bill33 έγραψε:
Πρέπει να βρω torrent client ,προτάσεις για android?
Flud
bill33 έγραψε:
Πρέπει να βρω torrent client ,προτάσεις για android?
bill33 έγραψε:Εξαρτάται από τον provider. Η γενική τάση είναι όχι. Και κόβουν τις σχετικές διαυθύνσεις (eztv, piratebay και άλλα τέτοια) αλλά και αρχίζουν να σου στέλνουν e-mail ότι ξέρετε κάποιοι κατεβάσαν από εσάς και προσέξτε γιατί είναι παράνομο. Περιέργως δεν λένε ότι εσύ κατέβασες αλλά ότι οι άλλοι πήραν από σένα. Το πιο σωστό είναι να βάλεις κάποιο VPN ή έστω επέτρεψε το ελάχιστο επιτρεπτό upload.Zorz έγραψε:bill33 έγραψε:...Αλήθεια Αγγλία επιτρέπεται το download ?
sknipper έγραψε:bill33 έγραψε:Εξαρτάται από τον provider. Η γενική τάση είναι όχι. Και κόβουν τις σχετικές διαυθύνσεις (eztv, piratebay και άλλα τέτοια) αλλά και αρχίζουν να σου στέλνουν e-mail ότι ξέρετε κάποιοι κατεβάσαν από εσάς και προσέξτε γιατί είναι παράνομο. Περιέργως δεν λένε ότι εσύ κατέβασες αλλά ότι οι άλλοι πήραν από σένα. Το πιο σωστό είναι να βάλεις κάποιο VPN ή έστω επέτρεψε το ελάχιστο επιτρεπτό upload.Zorz έγραψε:bill33 έγραψε:...Αλήθεια Αγγλία επιτρέπεται το download ?

drdino έγραψε:Ποιός νόμος; Κάποιο λινκ;

cabala10 έγραψε:οταν αγοραζεις απο ενα καταστημα κατι με χ τιμη και μετα σου λεει πως η τιμη αλλαξε και ειναι τωρα Ψ τιμη και σου λεει να πληρωσεις την διαφορα μπορω να απαιτησω να μου στειλει το προιον στην τιμη που το αγορασα η θα πρεπει να αρχισω να στελνω email στον συνυγορο του καταναλωτη?
g8777 έγραψε:Γινε πιο συγκεκριμενος. Τι εννοεις "αγοραζεις"; Εχει γινει η παραγγελια, εχει κοπει αποδειξη και πριν το στειλουν σου λενε οτι ακριβυνε, αρα καλυψε την διαφορα; Η προχωρησες σε προφορικη συμφωνια;

drdino έγραψε:Δεν νομίζω να μπορείς να τον υποχρεώσεις να στα στείλει σε τιμή που θα μπει μέσα, σου επιστρέφει τα χρήματα και τέλος.

drdino έγραψε:Δεν νομίζω να μπορείς να τον υποχρεώσεις να στα στείλει σε τιμή που θα μπει μέσα, σου επιστρέφει τα χρήματα και τέλος.
Χμ, οκ, τώρα κατάλαβα: - σε SC η διαφορά χάνεται […]
Θα δούμε αγώνα άραγε; Χάλια φαίνεται ο καιρός το Σ[…]
Σε μας έρχονται είτε με δικές τους αεροπορικές είτ[…]
Αν γνωρίζει κάποιος για το ποιόν του συγκεκριμένου[…]
Τζόρνταν: Πουλήθηκε 12.3 εκατομμύρια δολάρια η φαν[…]
Πήγα πρόσφατα στο χωριό του γαμπρού μου στο Διδυμ[…]
https://www.in.gr/2026/09/28/life/piso-apo-ti-mask[…]
Δεν ξέρω γιατι το ποσταρα εδω, μπορει καποιος να τ[…]