Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#149014 Περαστικά,να πάνε όλα καλά!

.
Άβαταρ μέλους
By belgarion
#149023 Δυστυχώς η οξεία σκωληκοειδιτιδα είναι κεραυνός εν αιθρία και μια πολυ δύσκολη κατάσταση και για τον γιατρό ,όχι στο να την υποπτευθει τόσο όσο στην απόφαση για χειρουργείο ή οχι

.
Άβαταρ μέλους
By Chris
#149029 Και στην περίπτωσή μου δυσκολεύτηκαν στην απόφαση, μπήκα ένα βράδυ νοσοκομείο διπλωμένος στα 2, με γέμισαν φάρμακα, μου πέρασε, βγήκα το πρωί .Μετά από 6 μήνες ξαναμπήκα με τα ίδια συμπτώματα και τότε αποφάσισαν να με ανοίξουν βλέποντας πως η εναλλακτική ήταν να μπαινοβγαίνω κάθε λίγο με αφόρητους πόνους. Τελικά λαπαροσκόπηση, 2 σημαδάκια σε σχήμα Χ ενός εκατοστού, καταλάθος πήρα και την κασέτα από την κάμερα που έβαλαν μέσα από τον αφαλό. Ενδιαφέρον βίντεο :lol:
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#149038 Ευχαριστώ.

Κάτι τέτοιο και εγώ. Με ξεκίνησε χθες σταδιακά χειρότερευε... Ήρθα εδώ με πυρετό ρίγη, και ζαλάδα του στυλ με κόβει κρυος ιδρώτας αμα δεν ξαπλώσω λιποθυμία, πολύ πόνο, πριξιμο. Βασικά αν δεν ήταν τόσο κοντά το νοσοκομείο σπίτι δεν την πάλευα, παίζει να επαιρνα κάνα ασθενοφόρο. Με ετοιμάσανε αλλά οι αιματολογικές δε. δείχνανε μόλυνση, λένε περιμένουνε το πρωί.Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Αυτοί εδώ θέλουνε αξονική, αλλά δεν την παλευω υπογράφω και φύγω. Έρχεται η οικογένεια το απόγευμα, ούτε κλειδιά έχουν, που να έρθουν στο νοσοκομείο με τα μπαγκάζια τα πιτσιρίκια.

Ίδια ακριβώς φάση είχα περάσει πριν ... 20 χρόνια στο ναυτικό.. Τελευταία στιγμή είχα γλυτώσει την επέμβαση τότε.
Άβαταρ μέλους
By bill33
KiloMeater έγραψε:Δε μ'αρέσει που ήρθα μόνος μου 1αμ στο Donauspittal με συμπτώματα οξείας σκωληκοιδητιδας. 50 50 να με χειρουργησουνε. Περίεργη εμπειρία, η της μοναξιάς σε ένα κόσμο άγνωστο όταν είσαι σε φάση ζω πεθαίνω.

Περαστικά!!!
:)
Άβαταρ μέλους
By A-Viper7
DAP έγραψε:
mirage έγραψε:Πατερα που ειναι ο ξενιτεμενος σου στην Αγγλία;

Κανει το διδακτορικο του για ιστορικος στο Πανεπιστημιο του Νοττινχαμ........

Γειτονας! :)

Με το καλο να τελειώσει!
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
KiloMeater έγραψε:Ευχαριστώ.

Κάτι τέτοιο και εγώ. Με ξεκίνησε χθες σταδιακά χειρότερευε... Ήρθα εδώ με πυρετό ρίγη, και ζαλάδα του στυλ με κόβει κρυος ιδρώτας αμα δεν ξαπλώσω λιποθυμία, πολύ πόνο, πριξιμο. Βασικά αν δεν ήταν τόσο κοντά το νοσοκομείο σπίτι δεν την πάλευα, παίζει να επαιρνα κάνα ασθενοφόρο. Με ετοιμάσανε αλλά οι αιματολογικές δε. δείχνανε μόλυνση, λένε περιμένουνε το πρωί.Σήμερα είμαι πολύ καλύτερα. Αυτοί εδώ θέλουνε αξονική, αλλά δεν την παλευω υπογράφω και φύγω. Έρχεται η οικογένεια το απόγευμα, ούτε κλειδιά έχουν, που να έρθουν στο νοσοκομείο με τα μπαγκάζια τα πιτσιρίκια.

Ίδια ακριβώς φάση είχα περάσει πριν ... 20 χρόνια στο ναυτικό.. Τελευταία στιγμή είχα γλυτώσει την επέμβαση τότε.

Π@π@ρια, ανέβασα κατι 40αρες και έφαγα άκυρο. Κάναμε CT και φεύγω σφαιρα χειρουργείο απόψε, σκωληκοειδιτιδα.
Aufwiedersehen...
Άβαταρ μέλους
By markvag
#149224 Περαστικά...

Το πέρασα πριν 1,5 χρόνο... Σε νιώθω...

Δεν είναι κάτι σοβαρό, απλά ταλαιπωρία...
Άβαταρ μέλους
By KiloMeater
#149583 Καλά πήγαμε, μπας και βγω αύριο. Σήμερα σηκώνομαι και περπατάω, πόνο δεν έχω. Έκανα λίγο πυρετό μόνο το πρωί και θέλει να ψάξει Ο γιατρός Γιατί, κάνα μικρόβιο ίσως. Από τότε όμως είμαι οκ, ελπίζω να μην ήταν τίποτα.

Πάντως το νοσοκομείο εξαιρετικό, αν και δημόσιο. Είχα κάνει μια επέμβαση στο Ιατρικο Αθηνών ιδιωτικά (φακελάκι, και γενικά κοντεψαμε πενταψηφιο). Τούτο είναι στα ίδια και λίγο καλύτερα επίπεδα , από εγκαταστάσεις και προσωπικό. Παρόλο που είμαι ξένος με φροντίζουν πολύ καλά, πολλές νοσοκόμες.

Έκανα τρελή προπόνηση στα γερμανικά, στην ανάγκη μια χαρά τα πας, σου έρχονται.