Για θέματα γενικού ενδιαφέροντος, εκτός μηχανοκίνητων...
Άβαταρ μέλους
By Wagner669
#580429 Ερωτηση για 2FA

Χρησιμοποιώ μερικα χρόνια τωρα το Google Authenticator για ολες τις υπηρεσίες που εχουν 2 Factor Authentication, χωρις κανενα προβλημα και μ έχει βολέψει μια χαρά.

Πετυχα προσφατα το Authy το οποιο

Εχει δυνατότητα να συγχρονισμού μεταξύ πολλαπλών συσκευών (iOS mostly)
Εχει εφαρμογή για Desktop
Εχει Cloud backup
Εχει προστασία με PIN και TouchID
Έχει λίγο καλύτερο design

Και σκέφτομαι να μεταφερθώ κατα κει μεριά.
Υπάρχει καποιος που να το χρησιμοποιεί, να μου πει αν αξιζει ή οχι
Άβαταρ μέλους
By Dimitris_P
Dimitris_P έγραψε:
Στο laptop, που έχω τον ίδιο παλιό FF, το άνοιξα, έκλεισα το internet, άνοιξα τον FF και απενεργοποίησα τα studies και έκανα το xpinstall.signatures σε false, έκλεισα τον FF και άνοιξα το wifi. Αν ξανανοίξω τον FF, θα τα πηδήξει όλα ή θα είναι κομπλέ; Φοβήθηκα με τους μλκς να το δοκιμάσω :lol:

Το άνοιξα χθες τελικά και μετά από λίγο απενεργοποιήθηκαν όλα. Αναγκάστηκα να κάνω update στην 66 :(
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
#580970 Ψάχνω software που να κάνει backup συγκεκριμένα αρχεία από ένα desktop pc σε ένα usb flash drive. Θέλω όμως η διαδικασία να γίνεται αυτόματα μόλις συνδέσω το usb.

Δεν θέλω image, απλή αντιγραφή αρχείων ή συγχρονισμό.
Άβαταρ μέλους
By g8777
#580980 Αν
-δεν ειναι απαραιτητος ο αυτοματος συγχρονισμος
-δεν μιλαμε για τεραστια αρχεια (το πορν οπως ειπε και ο Βασιλειος33 δεν χανεται)

Microsoft Sync Toy

Microsoft. Ενα εξελικτικο αλμα της ανθρωποτητας. :inlove:
Άβαταρ μέλους
By Vagnar
Geo f1 έγραψε:Ωραιο ποστ. Μπραβο ΜπαγιερΝ.

Εγω μονο ενα προγραμμα εχω outdated. Το μτορρεντ. 2.2.1

qbittorrent.
Το έχουν φτιάξει να μοιάζει στο μtorrent 2.2.1 .
Άβαταρ μέλους
By PeterPan
PeterPan έγραψε:έχω ένα πρόβλημα με τον ΗΥ τελευταία.

όταν πατώ sleep κλείνει εντελώς. Πατώ μετά ένα πλήκτρο κ ανάβει το φωτάκι στο πχ caps lock στο πληκτρολόγιο αλλά ο ΗΥ τίποτα, δεν ανάβει. Αν τον ανάψω από το κουμπί, κάνει κανονική εκίνηση.

επίσης μερικές φορές όταν τον κλείνω κάνει πολλή ώρα ή κ μένει ανοιχτός πολύ, ώσπου να τον κλείσω από το κουμπί πατώντας το παρατεταμένα.

έχει κανείς καμιά ιδέα τί παίζει?

update:
τελικά φαίνεται να λύθηκε το θέμα οριστικά ανοίγοντας το κουτί κ κουνώντας τις συνδέσεις. Πρέπει μάλλον το καλώδιο που φεύγει από τη μητρική προς το τροφοδοτικό να μην έκανε καλή επαφή μετά τη μετακόμιση ώστε να μην έδινε σήμα η μητρική να σβήσει το τροφοδοτικό ενώ έσβηνε ο ΗΥ.

Sleep λειτουργεί καλά πάλι, όλα φαίνεται να λειτουργούν όπως πριν. :yahoo:
Άβαταρ μέλους
By gakost
g8777 έγραψε:Αν
-δεν μιλαμε για τεραστια αρχεια (το πορν οπως ειπε και ο Βασιλειος33 δεν χανεται)

Microsoft Sync Toy

Όντως καταπληκτικό εργαλείο αλλά τρέχει αυτόματα. Εναλλακτικά ένα script στο root του USB που θα ανοίγεις από το autoplay.
Άβαταρ μέλους
By saxon_747
gakost έγραψε:
g8777 έγραψε:Αν

Microsoft Sync Toy

Όντως καταπληκτικό εργαλείο αλλά τρέχει αυτόματα. Εναλλακτικά ένα script στο root του USB που θα ανοίγεις από το autoplay.
Για να μη μπλέκω με scripts, scheduled tasks κτλ, δοκίμασα το Veeam Agent

https://www.veeam.com/windows-endpoint- ... -free.html

Με το που συνδέσω το στικάκι αρχίζει το incremental backup, στέλνει email με το αποτέλεσμα όταν τελειώσει και όλα καλά.
Άβαταρ μέλους
By cabala10
#581724 οσοι θελετε να παρετε gpu καντε το γρηγορα ειδικα αμα ειναι της amd..

η sapphire ηδη αρχισε να βγαζει blockchain specific καρτες https://gpuminer.sapphiretech.com/Radeo ... lockchain/ μαλλον ηδη ανεβαζουν στροφες τα coins
Άβαταρ μέλους
By axel12p
#582189 Από προχθές μου έχει σπάσει τα νεύρα το οικιακό δίκτυο. Έχω έναν σταθερό και ένα laptop στο ίδιο δίκτυο και τόσο καιρό χρησιμοποιούσα το SyncToy για να συγχρονίζω έναν φάκελο για back up. Από την Παρασκευή βλέπω ότι δεν μπορεί να συγχρονίσει. Αρχικά πίστευα ότι υπάρχει θέμα με το Sync Toy, αλλά μετά διαπιστώνω ότι από τον σταθερό δεν μπορώ να δω τον κοινόχρηστο φάκελο του laptop.

Κάθε φορά μου βγάζει "Windows can not access \\laptop" "You do not have permission to access \\laptop".

Πιθανότατα ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση των Windows 10 άλλαξε κάποια ρύθμιση. Έχω βάλει τις ίδιες ρυθμίσεις και στα δύο μηχανήματα, για κοινή χρήση, αλλά και πάλι τίποτα... Η φάση είναι πως από το laptop βλέπω τον σταθερό, μόνο προς την άλλη κατεύθυνση υπάρχει πρόβλημα. :x
Τελευταία επεξεργασία από axel12p και 14 Μάιος 2019, 11:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
Άβαταρ μέλους
By bill33
Zorz έγραψε:
bill33 έγραψε:Αντί να σερφαρω στο κινητό να το κάνω εκεί, βιντεάκια, βιντεοκλήσεις. Και γιατί τα βλέπω φτηνότερα από ένα κλασσικό λάπτοπ.

Τα βασικά που περιγράφεις, τα κάνει καλά το Chromebook. Από εκεί και πέρα, αν ψάχνεις πιο περίπλοκα πράγματα ίσως να σε περιορίσει. Λχ. το Google Docs τα κάνει σαλάτα σε πολύστηλα κείμενα και χαλάει τη σελιδοποίηση του Word, όπως και τα σχόλια κλπ. Σαν λύση όμως είναι καλή για κάτι σχετικά φτηνό με καλή μπαταρία και οθόνη της προκοπής.

Μέχρι να κατασταλάξεις στον τύπο (κλασσικό λαπτοπ, chromebook ή ταμπλέτα), ρίξε μια ματιά εδώ για ευκαιρίες:
https://www.hotukdeals.com/tag/computers

:iconcool:

Tελικά πήρα το https://www.laptopsdirect.co.uk/refurbi ... ersion.asp
Με καλύπτει σε αυτά που θέλω.Η μπαταρία βγάζει όλη μέρα,πολύ ελαφρύ,ζεσταίνεται ελάχιστα ,καλός ήχος,δεν έχει ανεμιστηράκια οπότε δεν έχει και θόρυβο,θέλει μια κάποια συνήθεια στο πληκτρολόγιο που είναι λίγο διαφορετικό απο των windows.Κατάσταση καινούργιου,τουλάχιστον δεν έχω βρει εγώ σημάδια χρήσης,100 λίρες φτηνότερο απο καινούργιο .Μαζεμένο μέγεθος .

Πρέπει να βρω torrent client ,προτάσεις για android? ,και να αγοράσω κάποια στιγμή μια κάρτα μνήμης για τις ταινίες.

Αλήθεια Αγγλία επιτρέπεται το download ?