Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By sknipper
bill33 έγραψε:
Zorz έγραψε:
bill33 έγραψε:...Αλήθεια Αγγλία επιτρέπεται το download ?
Εξαρτάται από τον provider. Η γενική τάση είναι όχι. Και κόβουν τις σχετικές διαυθύνσεις (eztv, piratebay και άλλα τέτοια) αλλά και αρχίζουν να σου στέλνουν e-mail ότι ξέρετε κάποιοι κατεβάσαν από εσάς και προσέξτε γιατί είναι παράνομο. Περιέργως δεν λένε ότι εσύ κατέβασες αλλά ότι οι άλλοι πήραν από σένα. Το πιο σωστό είναι να βάλεις κάποιο VPN ή έστω επέτρεψε το ελάχιστο επιτρεπτό upload.
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#583195 Ερώτηση για καρέκλα ΙΚΕΑ
Εχω την Markus και ψάχνω για δεύτερη, που να μη κοστίζει όσο η Markus
Λεω για Renberget

Την εχει δοκιμάσει κανένας;;;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
sknipper έγραψε:
bill33 έγραψε:
Zorz έγραψε:
bill33 έγραψε:...Αλήθεια Αγγλία επιτρέπεται το download ?
Εξαρτάται από τον provider. Η γενική τάση είναι όχι. Και κόβουν τις σχετικές διαυθύνσεις (eztv, piratebay και άλλα τέτοια) αλλά και αρχίζουν να σου στέλνουν e-mail ότι ξέρετε κάποιοι κατεβάσαν από εσάς και προσέξτε γιατί είναι παράνομο. Περιέργως δεν λένε ότι εσύ κατέβασες αλλά ότι οι άλλοι πήραν από σένα. Το πιο σωστό είναι να βάλεις κάποιο VPN ή έστω επέτρεψε το ελάχιστο επιτρεπτό upload.

ο νομος για τα locked firmware στα router ειναι σε ισχυ?
Άβαταρ μέλους
By drdino
#583223 Ποιός νόμος; Κάποιο λινκ;
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#583534 οταν αγοραζεις απο ενα καταστημα κατι με χ τιμη και μετα σου λεει πως η τιμη αλλαξε και ειναι τωρα Ψ τιμη και σου λεει να πληρωσεις την διαφορα μπορω να απαιτησω να μου στειλει το προιον στην τιμη που το αγορασα η θα πρεπει να αρχισω να στελνω email στον συνυγορο του καταναλωτη?
Άβαταρ μέλους
By g8777
#583538 Γινε πιο συγκεκριμενος. Τι εννοεις "αγοραζεις"; Εχει γινει η παραγγελια, εχει κοπει αποδειξη και πριν το στειλουν σου λενε οτι ακριβυνε, αρα καλυψε την διαφορα; Η προχωρησες σε προφορικη συμφωνια;
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
cabala10 έγραψε:οταν αγοραζεις απο ενα καταστημα κατι με χ τιμη και μετα σου λεει πως η τιμη αλλαξε και ειναι τωρα Ψ τιμη και σου λεει να πληρωσεις την διαφορα μπορω να απαιτησω να μου στειλει το προιον στην τιμη που το αγορασα η θα πρεπει να αρχισω να στελνω email στον συνυγορο του καταναλωτη?

Εάν η τιμή που το αγόρασες ήταν λάθος λόγω συστημικού προβλήματος, ίσως να έδειχνες λίγη κατανόηση, αρκεί να στο επιβεβαίωνε ο ΙΤ τους, για να είσαι σίγουρος ότι δεν το κάνουν στον καθένα. Έχουν τύχει δλδ περιπτώσεις που λόγω bug να βγαίνει λάθος τιμή. Όχι ότι φταίει και ο καταναλωτής βέβαια, γι'αυτό είπα για κατανόηση. Υπό άλλες συνθήκες επειδή απλώς άλλαξε η τιμή, just no
Άβαταρ μέλους
By cabala10
g8777 έγραψε:Γινε πιο συγκεκριμενος. Τι εννοεις "αγοραζεις"; Εχει γινει η παραγγελια, εχει κοπει αποδειξη και πριν το στειλουν σου λενε οτι ακριβυνε, αρα καλυψε την διαφορα; Η προχωρησες σε προφορικη συμφωνια;

online Παραγγελια εγινε στα 280 ευρω(140χ2) πεφτει τηλεφωνημα την επομενη να μου πει πως οι καρτες δεν υπαρχουν τωρα και θα περιμενω 15 μερες καμια αναφορα για αυξηση κοστους κτλ κτλ
πεφτει email(το σαββατο) και λεει πως επειδη ο εισαγωγεας τα χρεωσε παραπανω (12 ευρω την καρτα) θα πρεπει εγω να πληρωσω 24 ευρω συνολικα και του λεω οτι εφοσον η συναλλαγη εγινε στα 280 ο νομος οριζει πως μπορω να απαιτησω την παραδοση των καρτων στο ποσο που ειχε οριστει και μου λεει πως θα κανει επιστροφη των χρηματων μου
του λεω μετα πως οχι δεν θελω να κανω καμια επιστροφη και πως αν γινει επιστροφη χωρις την συγκαταθεση μου θα στειλω email στον συνηγορο του καταναλωτη και στην γενικη γραμματεια του καταναλωτη

μεχρι στιγμης (1 μερα μετα) δεν εχει υπαρξει απαντηση

συγκεκριμεα τις πηρα τωρα γιατι ειδα πως το etherium ανεβαζει στροφες και ως εκ τουτου οι amd καρτες θα ανεβουν σε τιμη αρκετα
Άβαταρ μέλους
By g8777
#583554 Καλα πες τους οτι το μαγαζακι που εχει καταντησει οφειλεται (και) σε αυτον τον λογο. Μην δεχθεις τιποτα περα απο τα συμφωνηθεντα, αλλιως ακυρωσε.
Άβαταρ μέλους
By drdino
#583559 Δεν νομίζω να μπορείς να τον υποχρεώσεις να στα στείλει σε τιμή που θα μπει μέσα, σου επιστρέφει τα χρήματα και τέλος.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
drdino έγραψε:Δεν νομίζω να μπορείς να τον υποχρεώσεις να στα στείλει σε τιμή που θα μπει μέσα, σου επιστρέφει τα χρήματα και τέλος.

ε κατσε δηλαδη αμα αλλαζει την τιμη οποτε γουσταρει μετα την ημερομηνια που εκανα την παραγγελια θα πρεπει να την πληρωσω εγω επειδη θελει να βγαλει παραπανω κερδος?ολοι εχουν ανεβασει την συγκεκριμενη καρτα λογο του οτι εχει 8gb :rant:
Άβαταρ μέλους
By g8777
drdino έγραψε:Δεν νομίζω να μπορείς να τον υποχρεώσεις να στα στείλει σε τιμή που θα μπει μέσα, σου επιστρέφει τα χρήματα και τέλος.

Μα το εχει ηδη πληρωσει στην συγκεκριμενη τιμη. :hmmm:

Ας προσεχε το καταστημα :s_dunno