Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By St.Devote
#639522 Για να πω την αλήθεια τα έχω δοκιμάσει σχεδον όλα ...Ζουm , bigbluebutton , webex , .Καλύτερο με διάφορα ήταν το δωρεάν Skype ( δεν μιλάμε για το bussoness που με 165 συμμετοχές σε διαδικτυακό μάθημα στο Πολυτεχνείο της θυγατέρας πετούσε ).

Αυτό που βασικά ήθελα ήταν ένα software να γράφει όταν είμαι μόνος μου και όχι σε meeting . Δηλαδή να καθήσω και να γράψω την διδασκαλεία μιας άσκησης ή μιας θεωρίας όταν είμαι μόνος μου ώστε μετά να κάνω κοπτοραπτικη και να ανεβάσω οποίο τμήμα του θέλω .
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#643121 Μιας και σβήστηκε το τελευταίο μου post ας ξανακάνω λοιπόν μια ερώτηση μηπως και με βοηθήσετε.Στον Γερμανό παίζει μια προσφορά με go pro hero 7 black με δώρο λαβή ,μπαταρία και κάρτα 32gb στα 369€ και από την άλλη είναι η 8 black στα 349..Σε ποια πάμε;Ερασιτεχνική χρήση για παραλία και δραστηριότητες αλλά να μπορω να τραβήξω και καμία καλη φωτο αν χρειαστεί.Υπαρχει καμία άλλη καλη επιλογή στα ίδια ή και ακόμα καλύτερα σε λιγότερα χρήματα;

< >
Άβαταρ μέλους
By socratesn
#643126 8 Βlack 100%, στα συγκριτικά δείχνει να έχει σημαντικά καλύτερη - σχεδόν άψογη σταθεροποίηση.
Πάρε τη από το official site της Gopro, στα 379.99€ σου δίνει 8αρα, γκριπ, 32αρα sandisk, μπαταρία και headstrap.
https://gopro.com/en/gr/shop/cameras/

Με 10€ παραπάνω παίρνεις μία γενιά καλύτερη κάμερα και σου μένει και το headstrap σε σύγκριση με το bundle της 7αρας του Γερμανού.

Αν είναι να πάρεις την αρκετά αξιόλογη 7αρα, τότε μόνο στα 250€ που παίζει στο site της Gopro αξίζει.
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#643129 πάντως δε θα την έλεγα προσφορά, αφού πάνω κάτω τόσο κοστίζουν και μεμονωμένα...
εγώ μάλλον θα πήγαινα για μια 7αρα, μια μπαταρία και μια 64αρα...
λογικά προσεχώς θα πέσει κι άλλο η τιμή της 7αρας και ελλάδα...

edit: με πρόλαβαν...
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#643133 Α τελεια!Δεν είχα σκεφτεί καθόλου να δω στο site της go pro.Λογικα δεν θα έχω τίποτα θέματα με τελωνεία κλπ;Αν έχει 250€ η 7 τότε νομίζω πως αξίζει να πάω εκεί και να γλιτώσω και 140€.

< >
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
manoliossss έγραψε:Α τελεια!Δεν είχα σκεφτεί καθόλου να δω στο site της go pro.Λογικα δεν θα έχω τίποτα θέματα με τελωνεία κλπ;Αν έχει 250€ η 7 τότε νομίζω πως αξίζει να πάω εκεί και να γλιτώσω και 140€.

< >
Με μπαταρία και κοντάρι πάει στα 300 η 7...παίρνουμε την 7 και γλιτώνουμε 80€ ή αφού πήρε η βάρκα νερό πάμε για την 8;;

< >
Άβαταρ μέλους
By socratesn
manoliossss έγραψε:
manoliossss έγραψε:Α τελεια!Δεν είχα σκεφτεί καθόλου να δω στο site της go pro.Λογικα δεν θα έχω τίποτα θέματα με τελωνεία κλπ;Αν έχει 250€ η 7 τότε νομίζω πως αξίζει να πάω εκεί και να γλιτώσω και 140€.

< >
Με μπαταρία και κοντάρι πάει στα 300 η 7...παίρνουμε την 7 και γλιτώνουμε 80€ ή αφού πήρε η βάρκα νερό πάμε για την 8;;

< >

Κοίτα μόνο στη σταθεροποίηση διαφέρουν αισθητά, οπότε παίζει ρόλο τι χρήση θα της κάνεις, για καμιά θάλασσα και περιστασιακά βιντεάκια ως και στο αυτοκίνητο θα είσαι καλά με όποιαδήποτε από τις δύο. Τώρα αν έχεις κάποιο χόμπυ τύπου Bmx ή κάτι παρόμοιο με έντονους κραδασμούς, πιθανώς να σου χρειαστεί η ακόμη καλύτερη σταθεροποίηση της 8.

Ωστόσο για μη οπτική σταθεροποίηση, ήδη η 7 κάνει φανταστική δουλειά, απλά δίπλα δίπλα η 8άρα φαίνεται ακόμη καλύτερη.

Επίσης, επειδή το ανέφερες στο αρχικό ποστ στο κομμάτι της φωτογραφίας μη περιμένεις πολλά πράγματα από action cam, ειδικά σε κακές συνθήκες φωτισμού.

Φιλικό tip, επειδή στα 300€ παίρνεις και ωραιότατες mirrorless φωτογραφικές (Προφανώς εντελώς άλλη κατηγορία προϊόντος), σκέψου αν και κατά πόσο χρειάζεσαι μία action cam, είναι περίεργο προϊόν και παίζει πολύ να παίξεις 5-6 φορές και να σου μείνει στο ράφι.
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
socratesn έγραψε:
manoliossss έγραψε:

< >

< >

Κοίτα μόνο στη σταθεροποίηση διαφέρουν αισθητά, οπότε παίζει ρόλο τι χρήση θα της κάνεις, για καμιά θάλασσα και περιστασιακά βιντεάκια ως και στο αυτοκίνητο θα είσαι καλά με όποιαδήποτε από τις δύο. Τώρα αν έχεις κάποιο χόμπυ τύπου Bmx ή κάτι παρόμοιο με έντονους κραδασμούς, πιθανώς να σου χρειαστεί η ακόμη καλύτερη σταθεροποίηση της 8.

Ωστόσο για μη οπτική σταθεροποίηση, ήδη η 7 κάνει φανταστική δουλειά, απλά δίπλα δίπλα η 8άρα φαίνεται ακόμη καλύτερη.

Επίσης, επειδή το ανέφερες στο αρχικό ποστ στο κομμάτι της φωτογραφίας μη περιμένεις πολλά πράγματα από action cam, ειδικά σε κακές συνθήκες φωτισμού.

Φιλικό tip, επειδή στα 300€ παίρνεις και ωραιότατες mirrorless φωτογραφικές (Προφανώς εντελώς άλλη κατηγορία προϊόντος), σκέψου αν και κατά πόσο χρειάζεσαι μία action cam, είναι περίεργο προϊόν και παίζει πολύ να παίξεις 5-6 φορές και να σου μείνει στο ράφι.
Η αλήθεια είναι πως για να χαριεντίζομαι την Θέλω την action σε παραλιες και εκδρομες με το αυτοκίνητο και όχι για σοβαρή δουλειά ούτε για πολλά τραντάγματα.Επειδη πέρασαν πριν κάνα μήνα πολλές σκέψεις να παρω dslr αλλά μετά είδα ότι δεν παίζει να ασχοληθώ με manual και θα το είχα παντα στο auto το άφησα.Αν μέρα η 7 τραβάει ικανοποιητικές (raw?αν έχει ) φωτο τότε ίσως καλύτερα την 7 με την μπαταρια και ένα κοντάρι και θα γλιτώσω και χρήματα.

Υ.γ αν έχεις προσωπική εμπειρία από την 7 ισχύουν τα κολλήματα που διαβάζω ότι τρώει ;

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#643185 Δε χρειάζεται να πάρεις το κοντάρι της GoPro... κλαιν...
με την 7 θα είσαι οκ για τη χρήση που θες. Κι εγώ ψήνομαι για την 7...

Τα κολλήματα ισχύουν εδώ και μερικές γενιές GoPro...
Άβαταρ μέλους
By bibendum
#643190 Η 7 είναι πολύ καλύτερη από αυτό που θες να κάνεις. To video είναι το δυνατό της σημείο, φωτος καλές μεν αλλά όχι ουαω όσο το video.

Κονταρια πουλανε 3rd party με 10 15 ευρω δεν χρειάζεται να ασχοληθείς με το αυθεντικό.

Απαραίτητη είναι η δεύτερη μπαταρία κ ο φορτιστής. Το πουλάνε μαζί.

< >
Άβαταρ μέλους
By manoliossss
#643250 Κι εγώ αυτό λέω ότι με την 7 θα μαι κομπλε,αλλά κάτι με τρώει μέσα μου για 80€ να πάω στην 8 γιατί αυτό με τα κολλήματα της 7 με χαλάει πολυυυυ.ειμαι ψυχακιας με θέματα κολλημάτων .υπαρχουν και στην 8 ή τα φτιάξανε;

< >
Άβαταρ μέλους
By MIXOStsi
#643260 Απ' όδο έχω διαβάσει, κάνει και η 8 κολλήματα αλλά σε μικρότερο βαθμό... παίζει τα κολλήματα να έχουν να κάνουν με τον gp1, τον οποίο χρησιμοποιεί απ' την 6 αν θυμάμαι καλά...
Δεν αξίζει η διαφορά τιμής imho....
Άβαταρ μέλους
By drdino
#643311 Ενδιαφέρον bundle για όποιον ψάχνεται:
https://www.amazon.es/dp/B07XP44MTV/
Άβαταρ μέλους
By georgetz
#643322 ^
πολύ ενδιαφέρον όντως !

Έχουμε κάτι πιο φθηνό , για περιστασιακή χρήση , ως kit καλύτερα ?

Τριποδάκι έχουμε, κάρτα επίσης αλλά με ενδιαφέρει κάποιο mount για κράνος μηχανής.

Αυτό που είδα στο κιτ του Ντίνου, μου φαίνεται οτι δεν είναι proper για μηχανή.

edit : τώρα που το σκέφτομαι, στο κράνος έτσι κι αλλιώς θα παίζει αρκετός αέρας άρα και θόρυβος οπότε ίσως κάποια άλλη τοποθέτηση ή χώρια τοποθέτηση μικροφώνου.
Άβαταρ μέλους
By PaNick67
georgetz έγραψε:^
πολύ ενδιαφέρον όντως !

Έχουμε κάτι πιο φθηνό , για περιστασιακή χρήση , ως kit καλύτερα ?

Τριποδάκι έχουμε, κάρτα επίσης αλλά με ενδιαφέρει κάποιο mount για κράνος μηχανής.

Αυτό που είδα στο κιτ του Ντίνου, μου φαίνεται οτι δεν είναι proper για μηχανή.

edit : τώρα που το σκέφτομαι, στο κράνος έτσι κι αλλιώς θα παίζει αρκετός αέρας άρα και θόρυβος οπότε ίσως κάποια άλλη τοποθέτηση ή χώρια τοποθέτηση μικροφώνου.
Σε όσα βιντεο έχω δει η καλυτερη θέση είναι στον θώρακα. Στο κεφάλι υπάρχει πολυ κούνημα λόγω των κινήσεων που κάνει ο αναβάτης.
Ανάλογα την μοτοσικλέτα και στο μπαράκι του τιμονιού.

Από το Redmi Note 8 Pro