριο κέρδους.
Θα μπορούσε η αγορά να γίνει από κάποιο κατάστημα που να το έχει άμεσα διαθέσιμο, αλλά προφανώς η διαφορά τιμής ήταν αρκετά μεγάλη ;-)
ΥΓ. Έχω την εντύπωση πως και όταν αγοράζουμε αυτοκίνητο και δίνουμε την προκαταβολή, η τιμή που το κλείνουμε μπορεί να διαφέρει από την τιμή που θα πληρώσουμε κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου (π.χ. εργοστασιακή αύξηση). Μιλάμε για μη ετοιμοπαράδοτα προϊόντα, οπότε η τιμή πώλησης εξαρτάται άμεσα από την τιμή αγοράς από τον προμηθευτή.

Τίποτα δεν θα γίνει Νίκο. Η σφαγή έγινε σήμερα, κα[…]
1) Μετα απο τοσα χρονια στα φορα ακομα δεν εχεις μ[…]
SHIELD: Η γεωκτιριοσύζευξη αλλάζει τη μάχη με τον[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]